Καλησπερα σε ολους! Παρακολουθουσα παθητικα το θεμα απο τα χριστουγεννα μεχρι και σημερα! Εχω διαβασει ολα τα ποστς ενα-ενα και μου εχουν δημιουργηθει καποιες βασικες αποριες! Αρχικα τι ειναι το respring και ποια η δiαφορα του με το reboot? Πως κανουμε το ενα και πως το αλλο? Ποια ειναι η σωστη σειρα : backup, επαναφορα ρυθμισεων, set up as new, jb και τελος επαναφορα back up? βαλτε τα μου στην σωστη σειρα! Ποιες οι διαφορες jb μεσω safari-jb μεσω pc? Εκτος απο το οτι απο σαφαρι ειναι πιο ευκολο και οτι απο το πσ απαιτειται Apple ID! Ειναι ακριβως ιδια? Εχουν την ιδια ισχυ? Μπορειτε να μου παραθεσετε τα πλεον ισχυοντα λινκ? Ποια απο τις 2 μεθοδους μου προτεινετε να ακολουθησω και γιατι?
Συγγνωμη αν κουραζω αλλα δεν εχω ξανα ασχοληθει με jb και ειμαι σχετικα καινουριος Apple χρηστης! Εχω ενα iphone 6s plus 64 gb και ενα 4s 16 gb το οποιο με κοροιδεψαν στις αγγελιες και δεν μπορω ουτε να συνδεθω αλλα ουτε να αποσυνδεθω απο το icloud του προηγουμενου χρηστη! Μαλλον κλεμενο ειναι! δεν μου δημιουργει προβλημα πουθενα εκτοσ του οτι δεν μπορω να κανω επαναφορα ρυθμισεων αρα ουτε αναβαθμιση αρα ουτε jb λογικα μιας και δεν μπορω να απενεργοποιησω την ευρεση τηλεφωνου!
Τελευταία επεξεργασία από: Makavelli, 26/07/2016 - 14:04.