γτ κλειδωσατε το ποστ μου ?
[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3
Δημοσίευση 27/07/2016 - 03:31
Ad
Δημοσίευση 27/07/2016 - 07:27
Όπως ήδη είδες, 32bit συσκευές γιόκ.
Θα πρέπει να το κάνεις το Restore.
Έχω κάνει restore στο προηγούμενο backup που έγινε 2 ημέρες πριν και πάλι μου εντοπίζει jailbeak. Έκανα κάτι λάθος;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/07/2016 - 10:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/07/2016 - 10:10
Πως αφαιρείται τελείως το jailbreak??γιατι πήγα να το κανω με την σειρά του στο iPhone μετα το επιτυχημένο στο iPad και δεν λειτουργούσε το λινκ το ενα οπως και σε αλλες φορές...και ετσι μετα επέλεξα το δευτερο λινκ δυσκολεύτηκα να το εγκαταστήσετε και οταν παω να ανοίξω cydia δεν ανοίγει καν..κρασαρει κατευθειαν..και δεν ξερω τη να κανω...φταιει μαλλον το δευτερο λινκ που βάλατε...ζ
Τελευταία επεξεργασία από: dirkdirgler, 27/07/2016 - 10:17.
Δημοσίευση 27/07/2016 - 10:53
Καλημέρα, μια μικρή βοήθεια! Στο cydia ότι και να πάω να κατεβάσω μου γραφει πως δεν είναι δυνατή η αγορα! Και ότι εφαρμογές είχα αγορασμένες μου ζητάει πάλι να τις αγοράσω, αλλα και πάλι μου γραφει πως δεν είναι δυνατή η αγορα! ξέρετε γιατί? Ποιες εφαρμογές είναι για 9.3.3 ? ευχαριστώ!
Δημοσίευση 27/07/2016 - 10:56
Καλημέρα, μια μικρή βοήθεια! Στο cydia ότι και να πάω να κατεβάσω μου γραφει πως δεν είναι δυνατή η αγορα! Και ότι εφαρμογές είχα αγορασμένες μου ζητάει πάλι να τις αγοράσω, αλλα και πάλι μου γραφει πως δεν είναι δυνατή η αγορα! ξέρετε γιατί? Ποιες εφαρμογές είναι για 9.3.3 ? ευχαριστώ!
Καλημέρα.
Για αρχή βεβαιώσου πως έχεις κάνει login στον λογαριασμό σου στο Cydia από Manage Account στη αρχική.
Οι αγορές είσαι προς το παρόν απενεργοποιημένες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το Jb & τα Tweaks
Δημοσίευση 27/07/2016 - 11:14
Καλημέρα.
Για αρχή βεβαιώσου πως έχεις κάνει login στον λογαριασμό σου στο Cydia από Manage Account στη αρχική.
Οι αγορές είσαι προς το παρόν απενεργοποιημένες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το Jb & τα TΕυχαριστω
Ευχαριστώ, νομίζω αυτό ήταν παρολου που έβλεπα τον λογαριασμό μου!
Δημοσίευση 27/07/2016 - 11:18
Παιδιά καλημέρα, κανένα νέο για jailbreak σε iPad Pro
Δημοσίευση 27/07/2016 - 11:24
Ξέρουμε ποιες εφαρμογές,θεματα ειναι διαθέσιμα τώρα?
Δημοσίευση 27/07/2016 - 11:34
οταν παω να ξανακάνω jailbreak ενω φυςικα υπαρχει το εικονίδιο του cydia απτην πρωτη αποτυχημένη προσπάθεια...ανοίγω το pp και μου το εμφανίζει ετσι χωρις να ξετικαρω το πλαίσιο...λιγο διαφορετικό..κατα τα αλλα ξανακρασαρει το cydia οπως πριν..Όταν κανεις reboot ή shutdown πρέπει να ανοίξεις ξανά το PP tool που δημιουργήθηκε στο iPhone (μη ξεχνάμε είναι semi tethered) να πατήσεις το κύκλο και να κλείσεις την οθόνη απ τ power button.Κλασσικα σου πετάει το μήνυμα full storage κ μπλα μπλα και κάνει reboot μόνο του.Με απλά λόγια jailbreak ξανά.Αλλιώς DFU mode και restore...
Δημοσίευση 27/07/2016 - 12:03
Έχω κάνει restore στο προηγούμενο backup που έγινε 2 ημέρες πριν και πάλι μου εντοπίζει jailbeak. Έκανα κάτι λάθος;
Είσαι σίγουρος πως επαναφέρεις το σωστό?
Θα επαναφέρεις χειροκίνητα ο,τι θες τότε όπως στον οδηγό του 1ου Post.
Οι αγορές ξαναλέμε έχουν απεν/ποιηθεί για 9.2+.
Αν έχεις άλλη συσκευή σε κάποιο παλιότερο iOS με JB, κάνεις την αγορά απο εκεί και μετά θα το βρείς στα αγορασμένα σου.
Παιδιά καλημέρα, κανένα νέο για jailbreak σε iPad Pro
Στην αναμονή με το Update του tool.
Δημοσίευση 27/07/2016 - 13:45
Δημοσίευση 27/07/2016 - 13:51
Το ίδιο μου εμφανίζει και απτον σαφάρι...με copy paste..Γράψε εσύ τη δ/νση στο Safari.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες