Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2171 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/07/2016 - 09:31

τωρα χαθηκε το εικονιδιο του cydia

Καλημέρα.

Κάνε ένα reboot και τρέξε πάλι to rejailbreak.app

Τσέκαρε αν βλέπεις το Cydia από Spotlight

Terminal έχεις στην συσκευή σου; 

Τι tweaks πέρασες τελευταία; 

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/07/2016 - 09:39

Καλημέρα.

Κάνε ένα reboot και τρέξε πάλι to rejailbreak.app

Τσέκαρε αν βλέπεις το Cydia από Spotlight

Terminal έχεις στην συσκευή σου; 

Τι tweaks πέρασες τελευταία; 

reboot εκανα αλλα δεν μου κανει rejailbreak! δεν εχω τερμιναλ, στο spotlght το εψαξα και δεν υπαρχει και εχω ενα και μοναδικο tweak το οποιο υπολειτουργει! to zeppelin

#423   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 09:48

reboot εκανα αλλα δεν μου κανει rejailbreak! δεν εχω τερμιναλ, στο spotlght το εψαξα και δεν υπαρχει και εχω ενα και μοναδικο tweak το οποιο υπολειτουργει! to zeppelin

Αυτή την στιγμή το Zeppelin λειτουργεί; Αν ναι σημαίνει πως το Jb είναι ενεργό

Το rejailbreak.app κρασάρει; Αν ναι, έχει πρόβλημα το πιστοποιητικό σου.

(Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας  :)  :)  να φωνάζουμε πως το πρώτο πράγμα που βάζουμε στην συσκευή είναι MTerminal & OpenSSH. Τα Tweak μας μετά ;) )

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 29/07/2016 - 09:48

#424   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:03

Αυτή την στιγμή το Zeppelin λειτουργεί; Αν ναι σημαίνει πως το Jb είναι ενεργό

Το rejailbreak.app κρασάρει; Αν ναι, έχει πρόβλημα το πιστοποιητικό σου.

(Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας  :)  :)  να φωνάζουμε πως το πρώτο πράγμα που βάζουμε στην συσκευή είναι MTerminal & OpenSSH. Τα Tweak μας μετά ;) )

οχι δεν ειναι ενεργο το jb! το αππ κανει οτι και καλα φορτωνει αλλα χωρισ αποτελεσμα! σαν εφαρμογη ανοιγει κανονικα και οταν προσπαθβ να κανω jb απλα γυρναει το κυκλακι! αν τοο αφησω θα γυριζει επι δυο ωρες χωρις αποτελεσμα

#425   AkisM23

AkisM23

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:06

vrachamis
(Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας :) :) να φωνάζουμε πως το πρώτο πράγμα που βάζουμε στην συσκευή είναι MTerminal & OpenSSH. Τα Tweak μας μετά ;) )[/quote]

Αυτές τις εφαρμογές που αναφέρεις γιατί πρέπει να τις εγκαταστήσουμε ? Σε τι χρισημευουν ..?

Τελευταία επεξεργασία από: AkisM23, 29/07/2016 - 10:07

#426   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:23

οχι δεν ειναι ενεργο το jb! το αππ κανει οτι και καλα φορτωνει αλλα χωρισ αποτελεσμα! σαν εφαρμογη ανοιγει κανονικα και οταν προσπαθβ να κανω jb απλα γυρναει το κυκλακι! αν τοο αφησω θα γυριζει επι δυο ωρες χωρις αποτελεσμα

Οκ. δεν βρίσκει πιστοποιητικό.

Θα κάνεις λοιπόν το εξής: Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα τρέξεις μόνο το εικονίδιο όπως στην εικόνα.

Συνημμένο αρχείο  ppcrash.PNG   91,94KB   39 λήψεις

Μόλις τελειώσει η διαδικασία (επιβεβαίωση/εγκατάσταση προφίλ κτλ) θα δεις ένα νέο εικονίδιο από το PP.app στην συσκευή (ενδεχομένως να είναι διπλότυπη).

Θα τρέξεις λοιπόν το νέο PP.app και θα κάνεις rejailbreak

vrachamis
(Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας :) :) να φωνάζουμε πως το πρώτο πράγμα που βάζουμε στην συσκευή είναι MTerminal & OpenSSH. Τα Tweak μας μετά ;) )[/quote]

Αυτές τις εφαρμογές που αναφέρεις γιατί πρέπει να τις εγκαταστήσουμε ? Σε τι χρισημευουν ..?

Πανίσχυρα εργαλεία επίλυσης προβλημάτων :)

#427   Jimmiss

Jimmiss

iPH Member

• 288 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:24

Υπαρχει περιπτωση να μην βγει Αγγλικη εκδοση?Γιατι εγω αυτο περιμενω τοσες μερες.Κατι ακομα.Βλεπω οτι ολοι εχουν προβληματα.Υπαρχει καποιος που εκανε jailbreak και λειτουργουν ολα απροβληματιστα η ειναι εξαιρετικα σπανιο?

#428   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα
  • Twitter:@melinas1998
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:26

Υπαρχει περιπτωση να μην βγει Αγγλικη εκδοση?Γιατι εγω αυτο περιμενω τοσες μερες.Κατι ακομα.Βλεπω οτι ολοι εχουν προβληματα.Υπαρχει καποιος που εκανε jailbreak και λειτουργουν ολα απροβληματιστα η ειναι εξαιρετικα σπανιο?

μετά από 2 ρεστορ λόγω boot loop εδώ και 3 μέρες λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: Melinas1998, 29/07/2016 - 10:26

#429   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:34

Οκ. δεν βρίσκει πιστοποιητικό.

Θα κάνεις λοιπόν το εξής: Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα τρέξεις μόνο το εικονίδιο όπως στην εικόνα.

attachicon.gifppcrash.PNG

Μόλις τελειώσει η διαδικασία (επιβεβαίωση/εγκατάσταση προφίλ κτλ) θα δεις ένα νέο εικονίδιο από το PP.app στην συσκευή (ενδεχομένως να είναι διπλότυπη).

Θα τρέξεις λοιπόν το νέο PP.app και θα κάνεις rejailbreak

Πανίσχυρα εργαλεία επίλυσης προβλημάτων :)

αρχικα εκανα ενα ριστορ γιατι και set us as new γιατι με το backup εβλεπα πεσμενη αποδοδη! θα τα στησω ολα απο την αρχη και αν μου παρουσιαστει παλι το ιδιο θα κανω αυτο που μου ειπες! παντως εαν το jb πετυχει αυτη τη φορα θα κατεβασω πρωτα αυτα τα δυο! με την πρωτη ευκαιρια θα ενημερωσω για εξελιξεις

#430   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 10:38

Καλημέρα σε όλους.

Καθώς σιγά σιγά η προσμονή για ένα νέο εργαλείο δίνει την σκυτάλη στην ανυπομονησία για την αναβάθμιση των tweaks, θα ήταν χρήσιμο να υπενθυμίσουμε τα εξής: 

• Επισήμως δεν έχει γίνει αναβάθμιση σε κανένα ακόμα tweak και όποια δείχνουν να λειτουργούν.... είναι κατά γενική ομολογία.
  • Οι Developers για λόγους δεοντολογίας πάντα δίνουν προτεραιότητα στην αναβάθμιση των tweaks τους που είναι επί πληρωμή.
  • Ανεξάρτητα πως θέλει να παραμετροποιήσει ο καθένας από εμάς την συσκευή του, πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσει βασικά πακέτα που αφενός επεκτείνουν την προσβασιμότητα στους πόρους του συστήματος και αφετέρου αποτελούν ισχυρά εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων. 

Τα βασικά από αυτά είναι: 

MTerminal

Filza ή iFile

Apple File Conduit 2

iCleaner Pro

OpenSSH

• Λόγω της φύσης του Jailbreak δεν είναι δυνατό να μεταπέσουμε σε "no substrate mode"
  • Προσοχή στις 16GB συσκευές, καθώς ο ελεύθερος χώρος στο System Partition της συσκευής όπου εγκαθίστανται τα tweaks είναι εξαιρετικά μικρός. Προς το παρόν ο Coolstar έχει δώσει στο repo του πακέτο που λύνει το πρόβλημα του χώρου (μεταφέρονται/εγκαθίστανται στο Private Section) αλλά παρακολουθούμε την αξιοπιστία του. ( Stashing από https://coolstar.org/publicrepo/) Είναι θέμα χρόνου να λυθεί και αυτό το πρόβλημα.

Όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τουλάχιστον όσο αφορά την λίστα συμβατότητας των tweaks θα παρακολουθούμε από κοντά.

#431   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 11:04

Εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και επειδη ειχα σβησει την εφαρμογη του κινεζου την ξαναπερασα, Τωρα που κανω την διαδικασια περα οτι κανει απευθειας επανακινηση ,χωρις να ανγραφει "γεματος χωρος", δεν κανει το jailbreak και εν τελει δεν λειτουργει το cydia

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 29/07/2016 - 11:05

#432   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 11:18

Εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και επειδη ειχα σβησει την εφαρμογη του κινεζου την ξαναπερασα, Τωρα που κανω την διαδικασια περα οτι κανει απευθειας επανακινηση ,χωρις να ανγραφει "γεματος χωρος", δεν κανει το jailbreak και εν τελει δεν λειτουργει το cydia

Όταν θα ξεμένετε από μπαταρία, διαγράφεται το πιστοποιητικό του PP.app

Πρέπει να κάνεις αυτό.

#433   Antouankk

Antouankk

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 29/07/2016 - 11:31

Καλησπέρα και από εμένα.

Αυτό

http://www.iphonehel...-933/?p=1821301

θα πρέπει να το κάνουμε κάθε φορά που ξεμένουμε απο μπαταρία και το κινητό κλείνει?

Δηλαδή θεωρείται δεδομένη διαδικασία όταν το κινητό μας κλείσει από μπαταρία ή έτυχε στο φίλο μας?

#434   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 11:39

Καλημέρα.

Μια μετάφραση στα Αγγλικά δεν αλλάζει κάτι στο εργαλείο αυτό καθ΄αυτό. Αν δοθεί η Eng version μαζί με update στο tool είναι μια άλλη ιστορία.

( Και οι GSMagic έχουν αναλάβει να κάνουν μετάφραση στο tool στα Ελληνικά αλλά με την Ορθογραφία που χρησιμοποιούν, το ίδιο Κινέζικα θα μας φαίνονται  :D )

Το τρέχων Jailbreak δεν είναι και το πιο σταθερό. Είναι όμως λογικό στο παρόν νήμα να συναντάς αυτούς που έχουν προβλήματα και τα δημοσιεύουν για να τα λύσουν.

Επειδή όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν προβλήματα δεν δημοσιεύουν, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. :)

μετά από 2 ρεστορ λόγω boot loop εδώ και 3 μέρες λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα !

Για τα Boot Loop, κατά 99% δεν ευθύνεται το Jailbreak αλλά ο Χρήστης με την ανυπομονησία του να περάσει μη σταθερά tweaks :)

Καλησπέρα και από εμένα.

Αυτό

θα πρέπει να το κάνουμε κάθε φορά που ξεμένουμε απο μπαταρία και το κινητό κλείνει?

Δηλαδή θεωρείται δεδομένη διαδικασία όταν το κινητό μας κλείσει από μπαταρία ή έτυχε στο φίλο μας?

Δεν είναι απαραίτητο να συμβεί, αλλά είναι πιθανό. Έχει αναφερθεί πολλές φορές  :)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 29/07/2016 - 11:40

#435   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2016 - 11:40

Καλησπέρα και από εμένα.

Αυτό

Δεν μου επιανε, το κολπο ειναι, αφου πατησει το κυκλικο κουμπι στην εφαρμογη να περιμενεις 3-4 λεπτα με ανοιχτη οθονη στην εφαρμογη μεσα, μετα να κλεισεις την οθονη για να κανει την διαδικασια του resπiring κλπ..

Μια αλλη ερωτηση, την διαχειριση συσκευηων να την διαγραφω; 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1