Πέρασες κάτι και έκανες reboot ?
Οχι
Δημοσίευση 06/08/2016 - 16:31
Οχι
Δημοσίευση 06/08/2016 - 16:32
Οχι
Δημοσίευση 06/08/2016 - 16:33
Δημοσίευση 06/08/2016 - 16:41
Δοκίμασε άλλο ένα reboot .
Το εκανα 2 φορες και ειναι ενταξει τωρα
Δημοσίευση 06/08/2016 - 17:33
Επειδη λενε οτι ειναι πιο σταθερη.
Τα ίδια είναι.
Νικο τι κάνει το liblocation?μπηκα στο cydia και είδα δεν το εχω εγκατεστημένο.αν περάσω το deb μετά το αφαιρούμε ή το κρατάμε;
Πήγαινε εδώ System/Library/LaunchDaemons δες αν βλέπεις το com.apple.locationd.plist.
Βοηθεια οποιος ξερει,εκανα reboot εκανα επειτα την διαδικασια και μολις ανοιξε μου λεει καμια υπηρεσια
Εχει κανει ιδεα πως το φτιαχνω;
Φιλε μηπως ξερεις κατι;
Κάνε Reboot και ξανά το App.
Δημοσίευση 06/08/2016 - 19:13
Νικο το βλέπω ναι.Τα ίδια είναι.
Πήγαινε εδώ System/Library/LaunchDaemons δες αν βλέπεις το com.apple.locationd.plist.
Κάνε Reboot και ξανά το App.
Δημοσίευση 06/08/2016 - 23:07
Δημοσίευση 06/08/2016 - 23:39
Δημοσίευση 07/08/2016 - 03:35
Bug με Pangu από tweak?
Σήμερα έκανα εγκατάσταση το ColorDock και μετά έκανε reasping... και με έβαλε σε safe mode... Εγώ αντί να διαγράψω το ColorDock άπλα έκανα επανεκκίνηση χωρίς να το δώσω καν σημασία, έπειτα όταν άνοιξε το κινητό είχαν γίνει κάποιες αλλαγές στα εικονίδια λες και έχε κάνει unjailbrake, μπέικα στην εφαρμογή και άπλα πάτησα να κάνει jailbrake ξανά "εδώ όμως ήταν το λάθος" είχε είδη jailbrake και πάτησα να ξανά κάνει και κόλλησε το κινητό και μετά δεν άνοιγε για 1 λεπτό περίπου, ε με τα πολλά άνοιξε... Άλλα όμως τώρα όταν πατάω να κάνει re-enable το jailbrake και στην επανεκκίνηση κολάι στο apple logo και μετά σβήνει κάνει επανεκκίνηση ανοίγει και δεν έχει enable το jailbrake.
► Πρέπει να κάνω restore στο buckup που είχα κάνει πριν το jailbrake και μετά να ξανά κάνω jailbrake?
Δημοσίευση 07/08/2016 - 12:57
Παιδια ειμαι σε ios 9.0.2 αυτη τη στιγμη σε ενα iphone 6. Υπαρχει τροπος να κανω Update αλλα να μην βαλω το 9.3.4 και να βαλω το 9.3.3 ωστε να μπορω να κανω jailbreak?
Δημοσίευση 07/08/2016 - 15:15
Θα κάνεις για αρχή Reboot.
Μετά θα τρέξεις την εφαρμογή να κάνεις Re-jailbreak όπως έκανες πριν, με την μόνη διαφορά ότι για όσο χρησιμοποιείς το jb app θα κρατάς το volume up button πατημένο μέχρι η συσκευή να επανεκκινήσει και να δεις την οθόνη κλειδώματος.
Πρέπει να σε βάλει σε no Substrate mode.
Θα ξεκλειδώσεις, θα ανοίξεις το Cydia και θα αφαιρέσεις το ένοχο tweak.
Αν δεν το καταφέρεις με την πρώτη, δοκίμασε και άλλες φορές.
Σου ξαναθυμίζω:
Μόλις ανοίξεις το jb.app και ακριβώς πριν πατήσεις τον κύκλο, κρατάς πατημένο το +Άριστο tweak με πλειάδα επιλογών.
Μια από αυτές ονομάζεται Fast Freeze, που ταυτίζεται με την λειτουργία του SmartClose.
Δημοσίευση 07/08/2016 - 15:27
Βιάζεσαι βρε συ...Το διέγραψα και τωρα τι κάνω;
(Δεν λειτουργεί κανένα tweak)
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες