Δεν ξερω τι δουλειά κανεις εσυ, οι γονείς σου, οι οικείοι σου, οι γνωστοί σου αλλά ελπίζω να μην τους κλέβουν οι γύρω τους. Γιατί μπορεί να στερείς απο την Apple ή τον Saurik από ένα 30% επιπλέον κέρδος, αλλά κλέβεις (το 70%) από τη δουλειά κάποιων ανθρώπων....θα μπορούσες να πεις ότι δεν είναι μόνο για σπασμένα.
Προσωπικά έχω ξεπεράσει όπως έγραψα και παραπάνω, τα tweaks και οτιδήποτε μπορεί να κάνει από μαμά το tablet.
Φυσικά για εσένα και για τους άλλους μπορεί να χρήσιμα και δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση για αυτό.
Απλά με το cydia, appcake, vshare, κλπ είχα γλυτώσει περί τα 600-650 ευρώ αγορές εφαρμογών.
Και φυσικά θα μου πεις, έχεις βρε φίλε το ipad για σπασμένα? Έτσι κράζω και εγώ τους άλλους.
Απλά το ipad μου το φόρτωσαν και δεν έχω καμία διάθεση να κάνω την apple ακόμα πιο πλούσια.
Στο θέμα τώρα του jaibreak πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ανανέωση sources κ.λπ.
Ήταν καλή ευκαιρία όμως η αναβάθμιση, γιατί όπως είπες και εσύ "Εχει τοσα κ τοσα μεσα να κατεβασεις αλλα θελει ψαξιμο."
Και να δεχτώ πως αν κατεβάσεις μια ταινία του Hollywood σε torrent Klein! Έχουν εκατομμύρια οι τύποι... Αλλά οι προγραμματιστές παλεύουν να ζήσουν ή για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής...
Αν δεν μπορείς να στηρίξεις το iPad ξεφορτώσου το εδω στο iphonehellas ή σε άλλο site και αγόρασε ένα κορυφαίο android που τα "τζαμπέ" είμαι σαφώς περισσότερα...
Καλό βράδυ, ελπίζω το ποστ μου να δώσει τροφή για σκέψη. Εχω περάσει και γω απο installus, appcake κλπ... Αλλά εχω κατανοήσει πως για εμένα 2-3-4-10 ευρώ μιας εφαρμογής η ενός tweak ειναι σχετικά βατό... Αλλά 1.000 x 2-3 ευρώ είναι ένα σεβαστό εισόδημα για έναν άνθρωπο που θα του δώσει όρεξη και κουράγιο να βελτιώσει και να παράγει περισσότερα στο μέλλον.
Αν μπορείς βοήθα, αν οχι σκέψου εναλλακτικές... Είναι κρίμα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 22/08/2016 - 00:43.