οχι δεν το έχω αφαίρεσηΚάνε ένα hard reboot και κάνε πάλι την διαδικασία.Ελπίζω να μην έχεις αφαιρέσει το profile του από τις ρυθμίσεις..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/08/2016 - 19:44
οχι δεν το έχω αφαίρεσηΚάνε ένα hard reboot και κάνε πάλι την διαδικασία.Ελπίζω να μην έχεις αφαιρέσει το profile του από τις ρυθμίσεις..
Δημοσίευση 25/08/2016 - 19:49
Δες αν έχεις το παλιό προφίλ των 7 ημερών..Αν έχεις αυτό τότε δεν θα παίξει και πρέπει να το αλλάξεις..αν έχεις το last που είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια τότε κάνε ότι σου είπα παραπάνω.
Δημοσίευση 25/08/2016 - 19:54
μόλις έκανα hard reset και ξανά έκανα την διαδικασία με το pangu στο τηλέφωνο και τώρα όλα κομπλέ!!! Σας ευχαριστω πολύ πολύΔες αν έχεις το παλιό προφίλ των 7 ημερών..Αν έχεις αυτό τότε δεν θα παίξει και πρέπει να το αλλάξεις..αν έχεις το last που είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια τότε κάνε ότι σου είπα παραπάνω.
Δημοσίευση 25/08/2016 - 19:58
μόλις έκανα hard reset και ξανά έκανα την διαδικασία με το pangu στο τηλέφωνο και τώρα όλα κομπλέ!!! Σας ευχαριστω πολύ πολύ, απλά το τηλέφωνο είναι ποιο ζεστό
Αυτό μην σε προβληματίζει.
Δημοσίευση 25/08/2016 - 22:10
Ευχαριστώ, αναμονή λοιπόν γιατί δεν παλεύετε...Δεν έκανα τίποτα. Πάντως μπορείς να το περάσεις ξανά.
Η 3.1.3 διόρθωσε το πρόβλημα.
Δημοσίευση 27/08/2016 - 03:21
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω αλλά δε θέλω να κάνω καινούργιο θέμα...
Θέλω να κάνω jb στο 9.3.3 αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τους πολλούς τρόπους...
Ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος; Μέσω safari ή με το .ipa;
Δημοσίευση 27/08/2016 - 15:12
Τελευταία επεξεργασία από: dimvavas, 27/08/2016 - 15:18
Δημοσίευση 27/08/2016 - 15:35
Δημοσίευση 27/08/2016 - 15:41
Κάνε με pangu είναι έως Απρίλιο του 2017 .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοείς την τελευταία λύση που γράφει ο Νίκος στο αρχικό ποστ; Αφού λέει είναι για μια εβδομάδα.
Μπήκα και στη σελίδα των Pangu στις οδηγίες και όντως λέει ότι έχει option για Απρίλιο του 17' αλλά πιο κάτω λέει ότι λήγει σε 7 ημέρες. Μάλλον εννοεί ότι αυτό συμβαίνει εάν δεν τσεκάρω το Option για Απρίλιο 17'; Σόρρυ που κουράζω αλλά δεν καταλαβαίνω.
••I consider myself a realist, but in philosophical terms I am a pessimist••
Τελευταία επεξεργασία από: dimvavas, 27/08/2016 - 15:47
Δημοσίευση 27/08/2016 - 16:00
Κάνε από σαφάρι.Μεχρι τον Απρίλιο ισχύει.Εννοείς την τελευταία λύση που γράφει ο Νίκος στο αρχικό ποστ; Αφού λέει είναι για μια εβδομάδα.
Μπήκα και στη σελίδα των Pangu στις οδηγίες και όντως λέει ότι έχει option για Απρίλιο του 17' αλλά πιο κάτω λέει ότι λήγει σε 7 ημέρες. Μάλλον εννοεί ότι αυτό συμβαίνει εάν δεν τσεκάρω το Option για Απρίλιο 17'; Σόρρυ που κουράζω αλλά δεν καταλαβαίνω.
••I consider myself a realist, but in philosophical terms I am a pessimist••
Δημοσίευση 28/08/2016 - 16:40
Ο γνωστός τρόπος μέσω Safari που είχαμε δει τις πρώτες μέρες του Pangu για iOS 9 επανέρχεται απο την 25pp μπαίνοντας απλά εδώ απο τον Safari της συσκευής. Πρίν συνεχίζουμε να πούμε πως ο συγκεκριμένος τρόπος έρχεται με το Certificate που λήγει τον Απρίλιο του '17, όπως ακριβώς και η τελευταία έκδοση μέσω Impactor στο PC.
Με το άνοιγμα της σελίδας πατάμε Install και επιστρέφουμε στο Springboard.
H διαδικασία εδώ είναι ίδια όπως και πρίν με μια μόνο διαφορά. Όταν αλλάξει απο Loading σε Installing, βάζουμε αμέσως τη συσκευή σε Airplane Mode και το επαναφέρουμε όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί. Τα υπόλοιπα βήματα, γνωστά και μη εξαιρετέα. Trust στις ρυθμίσεις το Certificate όπου και θα δούμε το "Beijing Hong...", άνοιγμα του App με αποδοχή των Notification και κλείδωμα της συσκευής.
Update και 1.2 έκδοση πλέον.
Δημοσίευση 28/08/2016 - 20:50
Δημοσίευση 29/08/2016 - 10:30
Καλημερα, εχω κανει αρκετες φορες το jailbreak επειδη κυριως κλεινει το κινητο απο μπαταρια. και σημερα που προσπαθησα να ξανακανω, γινεται jailbreak alla δεν πιανει activator , διαφορα χαρακτηριστικα ccsettings, γενικα υπολειτουργει. δοκιμασ και τα δυο jailbreak, αλλα τζιφος. τι προτινετε περα απο restore?
Δημοσίευση 29/08/2016 - 10:53
Καλημερα, εχω κανει αρκετες φορες το jailbreak επειδη κυριως κλεινει το κινητο απο μπαταρια. και σημερα που προσπαθησα να ξανακανω, γινεται jailbreak alla δεν πιανει activator , διαφορα χαρακτηριστικα ccsettings, γενικα υπολειτουργει. δοκιμασ και τα δυο jailbreak, αλλα τζιφος. τι προτινετε περα απο restore?
Εκανα reinstall to substrate kai to rocketkati. και φτιξα.ε
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες