Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2171 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2016 - 18:48

Πάντως αν δεν ξανα γίνει οποίος θέλει rose gold με ενα σημάδι πάνω σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας 50 ευρώ πιο κάτω απο οτι τα πουλάνε. 16 giga. 6s.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2016 - 18:49

2dbf1db6ae988fb99c2851c3a5dff215.jpg

ελα μωρε μην τρελενεσαι...ios 10 και εισαι πενα.αστο αυτο το jailbreak δεν κανει.

#1233   midkin

midkin

iPH Addict

• 755 μηνύματα
  • Twitter:@midkin
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:midkin

Δημοσίευση 31/08/2016 - 18:51

Πάντως αν δεν ξανα γίνει οποίος θέλει rose gold με ενα σημάδι πάνω σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας 50 ευρώ πιο κάτω απο οτι τα πουλάνε. 16 giga. 6s.

Κάνε μου μια χάρη! Σβήσε το app. Πήγαινε pangu.io. Κατέβασε το Cydia impactor και το .ipa αρχείο των pangu! Πέρνατο, κάνε trust το app, τρεξ' το και όλα οκ!

#1234   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 18:54

[quote name="midkin" post="1828673" timestamp="1472662266"]Κάνε μου μια χάρη! Σβήσε το app. Πήγαινε pangu.io. Κατέβασε το Cydia impactor και το .ipa αρχείο των pangu! Πέρνατο, κάνε trust το app, τρεξ' το και όλα οκ!

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quoteπάω να πάρω λίγο αέρα στην παιδική χαρά και νόμος γυρίσω το κάνω. Είμαι να σκάσω.

#1235   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/08/2016 - 19:27

[quote name="stacy" post="1828674" timestamp="1472662471"][quote name="midkin" post="1828673" timestamp="1472662266"]Κάνε μου μια χάρη! Σβήσε το app. Πήγαινε pangu.io. Κατέβασε το Cydia impactor και το .ipa αρχείο των pangu! Πέρνατο, κάνε trust το app, τρεξ' το και όλα οκ!

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quoteπάω να πάρω λίγο αέρα στην παιδική χαρά και νόμος γυρίσω το κάνω. Είμαι να σκάσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]

Κάτι κανεις λάθος κ εσύ γιατί σου έχει ξανατύχει αν θυμάμαι καλά. Σε όλους έχει τύχει καμία φορά να τραβάει κόλλημα μετά απο ριμπουτ.Δυο φορές μου έχει τύχει κ εμένα,το αφήνω στην άκρη κάνω τσιγάρο και μετά απο κανένα 5λεπτο όλα καλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1236   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 22:27

Έκανα και με Cydia impactor παλι δεν παίρνει μπρος το jailbreak. Και ναι έκανα trust και άνοιξα το εικονίδιο pangu πάτησα start έκανα επανεκκίνηση και παλι τίποτα. Παιδιά την πάτησα;; Τι άλλο μπορώ να κάνω;;

#1237   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 22:36

κλαιω..τι αλλο μπορω να κανω???? καποιοσ να μου ανοιξει τα ματια. έχω κανει τα παντα σωστά νομιζω.

#1238   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 31/08/2016 - 22:50

κλαιω..τι αλλο μπορω να κανω???? καποιοσ να μου ανοιξει τα ματια. έχω κανει τα παντα σωστά νομιζω.

Πουλα τα να γλιτώσεις και πάρε android που στα δίνει όλα απλόχερα ...

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 31/08/2016 - 22:51

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1239   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 22:56

Sent from my iPhone using Tapatale

ειμαι να σκάσω. έχω κάνει τα πάντα. δεν θα το αντέξω. περιμενα πωσ και πως. έχω αγοράσει όλα τα tweaks για να μην έχω πρόβλημα και τώρα αυτό. δεν το πιστεύω. αν δεν το φτιαξω θα το πουλήσω.

#1240   SteliosTheodosis4

SteliosTheodosis4

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:11

απο το σαφάρι να το κανείς.πιο ευκολο ειναι.και εγώ το έπαθα πριν λίγες μέρες και έφαγα ένα απόγευμα.ξεγραφεις τα παλιά,download με χρήση airplane mode,επαλήθευση,πάτημα το στρογγυλό,κλείδωμα συσκευής και tap right.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

#1241   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:19

κλαιω..τι αλλο μπορω να κανω :huh:? καποιοσ να μου ανοιξει τα ματια. έχω κανει τα παντα σωστά νομιζω.

Δες λοιπόν αν έχεις παρόλα αυτά πρόσβαση στο Root με iFunBox για αρχή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1242   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:22

Τελικά λίγο πριν το σπάσω και αφού απο το απόγευμα πατάω για rejailbreak ολα τα certificates που εχουν βγει ως τώρα , είπα να το ξανα πατάτηαω μια τελευταία και εφτιαξε. Μιλάμε για 100 φορές . Πως μπορώ να δω τι ακριβώς μπορεί να έφταιγε.

#1243   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:25

Sent from my iPhone using Tapatale
ειμαι να σκάσω. έχω κάνει τα πάντα. δεν θα το αντέξω. περιμενα πωσ και πως. έχω αγοράσει όλα τα tweaks για να μην έχω πρόβλημα και τώρα αυτό. δεν το πιστεύω. αν δεν το φτιαξω θα το πουλήσω.

Stacy αυτό που εχω να ως πω είναι το εξής .
Το iPhone ( βασικά το iOS) δεν κάνει για σένα δυστυχώς
Από δω και πέρα το jailbreak θα το δίνουν με το σταγονόμετρο (αυτή είναι η πικρή αλήθεια) και όταν θα το δίνουν , θα δίνεται από ομάδες για μένα μη αξιόπιστες ( με ότι αυτό συνεπάγεται )
Αν παρόλα αυτά ,την στιγμή που θα το δίνουν , άμα το δίνουν (jailbreak) είσαι από τους τυχερούς έχει καλώς .
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι, ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο να ελισσεσαι άμα κάτι πάει στραβά σε τέτοιου είδους jailbreak ,που αυτό απο μόνο του είναι ένας λόγος να αλλάξεις στρατόπεδο μιας και ενδιαφέρεσαι μόνο για jailbreak
Σίγουρα υπάρχει το φόρουμ να σε βοηθήσει αλλά κάποια πράγματα πρέπει δυστυχώς να τα καταφέρεις μόνη σου
Δεν σου τα λέω αυτά για να σε διώξω από το φόρουμ , εννοείται όλοι από εδώ μέσα μάθαμε και πάντα θα μαθαίνουμε , στα λέω αυτά για να σε προλάβω από τα ψυχοφάρμακα διότι έτσι όπως πας θα σαλέψεις
Όλα τα παραπάνω και θέλω να καταλήξω είναι πως το iPhone (iOS)δεν σημαίνει jailbreak , το iOS σημαίνει απλοτητο .
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο περισσότερο θα εκτιμήσεις το iOS
Αργήσα και εγώ να το καταλάβω ( πέρασαν τόσα μα τόσα androidες) από τα χέρια μου και πάντα στο iOS γύριζα
Έχω μείνει χωρίς jailbreak παρά πολύ καιρό συνειδητά και πλέον απολαμβάνω την απλότητα του λειτουργικού
Φιλικά :)

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1244   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:30

Stacy αυτό που εχω να ως πω είναι το εξής .
Το iPhone ( βασικά το iOS) δεν κάνει για σένα δυστυχώς
Από δω και πέρα το jailbreak θα το δίνουν με το σταγονόμετρο (αυτή είναι η πικρή αλήθεια) και όταν θα το δίνουν , θα δίνεται από ομάδες για μένα μη αξιόπιστες ( με ότι αυτό συνεπάγεται )
Αν παρόλα αυτά ,την στιγμή που θα το δίνουν , άμα το δίνουν (jailbreak) είσαι από τους τυχερούς έχει καλώς .
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι, ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο να ελισσεσαι άμα κάτι πάει στραβά σε τέτοιου είδους jailbreak ,που αυτό απο μόνο του είναι ένας λόγος να αλλάξεις στρατόπεδο μιας και ενδιαφέρεσαι μόνο για jailbreak
Σίγουρα υπάρχει το φόρουμ να σε βοηθήσει αλλά κάποια πράγματα πρέπει δυστυχώς να τα καταφέρεις μόνη σου
Δεν σου τα λέω αυτά για να σε διώξω από το φόρουμ , εννοείται όλοι από εδώ μέσα μάθαμε και πάντα θα μαθαίνουμε , στα λέω αυτά για να σε προλάβω από τα ψυχοφάρμακα διότι έτσι όπως πας θα σαλέψεις
Όλα τα παραπάνω και θέλω να καταλήξω είναι πως το iPhone (iOS)δεν σημαίνει jailbreak , το iOS σημαίνει απλοτητο .
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο περισσότερο θα εκτιμήσεις το iOS
Αργήσα και εγώ να το καταλάβω ( πέρασαν τόσα μα τόσα androidες) από τα χέρια μου και πάντα στο iOS γύριζα
Έχω μείνει χωρίς jailbreak παρά πολύ καιρό συνειδητά και πλέον απολαμβάνω την απλότητα του λειτουργικού
Φιλικά :)

μαγκα μου εισαι μεγαλος.τα λες ολα με 2-3 λεξεις.απλα εγω το λεω failbreak(καραγκιοζο jailbreak-καμια προστασια απο πουθενα) και οπως ακριβως τα λες.πρωτη φορα μενω τοσο καιρο χωρις και την εχω καταβρει να δουλευει ρολοι το iphone!

#1245   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:33

Τελικά λίγο πριν το σπάσω και αφού απο το απόγευμα πατάω για rejailbreak ολα τα certificates που εχουν βγει ως τώρα , είπα να το ξανα πατάτηαω μια τελευταία και εφτιαξε. Μιλάμε για 100 φορές . Πως μπορώ να δω τι ακριβώς μπορεί να έφταιγε.

στο μεταξυ οπως λεει πολυ σωστα ο φιλος canecorso πηγαινε και τσιμπα ενα galaxy s7 edge να κανεις οτι γουσταρεις χωρις να εχεις το αγχος να παθει κατι.σκεψου το και δοκιμασε το θα σου αρεσει πολυ πιστευω.και εδω εχουμε τσακαλια να σε βοηθανε στο θεμα του αντροιντ μην νομιζεις οτι επειδη θα αλλαξεις δεν θα σε βοηθαει κανεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες