Stacy αυτό που εχω να ως πω είναι το εξής .
Το iPhone ( βασικά το iOS) δεν κάνει για σένα δυστυχώς
Από δω και πέρα το jailbreak θα το δίνουν με το σταγονόμετρο (αυτή είναι η πικρή αλήθεια) και όταν θα το δίνουν , θα δίνεται από ομάδες για μένα μη αξιόπιστες ( με ότι αυτό συνεπάγεται )
Αν παρόλα αυτά ,την στιγμή που θα το δίνουν , άμα το δίνουν (jailbreak) είσαι από τους τυχερούς έχει καλώς .
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι, ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο να ελισσεσαι άμα κάτι πάει στραβά σε τέτοιου είδους jailbreak ,που αυτό απο μόνο του είναι ένας λόγος να αλλάξεις στρατόπεδο μιας και ενδιαφέρεσαι μόνο για jailbreak
Σίγουρα υπάρχει το φόρουμ να σε βοηθήσει αλλά κάποια πράγματα πρέπει δυστυχώς να τα καταφέρεις μόνη σου
Δεν σου τα λέω αυτά για να σε διώξω από το φόρουμ , εννοείται όλοι από εδώ μέσα μάθαμε και πάντα θα μαθαίνουμε , στα λέω αυτά για να σε προλάβω από τα ψυχοφάρμακα διότι έτσι όπως πας θα σαλέψεις
Όλα τα παραπάνω και θέλω να καταλήξω είναι πως το iPhone (iOS)δεν σημαίνει jailbreak , το iOS σημαίνει απλοτητο .
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο περισσότερο θα εκτιμήσεις το iOS
Αργήσα και εγώ να το καταλάβω ( πέρασαν τόσα μα τόσα androidες) από τα χέρια μου και πάντα στο iOS γύριζα
Έχω μείνει χωρίς jailbreak παρά πολύ καιρό συνειδητά και πλέον απολαμβάνω την απλότητα του λειτουργικού
Φιλικά
Ευχαριστώ για τα λόγια σου. Πραγματικά σήμερα τα έχασα. Και σου λέω οτι δεν έκανα κάτι διαφορετικό τώρα απο οτι έκανα όλο το απόγευμα. Απλά τώρα έπιασε. Τώρα αν θα γυρίσω σε android ή θα μείνω σε IPhone τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες δεν το σκέφτομαι γιατι αν δεν κλείσω χρόνο με αυτήν την συσκευή δεν πάω να σκάσω αλλά λεφτά για κινητό. Το jailbreak το θελω μόνο και μόνο για να ομόρφυνω λίγο τα εικονίδια και για να κλειδώνω εφαρμογές. Και για κάποια αλλά πράγματα αλλά πιο πολυ τα δυο που ανέφερα. Αγοράζω ολα τα tweak που θελω για να μην εχω προβλήματα. Προτίμησα φέτος το iPhone γιατι είχα και παλιά και 3G και 3GS και 4 και τα πήγαινα μια χαρά σε οτι και να ήθελα να κάνω. Όποτε και φέτος είπα να ξανα γυρίσω. Και πραγματικά εν ήξερα τον Δεκέμβρη που το πήρα οτι θα περίμενα μήνες για να βγει το jailbreak μπορεί και να μην το έπαιρνα. Αλλά ως τότε διάβαζα οτι θα βγει απο μέρα σε μέρα και κανείς δεν έλεγε οτι θα βγαίνει με το σταγονόμετρο. Τέλος πάντως. Ας είμαστε καλα και τι συσκευή θα έχει ο καθένας σε ενα μήνα ή σε ενα χρόνο ας είναι καθαρά επιλογή του. Και αν κάποιους κουράζω ζήτω συγνώμη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk