Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2171 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:38

Stacy αυτό που εχω να ως πω είναι το εξής .
Το iPhone ( βασικά το iOS) δεν κάνει για σένα δυστυχώς
Από δω και πέρα το jailbreak θα το δίνουν με το σταγονόμετρο (αυτή είναι η πικρή αλήθεια) και όταν θα το δίνουν , θα δίνεται από ομάδες για μένα μη αξιόπιστες ( με ότι αυτό συνεπάγεται )
Αν παρόλα αυτά ,την στιγμή που θα το δίνουν , άμα το δίνουν (jailbreak) είσαι από τους τυχερούς έχει καλώς .
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι, ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο να ελισσεσαι άμα κάτι πάει στραβά σε τέτοιου είδους jailbreak ,που αυτό απο μόνο του είναι ένας λόγος να αλλάξεις στρατόπεδο μιας και ενδιαφέρεσαι μόνο για jailbreak
Σίγουρα υπάρχει το φόρουμ να σε βοηθήσει αλλά κάποια πράγματα πρέπει δυστυχώς να τα καταφέρεις μόνη σου
Δεν σου τα λέω αυτά για να σε διώξω από το φόρουμ , εννοείται όλοι από εδώ μέσα μάθαμε και πάντα θα μαθαίνουμε , στα λέω αυτά για να σε προλάβω από τα ψυχοφάρμακα διότι έτσι όπως πας θα σαλέψεις
Όλα τα παραπάνω και θέλω να καταλήξω είναι πως το iPhone (iOS)δεν σημαίνει jailbreak , το iOS σημαίνει απλοτητο .
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο περισσότερο θα εκτιμήσεις το iOS
Αργήσα και εγώ να το καταλάβω ( πέρασαν τόσα μα τόσα androidες) από τα χέρια μου και πάντα στο iOS γύριζα
Έχω μείνει χωρίς jailbreak παρά πολύ καιρό συνειδητά και πλέον απολαμβάνω την απλότητα του λειτουργικού
Φιλικά :)

Ευχαριστώ για τα λόγια σου. Πραγματικά σήμερα τα έχασα. Και σου λέω οτι δεν έκανα κάτι διαφορετικό τώρα απο οτι έκανα όλο το απόγευμα. Απλά τώρα έπιασε. Τώρα αν θα γυρίσω σε android ή θα μείνω σε IPhone τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες δεν το σκέφτομαι γιατι αν δεν κλείσω χρόνο με αυτήν την συσκευή δεν πάω να σκάσω αλλά λεφτά για κινητό. Το jailbreak το θελω μόνο και μόνο για να ομόρφυνω λίγο τα εικονίδια και για να κλειδώνω εφαρμογές. Και για κάποια αλλά πράγματα αλλά πιο πολυ τα δυο που ανέφερα. Αγοράζω ολα τα tweak που θελω για να μην εχω προβλήματα. Προτίμησα φέτος το iPhone γιατι είχα και παλιά και 3G και 3GS και 4 και τα πήγαινα μια χαρά σε οτι και να ήθελα να κάνω. Όποτε και φέτος είπα να ξανα γυρίσω. Και πραγματικά εν ήξερα τον Δεκέμβρη που το πήρα οτι θα περίμενα μήνες για να βγει το jailbreak μπορεί και να μην το έπαιρνα. Αλλά ως τότε διάβαζα οτι θα βγει απο μέρα σε μέρα και κανείς δεν έλεγε οτι θα βγαίνει με το σταγονόμετρο. Τέλος πάντως. Ας είμαστε καλα και τι συσκευή θα έχει ο καθένας σε ενα μήνα ή σε ενα χρόνο ας είναι καθαρά επιλογή του. Και αν κάποιους κουράζω ζήτω συγνώμη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:40

Δηλαδή ρε παιδιά όσοι εχουν κάποιο προβλημα να του λέμε να πάρει android?? και άλλοι το εχουν πάθει και ρωτάνε. Απλά εγω το κάνω λίγο πιο επίμονα ή πιο παιδικά να το πω έτσι.

#1248   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:42

Πως γινεται να κανεις quote και να γραφεις παλι μεσα στο quote??Δεν κουραζεις κανεναν...εσυ ελεγες "δεν μπορω κλαιω" "παω να παρω αερα" "το πουλαω" "θα τρελαθω" κτλ..οποτε για το καλο σου στα ειπε.αλλα για αυτα που ζητας να κανεις τα εχει το αντροιντ απο μονο του.και κλειδωμα στις εφαρμογες και παραμετροποιηση εικονηδια κτλ κτλ...

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 31/08/2016 - 23:43

#1249   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:45

Πως γινεται να κανεις quote και να γραφεις παλι μεσα στο quote??Δεν κουραζεις κανεναν...εσυ ελεγες "δεν μπορω κλαιω" "παω να παρω αερα" "το πουλαω" "θα τρελαθω" κτλ..οποτε για το καλο σου στα ειπε.αλλα για αυτα που ζητας να κανεις τα εχει το αντροιντ απο μονο του.και κλειδωμα στις εφαρμογες και παραμετροποιηση εικονηδια κτλ κτλ...

Πως κάνω quote μεςα σε quote ούτε και εγω ξέρω. Καμία ανωμαλία του Tapatalk θα είναι. Ξέρω τι έχει το android. Εκεί ήμουν. Αλλά είπα να αλλάξω για μια φορά. Και android θα ξανα πάρω και iPhone να είμαστε καλα.

#1250   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:46

Πως κάνω quote μεςα σε quote ούτε και εγω ξέρω. Καμία ανωμαλία του Tapatalk θα είναι. Ξέρω τι έχει το android. Εκεί ήμουν. Αλλά είπα να αλλάξω για μια φορά. Και android θα ξανα πάρω και iPhone να είμαστε καλα.

ναι αλλα αν ξαναμεινεις χωρις jb δεν σε βλεπω να εισαι καλα!! :)

#1251   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:46

Λοιπόν για να μην χαλάμε και το θέμα καληνύχτω και τέλος καλό ολα καλα.

#1252   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/08/2016 - 23:56

μαγκα μου εισαι μεγαλος.τα λες ολα με 2-3 λεξεις.απλα εγω το λεω failbreak(καραγκιοζο jailbreak-καμια προστασια απο πουθενα) και οπως ακριβως τα λες.πρωτη φορα μενω τοσο καιρο χωρις και την εχω καταβρει να δουλευει ρολοι το iphone!

Το jailbreak είναι σταθεροτατο και δεν κινδυνεύεις καθόλου.Ελαχιστοι είναι αυτοί που έχουν πρόβλημα και όσοι έχουν πρόβλημα είναι γιατί περνάνε ο,τι βρουν απο το cydia με αποτέλεσμα να την πατάνε.Δυστυχώς το εργαλείο έχει θεματάκια όποτε θέλει ένα κλικ παραπάνω προσοχη για να μη χρειαστεί να μπλέξεις με ριμπουτ κτλ.Αλλα και πάλι και ριμπουτ να γίνει και να χαθεί το jb η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1253   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:01

Το jailbreak είναι σταθεροτατο και δεν κινδυνεύεις καθόλου.Ελαχιστοι είναι αυτοί που έχουν πρόβλημα και όσοι έχουν πρόβλημα είναι γιατί περνάνε ο,τι βρουν απο το cydia με αποτέλεσμα να την πατάνε.Δυστυχώς το εργαλείο έχει θεματάκια όποτε θέλει ένα κλικ παραπάνω προσοχη για να μη χρειαστεί να μπλέξεις με ριμπουτ κτλ.Αλλα και πάλι και ριμπουτ να γίνει και να χαθεί το jb η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα.

βρε συ.....σε οοοοοολα μου τα προηγουμενα iphones ειμουν με jb.ψαξε παλιοτερες αναρτισεις μου να δεις.και οοοοοολα τα tweak μου αγορασμενα παντα.αν θες σου κανω ενα σκριν σοτ απο το ipad που το εχω ακομα jb αλλα στην 8.χ.χ δεν θυμαμαι.ΑΥΤΟ ομως το γελιο και αθλιο jailbreak (το δοκιμασα η αληθεια να λεγεται) αλλα μολις ειδα τι παιζει με τα παπατζιλικια λεω....αστο παει πεθανε καλυτερα σταθερη συσκευη και το κεφαλι μου ησυχο παρα να ειμαι σε κανενα ταξιδι και να ψαχνω πιστοποιησεις.

#1254   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:11

βρε συ.....σε οοοοοολα μου τα προηγουμενα iphones ειμουν με jb.ψαξε παλιοτερες αναρτισεις μου να δεις.και οοοοοολα τα tweak μου αγορασμενα παντα.αν θες σου κανω ενα σκριν σοτ απο το ipad που το εχω ακομα jb αλλα στην 8.χ.χ δεν θυμαμαι.ΑΥΤΟ ομως το γελιο και αθλιο jailbreak (το δοκιμασα η αληθεια να λεγεται) αλλα μολις ειδα τι παιζει με τα παπατζιλικια λεω....αστο παει πεθανε καλυτερα σταθερη συσκευη και το κεφαλι μου ησυχο παρα να ειμαι σε κανενα ταξιδι και να ψαχνω πιστοποιησεις.

Πάλι λάθος κανεις.Ξανα λέω ότι το jb είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Αν ήταν σαν τα παλιά tetherd που μετά απο ριμπουτ χρειαζόσουν pc για να λειτουργήσει η συσκευή τότε κ εγώ μαζί σου θα εμένα μακριά,αλλα τώρα δεν σε επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο.

#1255   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:14

Πάλι λάθος κανεις.Ξανα λέω ότι το jb είναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Αν ήταν σαν τα παλιά tetherd που μετά απο ριμπουτ χρειαζόσουν pc για να λειτουργήσει η συσκευή τότε κ εγώ μαζί σου θα εμένα μακριά,αλλα τώρα δεν σε επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο.

ναι το βλεπω...αν κρινω απο αυτους που ειμασταν μια φορα και εναν καιρο εδω μεσα ΟΛΟΙ με jailbreak αν συγκρινω το τωρα καταλαβαινω ποσο σταθερο ειναι.anyway αν νομιζεις εσυ οτι εισαι καλυμμενος με σταθερη συσκευη μεγεια σου με χαρα σου!!σιγα να μην τα χαλασουμε εκει.

#1256   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:25

Η απλότητα του ίδιου του iOS δε χάνεται κάνοντας κάποιος JB. Το αντίθετο, απλά διευρύνεται.

Το λειτουργικό δεν αλλάζει. Είναι η βάση για να εκμεταλευθείς όπως πρέπει μια συσκευή.

Τα προβλήματα τα δημιουργούμε ΕΜΕΙΣ όμως. Όταν κάνεις το πειραματόζωο και φορτώνοντας άσκοπα τη συσκευή με ο,τι βρίσκεις μπροστά σου.

Ο κανόνας του "ο,τι πραγματικά χρειάζεσαι" θα υπάρχει πάντα και αυτό δεν αλλάζει..

Τόσα χρόνια όλες μου οι συσκευές ήταν πάντα JBoken. ΠΑΝΤΑ. Απο το τιμημένο QuickPwn για όποιον θυμάται και προβλήματα δεν υπήρξαν ποτέ.

Το αντίθετο.. Ευχαριστιέμαι περισσότερο τη συσκευή που πλήρωσα.

Βέβαια το να μιλάμε για σταθερότητα σε ένα iOS 9 γεμάτο Bugs, το χειρότερο Ever, έχει τη πλάκα του δε μπορώ να πω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1257   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:29

ναι το βλεπω...αν κρινω απο αυτους που ειμασταν μια φορα και εναν καιρο εδω μεσα ΟΛΟΙ με jailbreak αν συγκρινω το τωρα καταλαβαινω ποσο σταθερο ειναι.anyway αν νομιζεις εσυ οτι εισαι καλυμμενος με σταθερη συσκευη μεγεια σου με χαρα σου!!σιγα να μην τα χαλασουμε εκει.

Ο,τι είπε ο Νίκος πιο πάνω. Όσοι έχουν θέματα τα δημιουργούν μόνοι τους και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το jb που αν ξέρεις τι περνάς λειτουργεί άψογα.

#1258   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:32

Η απλότητα του ίδιου του iOS δε χάνεται κάνοντας κάποιος JB. Το αντίθετο, απλά διευρύνεται.

Το λειτουργικό δεν αλλάζει. Είναι η βάση για να εκμεταλευθείς όπως πρέπει μια συσκευή.

Τα προβλήματα τα δημιουργούμε ΕΜΕΙΣ όμως. Όταν κάνεις το πειραματόζωο και φορτώνοντας άσκοπα τη συσκευή με ο,τι βρίσκεις μπροστά σου.

Ο κανόνας του "ο,τι πραγματικά χρειάζεσαι" θα υπάρχει πάντα και αυτό δεν αλλάζει..

Τόσα χρόνια όλες μου οι συσκευές ήταν πάντα JBoken. ΠΑΝΤΑ. Απο το τιμημένο QuickPwn για όποιον θυμάται και προβλήματα δεν υπήρξαν ποτέ.

Το αντίθετο.. Ευχαριστιέμαι περισσότερο τη συσκευή που πλήρωσα.

Βέβαια το να μιλάμε για σταθερότητα σε ένα iOS 9 γεμάτο Bugs, το χειρότερο Ever, έχει τη πλάκα του δε μπορώ να πω.

και πολυ καλα κανεις!και σε εσενα μεγεια σου με χαρα σου!οσο και να το παλευεις ομως αυτο το jb ειναι μια πατατα...

#1259   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:47

και πολυ καλα κανεις!και σε εσενα μεγεια σου με χαρα σου!οσο και να το παλευεις ομως αυτο το jb ειναι μια πατατα...

Σ'ευχαριστώ. Άλλος όμως το παλεύει τόση ώρα και σίγουρα όχι εγώ. Μη μπερδεύεσαι.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/09/2016 - 00:47

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1260   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2016 - 00:48

Σ'ευχαριστώ. Άλλος όμως το παλεύει τόση ώρα και σίγουρα όχι εγώ. Μη μπερδεύεσαι.

οκ φιλος.καληνυχτα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11