το εκανα νικο και αυτο και τιποτα και τωρα χρισημοποιησα το cydia erase εχω το app του apple store και κατεβασα κι ενα online και κανει ολο επανεκινηση!!το χω βαλει σε airmode και κλειστω το find my phone και τιποταΔεν έχει να κάνει με το πιστοποιητικό αυτό.
Δώσε εντολή απο MTerminal uicache.
[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3
Δημοσίευση 02/09/2016 - 12:30
Ad
Δημοσίευση 03/09/2016 - 16:45
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/09/2016 - 16:54.
Remove Quote
Δημοσίευση 03/09/2016 - 16:54
Mε ποιον απο ολους τους τροπους ειναι καλυτερα να γινει? Επισης αυτο με τα πιστοποιητικα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει. Εστω οτι κανουμε το αγγλικο εργαλειο, μετα απο 7 ημερες πρπ να ξανακανουμε τα παντα απο την αρχη?
Ο γνωστός τρόπος μέσω Safari που είχαμε δει τις πρώτες μέρες του Pangu για iOS 9 επανέρχεται απο την 25pp μπαίνοντας απλά εδώ απο τον Safari της συσκευής. Πρίν συνεχίζουμε να πούμε πως ο συγκεκριμένος τρόπος έρχεται με το Certificate που λήγει τον Απρίλιο του '17, όπως ακριβώς και η τελευταία έκδοση μέσω Impactor στο PC.
Με το άνοιγμα της σελίδας πατάμε Install και επιστρέφουμε στο Springboard.
H διαδικασία εδώ είναι ίδια όπως και πρίν με μια μόνο διαφορά. Όταν αλλάξει απο Loading σε Installing, βάζουμε αμέσως τη συσκευή σε Airplane Mode και το επαναφέρουμε όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί. Τα υπόλοιπα βήματα, γνωστά και μη εξαιρετέα. Trust στις ρυθμίσεις το Certificate όπου και θα δούμε το "Beijing Hong...", άνοιγμα του App με αποδοχή των Notification και κλείδωμα της συσκευής.
Δημοσίευση 03/09/2016 - 16:59
Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω καπου ειχα δει να προτεινεις τον τροπο του pc. Οχι;
Sent from my jb iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 03/09/2016 - 22:31
ναι ρε νικο απλα μου την ειχε δωσει απλα ειμαι τελειομανης και προσπαθω να χω μια αψογη συσκευη οσο μπορω κατεβασα πεντε εξι πραγματα και τωρα ειναι ολα μια χαρα,ευχομαι να συνεχισουν ετσι!!!δεν πειραζει ετρεξα τερμιναλ εμαθα και δυο τρια πραγματακια που δεν τα ειχα κανει παλαιοτερα!!!ευχαριστωΓιατί να τρέξεις το Eraser?
Επίσης εφόσον δεν έχεις Apple Watch δεν υπήρχε λόγος να μπείς σε αυτή τη διαδικασία.
Δημοσίευση 04/09/2016 - 10:51
Καλημέρα.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο 6s της γυναίκας μου, παρόμοιο με της stacy.
Το τηλέφωνο ήταν jailbroken, έμεινε από μπαταρία και, όπως ήταν αναμενόμενο χάθηκε το jb.
Προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία επαναφοράς του jb, αρχικά μέσω της εφαρμογής pangu, την οποία είχα περάσει με το cydia impactor.
Τίποτα. Το τηλέφωνο αρνείται πεισματικά να γίνει jb και η διαδικασία αποτυγχάνει ξανά και ξανά.
Δοκίμασα μέσω safari, με το link που έχει δώσει ο Νίκος, αλλά ενώ δείχνει να ολοκληρώνεται το κατέβασμα της εφαρμογής, βγάζει λάθος, πως δεν είναι δυνατή η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής και ζητά να ξαναδοκιμάσω. Τη διαδικασία την έχω κάνει άπειρες φορές. Έχω σβήσει εφαρμογές και πιστοποιητικά, έχω ξαναχρησιμοποιήσει το impactor και τη μέθοδο μέσω safari, αλλά η διαδικασία αποτυγχάνει πάντα. Στο τηλέφωνο έχει εγκατασταθεί openssh, MTerminal, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ από Mac με fungu. To τηλέφωνο επίσης δεν μπαίνει σε safe mode.
Κάνω κάτι λάθος;
Υπάρχει σωτηρία, ή πάμε για restore & 9.3.5?
Τελευταία επεξεργασία από: sellia, 04/09/2016 - 10:52.
Δημοσίευση 04/09/2016 - 10:54
Καλημέρα.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο 6s της γυναίκας μου, παρόμοιο με της stacy.
Το τηλέφωνο ήταν jailbroken, έμεινε από μπαταρία και, όπως ήταν αναμενόμενο χάθηκε το jb.
Προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία επαναφοράς του jb, αρχικά μέσω της εφαρμογής pangu, την οποία είχα περάσει με το cydia impactor.
Τίποτα. Το τηλέφωνο αρνείται πεισματικά να γίνει jb και η διαδικασία αποτυγχάνει ξανά και ξανά.
Δοκίμασα μέσω safar, με το link που έχει δώσει ο Νίκος, αλλά ενώ δείχνει να ολοκληρώνεται το κατέβασμα της εφαρμογής, βγάζει λάθος, πως δεν είναι δυνατή η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής και ζητά να ξαναδοκιμάσω. Τη διαδικασία την έχω κάνει άπειρες φορές. Έχω σβήσει εφαρμογές και πιστοποιητικά, έχω ξαναχρησιμοποιήσει το impactor και τη μέθοδο μέσω safari, αλλά η διαδικασία αποτυγχάνει πάντα. Στο τηλέφωνο έχει εγκατασταθεί openssh, MTerminal, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ από Mac με fungu. To τηλέφωνο επίσης δεν μπαίνει σε safe mode.
Κάνω κάτι λάθος;
Υπάρχει σωτηρία, ή πάμε για restore & 9.3.5?
Σβήσε την εφαρμογή του pangu… κάνε ένα restart… κάνε την διαδικασία απο Safari… την ώρα που κατεβαίνει ξανά, βάλτο στην πάνω πάνω σειρά ώστε να μπορείς να το βλέπεις με το control center ανοιχτό… περίπου στα 2/3 του κύκλου, αυτό θα γράψει εγκατάσταση.… εσύ πρέπει εκείνο το δευτερόλεπτο να βάλεις ΑΜΕΣΩΣ airplane mode
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:04
ok, έκανα το παραπάνω και το έβαλα σε airplane mode.
Πάτησα τον κύκλο, αλλά jb γιοκ!
Τι κάνουμε τώρα;
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:13
ok, έκανα το παραπάνω και το έβαλα σε airplane mode.
Πάτησα τον κύκλο, αλλά jb γιοκ!
Τι κάνουμε τώρα;
Προσπάθησε με το που πατάς τον κύκλο να κρατήσεις πατημένο το volume up…
Αλλιώς γενικά προσπάθησε πολλές φορές… κάποια στιγμή θα μπει
Αυτό που μαντεύω είναι ότι το τηλέφωνο είναι 16αρι.… και δεν είχες κάνει εγκατάσταση το stashing, και γέμισε το system partition με tweaks, και τώρα δεν έχει χώρο το pangu να κάνει τα "κόλπα" του…
Το είχα πάθει και εγώ… επέμενε, και οοοταν ανοίξει, το πρώτο πράγμα που θα κανεις, είναι install το stashing
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:20
Είναι 16ρι. Δεν θυμάμαι αν είχα εγκαταστήσει το stashing. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος...
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:21
Όταν πατάω τον κύκλο, πρέπει να είναι σε airplane mode ή δεν παίζει κάποιο ρόλο;
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:29
Τελικά μπήκε (Ούφφφ)
Το stashing ήταν όντως περασμένο και ο ελεύθερος χώρος στο system partition είναι μόλις 3.8%.
Πρέπει να διώξω κάποια tweak μου φαίνεται...
Δημοσίευση 04/09/2016 - 11:41
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες