[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3
Δημοσίευση 11/05/2017 - 09:29
Τωρα άνοιξε αλλά δεν τολμάω να ξανά δοκιμάσω επανεκκίνηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 11/05/2017 - 11:47
Καλημέρα.
Το έκανα και μπήκα στο Cydia. Αφαίρεσα το one hand και το crash reporter γιατί είχα κανει κάποιες αλλαγές και στις δικές του ρυθμίσεις αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Το μόνο άλλο που έκανα ήταν να αναβαθμίσω το uasharedtools.
Να το αφαιρέσω και αυτο ή είναι κάτι που δεν μπορώ να αφαιρέσω;
Το uashared είναι για τα ++ Tweaks. Μη το πειράξεις, δεν επηρεάζει κάπου.
Πήγαινε μόνο εδώ var/mobile/Library/Preferences και διέγραψε το .plist του OneHanded.
Δημοσίευση 11/05/2017 - 13:20
καποια στιγμή αναγκαστικά θα κανείς επανεκινηση φίλε μου εύχομαι όλα να ναι καλάΕμένα το one hand δούλεψε λίγο στην αρχή και μετά το ξέχασα. Χθες που το δοκίμασα δεν δούλευε και όταν μπήκα στις ρυθμίσεις του είδα οτι είχε ένα κουμπί respring και το πάτησα και από τότε είχα τα προβλήματα.
Τωρα άνοιξε αλλά δεν τολμάω να ξανά δοκιμάσω επανεκκίνηση.
Rafael Nadal
Δημοσίευση 13/05/2017 - 08:44
Μου κλεισε το τηλεφωνο απο μπαταρια και πλεον εχω παλι το ιδιο προβλημα με τις τοποθεσιες. Τι σκατα; Δε δειχνει τις εφαρμογες. Ειναι παλι νεκρο. Και με ρωταει και αυτο.Γι αυτό δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές λοιπόν. Επειδή το αφαίρεσες.
Το συγκεκριμένο δε κάνει τίποτα άλλο απο το να εν/ποιεί το locationd στα Daemons.
Είτε θα το περάσεις ξανά, είτε το LocationFixer απο εδώsupermamon.com/repo/
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 13/05/2017 - 08:46
Δημοσίευση 13/05/2017 - 08:53
Δημοσίευση 13/05/2017 - 11:29
Βάλε το LocationFixer.
Χωρις τιποτα απο τα 2 τωρα ειμαι κομπλε. Κρινεις απαραιτητο να το βαλω;
Δημοσίευση 13/05/2017 - 17:50
Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις ξανά πρόβλημα μετά.
Ασ'το έτσι και όταν θα στο ξανακάνει πέρασε το.
Χμμμ μετα απο hard reset χρειαστηκε να ξαναπερασω το liblocation για να τις ξαναδω. Φοβαμαι οτι αυτο θα γινεται σε καθε hard reset. Βαλε βγαλε....
Δημοσίευση 13/05/2017 - 19:45
Δημοσίευση 13/05/2017 - 19:48
αυτο ήθελα να σου γράψω φίλε μουΠολυ φοβαμαι οτι ολο το προβλημα με τις τοποθεσιες που μενει το βελακι εκει χωρις να εχω κατι να τρεχει που να χρησιμοποιει τοποθεσιες φταιει η anemone. Την ξηλωσα απο περιεργια και πλεον το βελακι εμφανιζεται μονο οταν μπω στο καιρο και εξαφανιζεται οταν βγω απο αυτον.
Περισσότερο κακό έκανε παρά καλό εγω γι αυτό δεν χρησιμοποιώ κάποιο tweak για θέματα
Όσο καλά είναι τόσο προβλήματα βγάζουν
Rafael Nadal
Δημοσίευση 13/05/2017 - 19:51
αυτο ήθελα να σου γράψω φίλε μου
Περισσότερο κακό έκανε παρά καλό εγω γι αυτό δεν χρησιμοποιώ κάποιο tweak για θέματα
Όσο καλά είναι τόσο προβλήματα βγάζουν
Rafael Nadal
Να σε ρωτησω. Επεδη νομιζω εχουν μεινει καποια καταλοιπα... Η μπαταρια οταν εισαι στο 75% χωρις low τι χρωμα ειναι το κουτακι;
Δημοσίευση 13/05/2017 - 19:55
πρασινο πρέπει να είναι φίλε μου από όσα γνωρίζωΝα σε ρωτησω. Επεδη νομιζω εχουν μεινει καποια καταλοιπα... Η μπαταρια οταν εισαι στο 75% χωρις low τι χρωμα ειναι το κουτακι;
Γιατί εσένα τι χρωμα είναι φίλε μου
Μπες από icleaner pro βρες όπως σου έχει πει ο Νίκος τα plist του anemone και σβήσε τα
Εγω από εκεί τα σβήνω γιατί για εμένα είναι δύσκολο να ψάχνω να τα βρω μέσω filza
Rafael Nadal
Δημοσίευση 13/05/2017 - 19:56
πρασινο πρέπει να είναι φίλε μου από όσα γνωρίζω
Μπες από icleaner pro βρες όπως σου έχει πει ο Νίκος τα plist του anemone και σβήσε τα
Εγω από εκεί τα σβήνω γιατί για εμένα είναι δύσκολο να ψάχνω να τα βρω μέσω filza
Rafael Nadal
Πορτοκαλι ειναι... Μαλλον θα χει ξεμεινει...
Δημοσίευση 13/05/2017 - 20:03
Εμενα το icleaner pro δε βλεπω να κανει δουλεια. Παντα παω χειροκινητα μεσω ifunbox και τα κανω.πρασινο πρέπει να είναι φίλε μου από όσα γνωρίζω
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 13/05/2017 - 20:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες