[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:34
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:35
Τα διάβασα όλα και μπερδεύτηκα. Για ενα μπάνιο πήγα και χάλασε ο κόσμος. Εμείς που κάναμε με κινεζικό να μείνουνε έσω;; Είμαστε οκ;; ´Η καλύτερα να το γυρίσουμε σε αγγλικό ;;; Είναι πιο σταθερό;; ´Η τα ίδια είναι και τα δυο;
Μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος όμως.
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:36
το κινεζικό certificate απο ότι κατάλαβα λήγει σε έναν χρόνο ! Θα εμένα με το κινεζικό !Τα διάβασα όλα και μπερδεύτηκα. Για ενα μπάνιο πήγα και χάλασε ο κόσμος. Εμείς που κάναμε με κινεζικό να μείνουνε έσω;; Είμαστε οκ;; ´Η καλύτερα να το γυρίσουμε σε αγγλικό ;;; Είναι πιο σταθερό;; ´Η τα ίδια είναι και τα δυο;
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:39
Απλα ειμαι της αποψης οτι η pangu δεν θα διναν κατι εαν δεν ειχαν ετοιμη και την επομενη κινηση τους η κατι εχουν ετοιμο η κατι θα ετοιμαζουν αυτης της αποψης ειμαι!!!
Και ρωταω τον νικο γιατι τον εχω ακουσει πολλες φορες να το λεει γιατι δεν θα δωσουν untether πως το ξερει
Και γιατι το jailbreak να ναι απο δω και περα με αυτον τον τροπο δεν χανουν ολοι και κερδιζει η apple
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 29/07/2016 - 17:42
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:39
Στο κινεζικό κρατάει ένα χρόνο ενώ στο αγγλικό 7 μέρες.
Επίσης είναι πιο απλή η χρήση του αγγλικού σε σχέση με το κινεζικό. Δεν βρίσκω άλλη διαφορά μεταξύ τους.
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:45
εγω με ποιο να κανω? με το κινεζικο για να εχω 1 χρονο ή με το αγγλικο?
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:54
δεν εχει τοσο σημασια αυτο φιλε μου!!!εγω με ποιο να κανω? με το κινεζικο για να εχω 1 χρονο ή με το αγγλικο?
Αυτο που συζηταμε με τα τα παιδια ειναι οτι δεν εχει σημασια το jailbreak σαν jailbreak
Ναι ενα χρονο γραφει ο κωδικας του jailbreak ομως
αλλα αυτο το κολωμπλε εικονιδιακη θα πρεπει να το ανανεωνουμε και να μαστε με ενα pc στα χερια !!!!!!
ληγει και αν δεν ανανεωσουμε παπαλα το jailbreak!!!
7 μερες λενε το αγγλικο πιστοποιητικο
1 μηνα λενε το κινεζικο
Αποψη μου κατι θα κανουν οι pangu
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 29/07/2016 - 17:57
Δημοσίευση 29/07/2016 - 17:59
δεν εχει τοσο σημασια αυτο φιλε μου!!!
Αυτο που συζηταμε μετα τα παιδια ειναι οτι δεν εχει σημασια το jailbreak σαν jailbreak
αλλα αυτο το κολωμπλε εικονιδιακη θα πρεπει να το ανανεωνουμε και να μαστε με ενα pc στα χερια !!!!!!
ληγει και αν δεν ανανεωσουμε παπαλα το jailbreak!!!
7 μερες λενε το αγγλικο πιστοποιητικο
1 μηνα λενε το κινεζικο
Γιατί να είσαι με ένα pc στα χέρια αφού η διαδικασία γίνεται από τη συσκευή. Pc θα χρειάζονται όσοι κάνουν το αγγλικό και θα πρέπει να ανανεώσουν το πιστοποιητικό για άλλες 7 μερες.
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:03
Εγω καταλαβαινω και η τρεις τι μου λετε κι εσυ νικο κι εσυ θαναση κι εσυ vraxhamis!!!
Απλα ειμαι της αποψης οτι η pangu δεν θα διναν κατι εαν δεν ειχαν ετοιμη και την επομενη κινηση τους η κατι εχουν ετοιμο η κατι θα ετοιμαζουν αυτης της αποψης ειμαι!!!
Και ρωταω τον νικο γιατι τον εχω ακουσει πολλες φορες να το λεει γιατι δεν θα δωσουν untether πως το ξερει
Και γιατι το jailbreak να ναι απο δω και περα με αυτον τον τροπο δεν χανουν ολοι και κερδιζει η apple
Η Apple που ακριβώς κερδίζει?
Τα πράγματα εδώ είναι πάρα πολύ απλά. Η φύση του συγκεκριμένου Exploit είναι τέτοια όπου και δεν υπάρχει Untethered και περιορίζεται στο Sideloading.
Απο τη στιγμή που όλο αυτό λειτουργεί χωρίς προβλήματα, δε θα μπούν στη διαδικασία να "κάψουν" επιπλέον Exploits λίγες βδομάδες πρίν το iOS 10.
εγω με ποιο να κανω? με το κινεζικο για να εχω 1 χρονο ή με το αγγλικο?
Στους περισσότερους, με το κινεζίκο PP Helper, θα έχεις Enterprise Certificate που σημαίνει 1 χρόνο χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι επιπλέον.
Συνεπώς, πήγαινε απο εκεί.
Άντε πάμε πάλι.. Δεν είναι ο "κώδικας του JB".
Τα Certificates καθορίζονται απο την Apple. Μαγικό (ξανά)?
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:04
Γιατί να είσαι με ένα pc στα χέρια αφού η διαδικασία γίνεται από τη συσκευή. Pc θα χρειάζονται όσοι κάνουν το αγγλικό και θα πρέπει να ανανεώσουν το πιστοποιητικό για άλλες 7 μερες.
και το κινεζικο απο οτι μου λενε χρειαζεται ανανεωση
Εχει ημερομηνια ληξεως
Απλα μεχρι στιγμης δεν μπορεσαν η pangu να το κανουν stable το jailbreak τους κι ειμαστε εξαρτημενοι απο αυτο το μπλε εικονιδιο!!!
Κι αν παψει να ανοιγει δεν θα μπορουμε να ειμαστε jailbreak
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:07
gismo301278 χωρίς παρεξήγηση τα έχεις μπερδέψει όλα στο μυαλό σου. Τα μισά απο όσα γράφεις είναι παραπληροφόρηση...
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:09
Ρε gismo301278 Δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα είναι έτσι..
Για να το λήξουμε και να συνεννοηθούμε..
Σκέψου ότι κάνεις ένα ταξίδι και έχεις πάθει λάστιχο και αναγκαστικά πας στο δρόμο με την ρεζέρβα που πάει μέχρι 60χλμ το αμάξι και είσαι τρελαμένος..Μέχρι να φτάσεις όμως στο βουλκανιζατέρ δεν έχεις άλλη εναλλακτική από το να πηγαίνεις με 60..
Έχεις ? Όχι..
Οπότε απλά απόλαυσε το ταξίδι.. = Πάτα το μπλέ εικονίδιο..
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 29/07/2016 - 18:10
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:10
Κάνε με το κινέζικο PP Helper να έχεις Enterprise Certificate που σημαίνει πως για 1 χρόνο θα είσαι εντάξει.
Όπως και απο πάνω.. Με τη μαγική "κινεζιά" του PP.
Καλησπέρα.
Μέσω Safari δεν γίνεται πλέον Jb.
Με Impactor από το PC (english version) θα έχεις τον περιορισμό των 7 ημερών
Ευχαριστω ρε κοπέλια για τη βοηθεια!
ΡΡ ομως γινεται σε mac;
Δημοσίευση 29/07/2016 - 18:19
Παίζει να δούμε φως στο τούνελ και για iPhone 5 ή πάπαλα ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)