παιδιά καλησπέρα!ξέρετε να πρέπει να βγάλουμε το καινούργιο apple id που φτίαξαμε για το jb και να βάλουμε πάλι το αρχικό?
δεν βγάζεις κανένα id από την συσκευή ,απλά όταν κάνεις την διαδικασία και σου ζητήσει id βάζει το νέο.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 13:53
παιδιά καλησπέρα!ξέρετε να πρέπει να βγάλουμε το καινούργιο apple id που φτίαξαμε για το jb και να βάλουμε πάλι το αρχικό?
δεν βγάζεις κανένα id από την συσκευή ,απλά όταν κάνεις την διαδικασία και σου ζητήσει id βάζει το νέο.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 13:53
μια φωτο με ενα κομπιουτερ να κλαιει!!!χαχαχα
Υπήρχε πρόβλημα απο χθες το βράδυ και είναι ενήμεροι να το διορθώσουν.
Θα σου έλεγα να περιμένεις το Update.
Το iD χρειάζεται μόνο για να γίνει Sideloading το App με το Profile.
Δεν αλλάζεις τίποτα άλλο.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 13:58
συγνώμη δε το έθεσα εγώ σωστά!έχω κάνει το jb όλα κομπλε,θα πρέπει να χρησιμοποιώ το καινούργιο apple id που έκανα το jb?δεν μπορώ να βάλω πάλι αυτό που είχα στην αρχή?
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:01
συγνώμη δε το έθεσα εγώ σωστά!έχω κάνει το jb όλα κομπλε,θα πρέπει να χρησιμοποιώ το καινούργιο apple id που έκανα το jb?δεν μπορώ να βάλω πάλι αυτό που είχα στην αρχή?
δεν το χρειάζεσαι μετά, το έχεις αν κάνεις ξανά στο μέλλον την διαδικασία .
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:03
δεν το χρειάζεσαι μετά, το έχεις αν κάνεις ξανά στο μέλλον την διαδικασία .
ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:10
Μόνο και μόνο από περιέργεια: Τι ημερομηνία λήξης έχει το profile που είναι πλέον εγκατεστημένο στην Jbroken συσκευή σας;
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:13
Μόνο και μόνο από περιέργεια: Τι ημερομηνία λήξης έχει το profile που είναι πλέον εγκατεστημένο στην Jbroken συσκευή σας;
δεν έχει απλά λέει επαληθεύτηκε.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:29
ξερουμε αν σκοπευουν να βγαλουν untethered version
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:29
Και απ'ευθείας από το κινητό χωρίς PC
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:51
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:51
Παιδια επειδη φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...
Λοιπον ειμαι ηδη jb στην 9.0.1
Οποτε για να κανω το jb πρωτα πρεπει να κανω κανενα μπακ απ; και μετα να περασω απο πισι τηην 9,3,3 και μετα το jb;
Ξεχναω κατι;
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:55
Παιδια επειδη φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια...
Λοιπον ειμαι ηδη jb στην 9.0.1
Οποτε για να κανω το jb πρωτα πρεπει να κανω κανενα μπακ απ; και μετα να περασω απο πισι τηην 9,3,3 και μετα το jb;
Ξεχναω κατι;
Θα πάρεις χειροκίνητα αυτά που θες όπως εδώ.
Κάνεις Restore & Set Up As New και επαναφορά με τον ίδιο τρόπο και όχι του οποιοδήποτε Backup έχεις στο iTunes ή iCloud.
Δημοσίευση 25/07/2016 - 14:59
Δημοσίευση 25/07/2016 - 15:06
Με κάθε νέο JB είναι σχεδόν απαραίτητη η εγκατάσταση του OpenSSH που θα μας σώσει απο "περίεργες" καταστάσεις. Μετά την εγκατάσταση του, θα πρέπει να γίνει και αλλαγή του Pass. Πιο συγκεκριμένα.
Βρίσκουμε το OpenSSH αλλά και το MTerminal στο Cydia και τα κάνουμε εγκατάσταση και τα 2.
Βρίσκουμε το MTerminal στο Springboard το τρέχουμε και γράφουμε su. Πατάμε Return.
Εκεί μας ρωτάει για το υπάρχον Password. Το Default είναι alpine όπoυ και το συμπληρώνουμε. Return ξανά.
Τώρα αφού έχετε πρόσβαση στο τηλ, γράφουμε passwd και πατάμε Return. Προσοχή ο,τι γράφετε, να το γράφετε σωστά.. Θα σας ρωτήσει να βάλετε νέο Pass.
Το συμπληρώνετε και Return. Το συμπληρώνετε ξανά, 2η φορά και Return. Ξαναλέω προσοχή τι γράφετε γιατί δε θα φαίνετε στην οθόνη.
Φροντίστε για το τέλος να τον έχετε γραμμένο κάπου.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες