Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[Οδηγός] Pangu JailBreak iOS 9.2 - 9.3.3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2171 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1306   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 05/09/2016 - 06:04

Η παραπάνω υπόδειξη για regeneration αφορά Developer account, και δεν έχει σχέση με την διαδικασία του Re-jailbreak .
Τα αφήνεις όλα ως έχουν.
Πλέον εδώ και καιρό δεν ισχύει ο περιορισμός των 7 ημερών.

Εμένα πάντως δεν μου έτρεχε το αρχείο στο κινητό για αυτό και αναγκάστηκα και ξανά έκανα την διαδικασία του jailbreak. Οπότε με την διαδικασία που έκανα τώρα θα μπορώ να ενεργοποιώ το jailbreak για πάνω από 7 μέρες;

Και κάτι άλλο. Το account στην Apple θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα παρόλο που μου ήρθε το συγκεκριμένο e-mail;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1307   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2016 - 10:52

Εμένα πάντως δεν μου έτρεχε το αρχείο στο κινητό για αυτό και αναγκάστηκα και ξανά έκανα την διαδικασία του jailbreak. Οπότε με την διαδικασία που έκανα τώρα θα μπορώ να ενεργοποιώ το jailbreak για πάνω από 7 μέρες;

Και κάτι άλλο. Το account στην Apple θα δουλεύει χωρίς πρόβλημα παρόλο που μου ήρθε το συγκεκριμένο e-mail;

Εφόσον σύμφωνα με τα λεγόμενα σου εγκατέστησες πιστοποιητικό που λήγει τον Απρίλιο, δεν τίθεται θέμα για Re jailbreak κάθε 7 ημέρες.

Από τη άλλη το Account σου δεν θα έχει πρόβλημα.  :)

Big things have small beginnings

#1308   remal

remal

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2016 - 17:11

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το 6s και το έκανα jailbrake έτσι για δοκιμή εδώ και ένα μηνα περίπου. ΟΚ εκτος από 2-3 πραγματάκια που θα τα ήθελα πραγματικά στο iOS (διακόπτη αυτόματης φωτεινότητας, διακόπτη data, dark mode) δεν καίγομαι για όλα τα υπόλοιπα που έψαξα και μιας και τα widgets θα έρθουν με το iOS 10 θέλω να ρωτήσω πώς θα βγάλω το jailbrake? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία ή απλά κάνω restore? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#1309   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/09/2016 - 17:12

Μονο restore .

#1310   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/09/2016 - 18:15

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το 6s και το έκανα jailbrake έτσι για δοκιμή εδώ και ένα μηνα περίπου. ΟΚ εκτος από 2-3 πραγματάκια που θα τα ήθελα πραγματικά στο iOS (διακόπτη αυτόματης φωτεινότητας, διακόπτη data, dark mode) δεν καίγομαι για όλα τα υπόλοιπα που έψαξα και μιας και τα widgets θα έρθουν με το iOS 10 θέλω να ρωτήσω πώς θα βγάλω το jailbrake? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία ή απλά κάνω restore? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά το Restore κανε set up as new ή επανέφερε καθαρό back up (όχι jb δηλαδή).

#1311   remal

remal

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2016 - 19:22

Μονο restore .

Μετά το Restore κανε set up as new ή επανέφερε καθαρό back up (όχι jb δηλαδή).

Ναι έκανα πρώτα restore και μετά έκανα επαναφορά αντιγράφου και όλα καλά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

#1312   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/09/2016 - 13:40

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι. Δεν είχα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο θέμα καθότι ήμουν στην 8.4 με jailbreak αλλα έστειλα το κινητό μου για μια αντικατάσταση κάμερας στην infoquest και μου επεστράφη με 9.3.5.

Επειδή πραγματικά δεν μπορώ χωρίς jb μπορείτε να μου πείτε αν εχει γίνει κάποιο jb στην έκδοση που είμαι; Το jb στην 8.4 το είχα κάνει μόνος μου κ σχετικά εύκολα με τις οδηγίες σας από εδώ μεσα κατόπιν σύνδεσης με το πισί, αλλα είχα διαβάσει ότι αυτο που είχε βγει για τις εκδόσεις 9.χ ήταν διαφορετικό (νομίζω είχε χαρακτηριστεί εδώ μεσα semi tethered η κάτι τέτοιο) και δεν προτεινόταν σε άπειρους χρήστες να το κάνουν. Σε τι φάση βρισκόμαστε τώρα; Ακομα εκεί είμαστε;

Διαφορετικά αν δε γίνεται εδώ είμαι σκέφτομαι να κατέβω στην 8.4 που ήμουν; Θα το προτείνατε;

Ευχαριστώ πολυ!

Sent from my iPad using Tapatalk

#1313   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/09/2016 - 13:50

Jb υπαρχει μεχρι την έκδοση 9.3.3! Εκει που εισαι δεν μπορεις να κανεις κατι! Παμε για jb iOS 10 τωρα που λογικα δεν θα αργήσει πολυ

#1314   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/09/2016 - 13:53

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι. Δεν είχα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο θέμα καθότι ήμουν στην 8.4 με jailbreak αλλα έστειλα το κινητό μου για μια αντικατάσταση κάμερας στην infoquest και μου επεστράφη με 9.3.5.

Επειδή πραγματικά δεν μπορώ χωρίς jb μπορείτε να μου πείτε αν εχει γίνει κάποιο jb στην έκδοση που είμαι; Το jb στην 8.4 το είχα κάνει μόνος μου κ σχετικά εύκολα με τις οδηγίες σας από εδώ μεσα κατόπιν σύνδεσης με το πισί, αλλα είχα διαβάσει ότι αυτο που είχε βγει για τις εκδόσεις 9.χ ήταν διαφορετικό (νομίζω είχε χαρακτηριστεί εδώ μεσα semi tethered η κάτι τέτοιο) και δεν προτεινόταν σε άπειρους χρήστες να το κάνουν. Σε τι φάση βρισκόμαστε τώρα; Ακομα εκεί είμαστε;

Διαφορετικά αν δε γίνεται εδώ είμαι σκέφτομαι να κατέβω στην 8.4 που ήμουν; Θα το προτείνατε;

Ευχαριστώ πολυ!

Δε μπορείς να κάνεις ούτε JB, ούτε Downgrade.

Σώσε μόνο τα SHSH εκεί και APTicket με savethemblobs ή BeeHind.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1315   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/09/2016 - 14:08

Σώσε μόνο τα SHSH εκεί και APTicket με savethemblobs ή BeeHind.

Νίκο ευχαριστώ. Μήπως θα μπορούσες να το ξαναγράψεις στα ελληνικά αυτο; Αν δεν κάνει κόπο φυσικά!

#1316   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2016 - 14:16

Δες εδώ.

LG8ISzO.gif

#1317   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 13/09/2016 - 17:02

Σε πενταρακι προχωραμε σημερα στις 20;00 σε ios 10 η μενουμε σε 9.3.2 που ειμαι και περιμενουμε αν βγει κι οπου βγει jailbreak για 32bit συσκευες;;;;

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 13/09/2016 - 17:02

Rafael Nadal

#1318   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2016 - 17:38

Είναι λίγο απίθανο να δούμε JB σε 9.3+ για 32bit συσκευές. Τουλάχιστον όχι άμεσα.

Ο,τι δοθεί πιθανόν να μην είναι απο Pangu. Κρίνεις και πράττεις αναλόγως.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/09/2016 - 17:45

LG8ISzO.gif

#1319   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:25

Μια βοηθεια παρακαλω δεν μπορω να κανω jailbreak ξανα με το app της pangu οσες φορες δοκιμαζω με το συγκεκριμενω app συμεχεια μου κανει επανεκινηση και δεν γνωριζω τι μπορω να κανω
Rafael Nadal

#1320   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 20:29

Μπες απο Safari.