γενικά κάποιος ο οποίος έχει apple watch μπορεί να μας βοηθήσει που τον έχει χρησιμεύσει? και εγώ είμαι αρκετά κοντά για να αγοράσω και θέλω να ακούσω γνώμες, ευχαριστώ
Εμένα μου χρησιμεύει στα παρακάτω, πέρα απο το fitness κομμάτι που όμως εξυπηρετούν και πολλά band:
Ειδοποιήσεις χωρίς να έχω το κινητό μαζί μου (και λόγω σύνδεσης με wi-fi - δείχνει το συννεφάκι)
Μικρής διάρκειας κλήσεις σε περίπτωση που είσαι σε αμάξι ή δεν έχεις/δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό (πχ βρεγμένα χέρια)
κρατάς με φωνητική υπαγόρευση και στα Ελληνικά παρακαλώ με άριστα αποτελέσματα σημειώσεις, καλεντάρι κλπ
Απαντάς σε viber, fb messenger, messages κλπ με φωνή χωρίς να ψάχνεις κινητό άμεσα και αποτελεσματικά.
Υπάρχουν και άλλα όπως το να βλέπεις την ώρα αλλά σκόπιμα έγραψα τα παραπάνω για να δείξω και τις διαφορές με τα bands.
Τέλος, να σημειώσουμε πως και με ένα μαχαίρι κόβεις και κάνεις πολλά πράγματα. Ωστόσο πολλοί θα προτιμήσουν τον πολυκόφτη για διάφορους λόγους και άλλοι θα αγοράσουν ένα φτηνό άλλοι πάλι ένα πιο ακριβό. Επιλογές υπάρχουν και καλώς ή κακώς υπάρχουν και πολλά προιόντα. Ο καθένας κρίνει με βάση τα θέλω του και την τσέπη του. Το ότι εγώ χρησιμοποιώ τα παραπάνω δεν σημαίνει πως τα χρειάζομαι και χωρίς αυτά θα πάθω κάτι, δεν είναι τόσο αναγκαίο δηλαδή. Με βόλεψαν όμως στην καθημερινότητα και αφού μπόρεσα το πήρα.
Εσύ καλό θα ήταν να περιμένεις την παρουσίαση των νέων iPhone γιατί μπορεί να δείξουν και το νέο ρολόι. Και μετά κρίνεις και αποφασίζεις.