Εχει μια λειτουργία που ενεργοποιεί το ηχείο να πάλλεται δυνατά και διώχνει τα νερά που μπήκαν στο άνοιγμαΗ σταγόνα βγαίνει αυτόματα όταν μπει στο νερό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:48
Εχει μια λειτουργία που ενεργοποιεί το ηχείο να πάλλεται δυνατά και διώχνει τα νερά που μπήκαν στο άνοιγμαΗ σταγόνα βγαίνει αυτόματα όταν μπει στο νερό;
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:28
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 22/10/2016 - 20:28.
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:01
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:03
Μίλησα με Apple και η κοπέλα που μίλησα μου είπε το ίδιο πως δεν θα παίρνει αλλά λουράκια εκτός της Nike . Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα συμβαίνει αυτό. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα υπάρξουν λουράκια και από τρίτους και έτσι δεν πολύ απασχολεί τελικά.. Όταν έρθει θα ξερουμε από πρώτο χέρι τι γίνεται γιατί και αυτή δεν ήξερε κάτι κάτι τέτοιο και πήγε και έψαξε στα specs και περιμενα να μου απαντήσει και μου είπε οτι μου είπε ...
On_7+
Απλό, αφαιρείς το μηχανισμό που αλλάζεις λουράκια και τέλος.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:04
Λογικά εκεί που κουμπώνουν τα λουράκια θα έχει διαφορετικές υποδοχές. Ψιλοχαζομαρα όμως γιατι κάποιος που έχει από το προηγούμενο κρατημένα λουράκια γιατι να μην μπορεί να τα βάλει και η ποιότητα των τρίτων λογικά θα ειναι διαφορετικήΜίλησα με Apple και η κοπέλα που μίλησα μου είπε το ίδιο πως δεν θα παίρνει αλλά λουράκια εκτός της Nike . Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα συμβαίνει αυτό. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα θα υπάρξουν λουράκια και από τρίτους και έτσι δεν πολύ απασχολεί τελικά.. Όταν έρθει θα ξερουμε από πρώτο χέρι τι γίνεται γιατί και αυτή δεν ήξερε κάτι κάτι τέτοιο και πήγε και έψαξε στα specs και περιμενα να μου απαντήσει και μου είπε οτι μου είπε ...
On_7+
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:04
Απλό, αφαιρείς το μηχανισμό που αλλάζεις λουράκια και τέλος.
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:06
Δεν κατάλαβα . Για ξανά ρίχτο .
On_7+
Στο πίσω μέρος του ρολογιού που έχει το κουμπί για να αλλάζεις bands θα έχουν αφαιρέσει το κουμπί και λογικά θα είναι ενιαία η πίσω επιφάνεια.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:07
Λογικά εκεί που κουμπώνουν τα λουράκια θα έχει διαφορετικές υποδοχές. Ψιλοχαζομαρα όμως γιατι κάποιος που έχει από το προηγούμενο κρατημένα λουράκια γιατι να μην μπορεί να τα βάλει και η ποιότητα των τρίτων λογικά θα ειναι διαφορετική
Sent from my iPad using Tapatalk
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:08
Στο πίσω μέρος του ρολογιού που έχει το κουμπί για να αλλάζεις bands θα έχουν αφαιρέσει το κουμπί και λογικά θα είναι ενιαία η πίσω επιφάνεια.
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:13
Αυτό μου ακούγεται πολυ ακραίο γιατι πες ότι παθαίνει κατι το λουράκι ή κόβεται, θα σου αλλάξουν ολόκληρο ρολόι;Στο πίσω μέρος του ρολογιού που έχει το κουμπί για να αλλάζεις bands θα έχουν αφαιρέσει το κουμπί και λογικά θα είναι ενιαία η πίσω επιφάνεια.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:15
Μολις το δοκιμασα , δεν κανει κανενα τρεμουλο!
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:16
@CaLi@
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:18
Οκ ευχαριστώ. Αυτό που κάνει το δικό μου ειναι σαν να ανάβει όλη η οθόνη στιγμιαία πριν δείξει την ώρα. Σαν το φλας με εσωτερική κάμερα ένα πράγμα.Το δοκίμασα και εγώ φίλε μου. Κανένα τρέμουλο.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:28
Σε εμένα ανοίγει σιγά σιγά η φωτεινότητα της οθόνης όσο γυρίζω το crown χωρίς τρέμουλα η απότομες εναλλαγές του φωτός. Δοκίμασες restart φαντάζομαι;;Οκ ευχαριστώ. Αυτό που κάνει το δικό μου ειναι σαν να ανάβει όλη η οθόνη στιγμιαία πριν δείξει την ώρα. Σαν το φλας με εσωτερική κάμερα ένα πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από: theohitman, 22/10/2016 - 21:29.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:32
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες