Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.754 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:28

Ωραίο είνια δεν αμφιβάλει κανείς για αυτό. Όλα αυτά που ανέφερες όμως τα κάνει και το κινητό σου οπότε ποιος ο λόγος η αγορά ενος τέτοιου ρολογιού? Επειδή κακώς το έγραψα εδώ ίσως ανοίξω ένα θέμα να δούμε και άλλες απόψεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:38

Ωραίο είνια δεν αμφιβάλει κανείς για αυτό. Όλα αυτά που ανέφερες όμως τα κάνει και το κινητό σου οπότε ποιος ο λόγος η αγορά ενος τέτοιου ρολογιού? Επειδή κακώς το έγραψα εδώ ίσως ανοίξω ένα θέμα να δούμε και άλλες απόψεις.

Κοίτα το κινητό μετράει μονο απόσταση , με αυτό έχεις και χτύπους αλλά ειναι το τελευταίο.
Εγώ αυτό που έχω να πω ειναι ότι ποτε δεν φορούσα ρολόι. Έχω ένα καλό tissot και το φοραγα μονο σε ειδικές περιπτώσεις και αυτό αν το θυμόμουν.
Ε από την στιγμή που πήρα το Apple Watch το βγάζω μονο όταν κοιμάμαι! Μου εχει γίνει πλέον απαραίτητο όπως το κινητό! Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1083   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.754 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:45

Επειδή φοράω πολλά χρονια ρολοι και δεν το βγάζω ποτέ, πολύ δύσκολα θα πάω σε ρολόι που πρέπει να το βγάζω για να φορτίσει κλπ. Ίσως κάποια μέρα (πολύ δύσκολα) να το πάρω για δοκιμή αλλά επείδη με ξέρω δεν θα με καλύψει. 

Anyway καλοφόρετα σε όλους και να τα χαρείτε.

#1084   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:11

Ο κύριος λόγος που το πήρα είναι γιατί εν ώρα εργασίας δεν μπορώ να βγάζω το κινητό και να δω ποιος με πήρε να απαντήσω σε ένα μήνυμα κτλ, για την προπόνηση επίσης αλλά δευτερεύον λόγος , έχω 2 καλά ρολόγια αλλά τα φοράω σε ειδικές περιπτώσεις μόνο αυτό ναι δεν το βγάζω όλη μέρα

#1085   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:15

Το Σάββατο θα μπορέσω να παραλάβω το Nike μαύρο από iStorm !!!

#1086   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:31

Λοιπόν... απ τις 2 η ώρα που το φοράω μέχρι τώρα δεν το έχω βγάλει!!! (Χαχαχα) λοιπόν σύντομο review : πρώτη επαφή με smart watch (της apple). Το περίμενα μεγαλύτερο αλλά το 42αρι είναι όσο πρέπει. Βολεύει; ναι! Κάθεται όμορφα στο χέρι απλά θέλει λίγο χρόνο να καταλάβεις τι και πως με τις εφαρμογές τα μπρος πίσω κτλ (ειδικά αν είσαι παλιός χρήστης iPhone).
Αξίζει τα λεφτά του; ναι είναι apple!
Το χρειαζόμαστε; μεταξύ μας λίγο ποζεριά λίγο high tech το λες.. αλλά... όσο χαζό κ να φαίνεται πραγματικά φορέστε το και περάστε μισή ώρα μαζί του πριν κράξετε. Άλλη φάση να σηκώνεις το χέρι και χραπ! Ανάβει η οθόνη βλέπεις ώρα κατεβάζεις σβήνει ! Χαζό; ναι! Καλό; ναι διάολε! Ταχύτατο,Ακριβές,διευκόλυνση σε φάση τηλεφώνου (ναι ακουγομουν καλύτερα απ το ρολόι απ ότι απ το κινητό ) κάτοχος 6splus... και μπορείς να στείλεις φωνητικά ένα γραπτό μηνυμα(στα ελληνικά). Για γυμναστική gps θερμίδες κτλ δεν είμαι ειδικός γιατί δν ασχολούμε με το όλο project εν τέλη το αγοράζουμε; αν πραγματικά δν έχεις ανάγκη τα περίπου 500€ ναι φίλε σκαστα! Θα είναι μια απ τις καλύτερες περιττές αγορές που έχεις κάνει. Αν δεν έχεις τόσα χρήματα; οι επιλογές είναι τρεις: 1:πας στο series 1 , 2:πας στο πρώτο Apple Watch 3: μην σκας δεν ήρθε κ το τέλος του κόσμου. Είπα είναι υπέροχη αγορά αλλά για τους περισσότερους περιττή. Θα επανέλθω όταν θα έχει κλείσει κάποιες μέρες χρήσης το ρολόι μου ;)

#1087   Kostaskal

Kostaskal

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:48

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι για ποιον λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά έτσι ώστε να αγοράσει ένα τέτοιο ρολόι και κάθε τέτοιου είδους ρολοι? Τα θεωρώ τα πιο πεταμένα λεφτα που μπορεί να δώσει κάποιος. Anyway δική μου άποψη αυτή και δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη σας αλλά γιατί το αγοράσατε? Τόσο πολύ σας χρησιμεύει? Με τα ίδια λεφτά παίρνεται ένα πολύ ωραίο κανονικό ρολοι.

Μαζοποίηση : η κατάσταση κατά την οποία μια ομάδα ανθρώπων αποκτά τα χαρακτηριστικά άβουλης μάζας και τρέπεται σε παθητικό δέκτη ιδεών κι εντολών.

Αυτή θα έλεγα πως είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.  :)

Αρκετοί βέβαια θα αντιδρούσαν σε αυτή την απάντηση, ερεθισμενοι από το χαρακτηριστικό "άβουλη".

-Έχω βούληση, είμαι σκεπτόμενο άτομο, αξιολογώ τις ανάγκες μου και πράττω αυτοβούλως, θα μπορούσε να ήταν μια τυχαία απάντηση. Από το ίδιο άτομο ίσως να άκουγες συμπληρωματικά πως είναι μοναδικό ως προσωπικότητα, πως είναι ανένταχτο σε ευρύτερες κοινωνικές έννοιες, ακατόρθωτη η βυσσοδόμηση του χαρακτήρα του. Επιχειρήματα που δεν μπορεί να αντικρούσει κανένας. Από την άλλη θα μπορούσες να συνομιλήσεις με κάποιον ακούγωντας στομφώδη πομφώλυγες κι ατέρμονα φληναφήματα ως επιχειρήματα. Ακόμη κι αυτά είναι δεκτά.  B)

Γενικότερα η επιχειρηματολογία του αγοραστή, μπορεί να αντικρουστεί ώς εξής:

-Δεν θέλω να χάνω τις ειδοποιήσεις μου

-Γιατί πριν τις έχανες ? Ή αν τις έχανες, ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη ανάγκη να μην χάσεις καμία ?  :mellow:

Επίσης επιχειρήματα, του τύπου, έχει GPS, το έχω για προπόνηση, δονάει το χέρι μου, είναι αδιάβροχο, κλπ. όλα στέκουν κι όλα μπορούν να αντικρουστούν.

Αντίστοιχα ο αμυνόμενος θα πέρναγε στην επίθεση ρωτώντας σε τους λόγους για τους οποίους αγόρασες iphone 7.

Ένας τρίτος, τεχνολογικά εφεκτικός, ενδεχομένως δοκησίσοφος κι ίσως φωτοσβέστης, θα γελάσει με τους δυό σας παραθέτωντας επιχειρήματα όπως, τρέχαμε χωρίς ρολόγια, το σταθερό στο καφενείο της πλατείας είναι αρκετό για όλη την γειτονιά κι ο ήλιος-αστέρια μια χαρά λένε την ώρα.

Ασχέτως λοιπόν των επιχειρημάτων ή των αναγκών του καθενός, η τεχνολογια προχωράει. Είναι πραγματικές ή όχι οι ανάγκες που δημιουργεί (σ.σ. η τεχνολογία)? Κανείς δεν το εξετάζει. <_<

Γουστάρεις να καλύπτονται οι ανάγκες του με έναν ακόμη τρόπο ? Μπαμ ! Αγοράζεις.

Γουστάρεις το design ? Μπαμ ! Αγοράζεις.

Γουστάρεις Panerai ? Audemars Piguet ?  Τα'χεις ? Αγοράζεις.

Γουστάρεις co-axial 8500 ή διηνεκες ημερολόγιο σε μηχανικό ρολόι ?  Αγοράζεις.

Εν κατακλείδι, θεωρώ το αρχικό σου ερώτημα άτοπο, ρητορικό και στερουμένου πραγματικής ουσίας.

Οι απαντήσεις που μπορούν να δωθούν είναι τύπου αμπελοφιλοσοφίας (όπως κι όλο το παραπάνω κείμενο).  

ΥΓ. καμία εμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Είμαι κι εγώ από τα γίδια που αγόρασαν το εν λόγω ρολόι

#1088   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:51

Αυτη η γ@@@νη μπαταρια να φτιαχνανε να κραταει παραπανω 4-5 μερες και να το κανανε στρογγυλο και οχι ετσι και θα το ειχα χτυπησει στο χαλαρο.και μονο που εχεις ενα μωρο να κοιμαται και εχεις το κινητο στο αθορυβο και κανεις οτι θες απο το ρολοι δεν θελεις κατι αλλο...προς το παρων fenix 3 και τα μυαλα στα καγκελα.

#1089   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:02

Να πούμε ότι αν το έχεις στο αθόρυβο οι ειδοποιήσεις δονούν στο ρολόι αλλά το iPhone παραμένει με σβηστή οθόνη if you know what i mean ;) ;) ;)

#1090   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:09

Να πούμε ότι αν το έχεις στο αθόρυβο οι ειδοποιήσεις δονούν στο ρολόι αλλά το iPhone παραμένει με σβηστή οθόνη if you know what i mean ;) ;) ;)

❤️

#1091   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:16

Εγώ σήμερα χωρίς να έχω βάλει κάποια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας , από τις 10 το πρωί μέχρι τώρα έχει πέσει στο 72% δεν ξέρω γιατί, και προπόνηση έκανα και κανονική χρήση , το βράδυ να το βάλω να φορτίζει ή να το αφήσω έτσι; φοβάμαι μην ξυπνήσω και έχει αδειάσει λόγο του οτι θα ψάχνει τον καρπό και θα έχει το drain που έλεγαν και τα αλλά παιδια
Εάν μέχρι το πρωί έχει νορμαλ κατανάλωση και το έχει περίπου 60% όταν ξυπνήσω με βγάζει άνετα 2 μέρες

Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 27/10/2016 - 20:18

#1092   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2.743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:24

Απο το πρωι στις 9 μεχρι αυτη τη στιγμη, με φουλ ενημερωσεις και περιπου 20 λεπτα πλοηγηση με apple maps στην μηχανη, ειμαι στο 83%. Εχω κλεισει ομως ανιχνευση καρπου, motion και παλμους

#1093   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:25

Κι εγώ είδα σημαντική διαφορά στην μπαταρία και πιστεύω ειναι το 3.1 που έπαιξε ρόλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1094   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:37

Κι εγώ είδα σημαντική διαφορά στην μπαταρία και πιστεύω ειναι το 3.1 που έπαιξε ρόλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Όντως ! Θα το αφήσω έτσι το βράδυ και ενήμερωνω το πρωί

#1095   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:38

Εγώ από τις 2 μέχρι τώρα από 88% είμαι στο 70%. Απλά πιστεύω τρώει περισσότερη μπαταρία όταν δν είναι στο χέρι. Αυτό έχω καταλάβει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8