Ωραίο είνια δεν αμφιβάλει κανείς για αυτό. Όλα αυτά που ανέφερες όμως τα κάνει και το κινητό σου οπότε ποιος ο λόγος η αγορά ενος τέτοιου ρολογιού? Επειδή κακώς το έγραψα εδώ ίσως ανοίξω ένα θέμα να δούμε και άλλες απόψεις.
Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!
Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:28
Ad
Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:38
Κοίτα το κινητό μετράει μονο απόσταση , με αυτό έχεις και χτύπους αλλά ειναι το τελευταίο.Ωραίο είνια δεν αμφιβάλει κανείς για αυτό. Όλα αυτά που ανέφερες όμως τα κάνει και το κινητό σου οπότε ποιος ο λόγος η αγορά ενος τέτοιου ρολογιού? Επειδή κακώς το έγραψα εδώ ίσως ανοίξω ένα θέμα να δούμε και άλλες απόψεις.
Εγώ αυτό που έχω να πω ειναι ότι ποτε δεν φορούσα ρολόι. Έχω ένα καλό tissot και το φοραγα μονο σε ειδικές περιπτώσεις και αυτό αν το θυμόμουν.
Ε από την στιγμή που πήρα το Apple Watch το βγάζω μονο όταν κοιμάμαι! Μου εχει γίνει πλέον απαραίτητο όπως το κινητό! Μια δοκιμή θα σε πείσει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2016 - 15:45
Επειδή φοράω πολλά χρονια ρολοι και δεν το βγάζω ποτέ, πολύ δύσκολα θα πάω σε ρολόι που πρέπει να το βγάζω για να φορτίσει κλπ. Ίσως κάποια μέρα (πολύ δύσκολα) να το πάρω για δοκιμή αλλά επείδη με ξέρω δεν θα με καλύψει.
Anyway καλοφόρετα σε όλους και να τα χαρείτε.
Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:11
Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:15
Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:31
Αξίζει τα λεφτά του; ναι είναι apple!
Το χρειαζόμαστε; μεταξύ μας λίγο ποζεριά λίγο high tech το λες.. αλλά... όσο χαζό κ να φαίνεται πραγματικά φορέστε το και περάστε μισή ώρα μαζί του πριν κράξετε. Άλλη φάση να σηκώνεις το χέρι και χραπ! Ανάβει η οθόνη βλέπεις ώρα κατεβάζεις σβήνει ! Χαζό; ναι! Καλό; ναι διάολε! Ταχύτατο,Ακριβές,διευκόλυνση σε φάση τηλεφώνου (ναι ακουγομουν καλύτερα απ το ρολόι απ ότι απ το κινητό ) κάτοχος 6splus... και μπορείς να στείλεις φωνητικά ένα γραπτό μηνυμα(στα ελληνικά). Για γυμναστική gps θερμίδες κτλ δεν είμαι ειδικός γιατί δν ασχολούμε με το όλο project εν τέλη το αγοράζουμε; αν πραγματικά δν έχεις ανάγκη τα περίπου 500€ ναι φίλε σκαστα! Θα είναι μια απ τις καλύτερες περιττές αγορές που έχεις κάνει. Αν δεν έχεις τόσα χρήματα; οι επιλογές είναι τρεις: 1:πας στο series 1 , 2:πας στο πρώτο Apple Watch 3: μην σκας δεν ήρθε κ το τέλος του κόσμου. Είπα είναι υπέροχη αγορά αλλά για τους περισσότερους περιττή. Θα επανέλθω όταν θα έχει κλείσει κάποιες μέρες χρήσης το ρολόι μου
Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:48
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι για ποιον λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά έτσι ώστε να αγοράσει ένα τέτοιο ρολόι και κάθε τέτοιου είδους ρολοι? Τα θεωρώ τα πιο πεταμένα λεφτα που μπορεί να δώσει κάποιος. Anyway δική μου άποψη αυτή και δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη σας αλλά γιατί το αγοράσατε? Τόσο πολύ σας χρησιμεύει? Με τα ίδια λεφτά παίρνεται ένα πολύ ωραίο κανονικό ρολοι.
Μαζοποίηση : η κατάσταση κατά την οποία μια ομάδα ανθρώπων αποκτά τα χαρακτηριστικά άβουλης μάζας και τρέπεται σε παθητικό δέκτη ιδεών κι εντολών.
Αυτή θα έλεγα πως είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.
Αρκετοί βέβαια θα αντιδρούσαν σε αυτή την απάντηση, ερεθισμενοι από το χαρακτηριστικό "άβουλη".
-Έχω βούληση, είμαι σκεπτόμενο άτομο, αξιολογώ τις ανάγκες μου και πράττω αυτοβούλως, θα μπορούσε να ήταν μια τυχαία απάντηση. Από το ίδιο άτομο ίσως να άκουγες συμπληρωματικά πως είναι μοναδικό ως προσωπικότητα, πως είναι ανένταχτο σε ευρύτερες κοινωνικές έννοιες, ακατόρθωτη η βυσσοδόμηση του χαρακτήρα του. Επιχειρήματα που δεν μπορεί να αντικρούσει κανένας. Από την άλλη θα μπορούσες να συνομιλήσεις με κάποιον ακούγωντας στομφώδη πομφώλυγες κι ατέρμονα φληναφήματα ως επιχειρήματα. Ακόμη κι αυτά είναι δεκτά.
Γενικότερα η επιχειρηματολογία του αγοραστή, μπορεί να αντικρουστεί ώς εξής:
-Δεν θέλω να χάνω τις ειδοποιήσεις μου
-Γιατί πριν τις έχανες ? Ή αν τις έχανες, ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη ανάγκη να μην χάσεις καμία ?
Επίσης επιχειρήματα, του τύπου, έχει GPS, το έχω για προπόνηση, δονάει το χέρι μου, είναι αδιάβροχο, κλπ. όλα στέκουν κι όλα μπορούν να αντικρουστούν.
Αντίστοιχα ο αμυνόμενος θα πέρναγε στην επίθεση ρωτώντας σε τους λόγους για τους οποίους αγόρασες iphone 7.
Ένας τρίτος, τεχνολογικά εφεκτικός, ενδεχομένως δοκησίσοφος κι ίσως φωτοσβέστης, θα γελάσει με τους δυό σας παραθέτωντας επιχειρήματα όπως, τρέχαμε χωρίς ρολόγια, το σταθερό στο καφενείο της πλατείας είναι αρκετό για όλη την γειτονιά κι ο ήλιος-αστέρια μια χαρά λένε την ώρα.
Ασχέτως λοιπόν των επιχειρημάτων ή των αναγκών του καθενός, η τεχνολογια προχωράει. Είναι πραγματικές ή όχι οι ανάγκες που δημιουργεί (σ.σ. η τεχνολογία)? Κανείς δεν το εξετάζει.
Γουστάρεις να καλύπτονται οι ανάγκες του με έναν ακόμη τρόπο ? Μπαμ ! Αγοράζεις.
Γουστάρεις το design ? Μπαμ ! Αγοράζεις.
Γουστάρεις Panerai ? Audemars Piguet ? Τα'χεις ? Αγοράζεις.
Γουστάρεις co-axial 8500 ή διηνεκες ημερολόγιο σε μηχανικό ρολόι ? Αγοράζεις.
Εν κατακλείδι, θεωρώ το αρχικό σου ερώτημα άτοπο, ρητορικό και στερουμένου πραγματικής ουσίας.
Οι απαντήσεις που μπορούν να δωθούν είναι τύπου αμπελοφιλοσοφίας (όπως κι όλο το παραπάνω κείμενο).
ΥΓ. καμία εμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Είμαι κι εγώ από τα γίδια που αγόρασαν το εν λόγω ρολόι
Δημοσίευση 27/10/2016 - 19:51
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:02
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:09
❤️Να πούμε ότι αν το έχεις στο αθόρυβο οι ειδοποιήσεις δονούν στο ρολόι αλλά το iPhone παραμένει με σβηστή οθόνη if you know what i mean
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:16
Εάν μέχρι το πρωί έχει νορμαλ κατανάλωση και το έχει περίπου 60% όταν ξυπνήσω με βγάζει άνετα 2 μέρες
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 27/10/2016 - 20:18
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:24
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:25
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:37
Όντως ! Θα το αφήσω έτσι το βράδυ και ενήμερωνω το πρωίΚι εγώ είδα σημαντική διαφορά στην μπαταρία και πιστεύω ειναι το 3.1 που έπαιξε ρόλο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2016 - 20:38
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες