Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!
Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 22/10/2016 - 23:38
Νομίζω και το χλώριο της πισίνας κάνει ζημιά ..και εκεί θέλει πλύσιμο μετάΚαι μην ξεχνάμε να το ξεπλένουμε καλά γιατί το αλάτι θεωρώ την επίστρωση με χρωμα θα την χαλάσει και θα κάνει σημάδια. Όχι πως θα το βάλω σε θάλασσα προσωπικά .. ποτέ κανένα δεν έχω βάλει! :·) Μόνο στους Ολυμπιακούς στα παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά τα φοράω ..
On_7+
RF forever
Δημοσίευση 22/10/2016 - 23:59
Πάντα! Απλά δε το ανέφερα γιατί και αυτο είναι σίγουρο .Νομίζω και το χλώριο της πισίνας κάνει ζημιά ..και εκεί θέλει πλύσιμο μετά
Όπως και να έχει από την στιγμή που το χρησιμοποιείς σε γλυκό η αλμυρό νερό πάντα το ξεπλένουμε όπως κάνουμε και με αλλά πράγματα π.χ τα μπρατσάκια μας !
On_7+
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 22/10/2016 - 23:59
@CaLi@
Δημοσίευση 23/10/2016 - 10:26
RF forever
Δημοσίευση 23/10/2016 - 11:06
Για να καταλαβω οταν τρεχεις δεν μπορεις να δεις ποσες θερμιδες εκαψες και ποσα χιλιομετρα ετρεξες εκείνη την ωρα?πρεπει να το δω στο τελος απο το κινητο??
Μπορείς! Όταν τρέχεις εμφανίζει συνέχεια συνολική ώρα, χιλιόμετρα, ρυθμό, μέσο ρυθμό και καρδιακούς παλμούς. Μόλις τελειώσεις σου κάνει μια σύνοψη + θερμίδες που έκαψες. Χάρτη μόνο στο κινητό.
Μερικά ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις
1) Είναι αδιάβροχο στα 50μ. Όταν θα βουτήξεις το ρολόι σε νερό, κάνεις swipe-up κι επιλέγεις τη "σταγόνα" ή δεν χρειάζεται (δεν μιλάω για προπόνηση) ?
2) Κάνεις προπόνηση (π.χ. τρέξιμο). Πού και πώς εμφανίζεται η διαδρομή που έκανες ?
3) Οι μετρήσεις της "Ορθοστασίας" και των "Βημάτων" που εμφανίζονται στην "Δραστηριότητα", κατά πόσο είναι ακριβείς ?
1) Βουτάς,τελειώνεις, ξεπλένεις το ρολόι και κάνεις τη διαδικασία με τη σταγόντα.
2) Η διαδρομή εμφανίζεται σε χάρτη, στο τέλος στο κινητό. Σύνοψη εμφανίζεται και στο ρολόι μόλις τελειώσεις.
3) Τα βήματα είναι 95+% ίδια με ένα garmin που έχω. Η ορθοστασία από την άλλη όχι και τόσο. Μπορεί να είμαι όρθιος 2-3' και να μη το καταλάβει και να μην φύγει το status.
Δημοσίευση 23/10/2016 - 12:37
Δημοσίευση 23/10/2016 - 12:40
Δημοσίευση 23/10/2016 - 12:43
Είσαι σίγουρος για την ορθοστασία; Δεν υπάρχει περίπτωση να μου εχει έρθει ειδοποίηση , να περπατήσω για ένα λεπτό και να μην το εχει καταλάβει. Μήπως ήσουν ακίνητος όρθιος; γιατί σε αυτήν την περίπτωση ειναι σαν κάθεσαι.3) Τα βήματα είναι 95+% ίδια με ένα garmin που έχω. Η ορθοστασία από την άλλη όχι και τόσο. Μπορεί να είμαι όρθιος 2-3' και να μη το καταλάβει και να μην φύγει το status.
Δημοσίευση 23/10/2016 - 12:51
Παιδιά καλημέρα! Σαν να έχω παρατηρήσει battery drain στο ρολόι που πήρα πριν 3 μέρες... χθες το βράδυ το αφήνω με 60% σε flight mode, και σήμερα το πρωί είχε χάσει 21%... κρίνοντας και από το πρώτο που έχω, δεν είναι λογικό να χάσει τόσο... από που θα μπορούσε να προέρχεται;;
Δν το έχω ακόμα το ρολόι αλλά μήπως (μπορεί να ακουστεί χαζό) κάνει συνεχόμενο search για καρπό;
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:01
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:18
Και εγω σκέφτηκα κάτι τέτοιο, επομένως οχι δεν είναι χαζή καθόλου η σκέψη σου!!Δν το έχω ακόμα το ρολόι αλλά μήπως (μπορεί να ακουστεί χαζό) κάνει συνεχόμενο search για καρπό;
Κατάλαβα! Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ότι χάνει περισσότερο όταν δεν το φοράς παρά όταν το φοράς! Άρα φαντάζομαι είναι θέμα λογισμικού;; δηλαδή με το watchOS 3.1 ίσως διορθώνεται;;Κατι το προκαλεί αλλά δεν βρήκαμε λύση. Το έχουμε αναφέρει αν δεις σε προηγούμενα ποστ. Εγώ κατέληξα να το βάζω κάθε φορά για φόρτιση και ησύχασα. Αλλιώς το απενεργοποιείς κάθε βράδυ και το ανοίγεις πάλι το πρωί.
Τελευταία επεξεργασία από: alexandros4, 23/10/2016 - 13:18
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:23
Λοιπόν παιδιά..αποφάσισα σήμερα η αύριο να κάτσω να παραγγείλω στο series 2 από Apple U.K.φανταζομαι μπορώ .εχει πάρει κανεις από εκεί να με βοηθήσει ;φαντάζομαι πιστωτική λειτουργεί τώρα πια.επισης αξίζει ο κόπος;μένω επαρχία όποτε και από Ελλάδα παραγγελία πρέπει να κάνω .αν έχει πάρει κανεις από εκεί Ας μου στείλει πμ
Κανεις ;
RF forever
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:27
Κανεις ;
Αγόρασέ το από Ελλάδα.
Ίδια τιμή θα σου βγει. 448 κάνει Αγγλία και τα μεταφορικά θα είναι άλλα 20-30ευρω.
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:29
έχεις πμΚανεις ;
Δημοσίευση 23/10/2016 - 13:34
Ελλάδα δεν έχει τώρα πουθενά και μένω Δράμα...πρέπει να πάω σαλονικη και πάλι πρέπει να περιμένω κανένα μήναΑγόρασέ το από Ελλάδα.
Ίδια τιμή θα σου βγει. 448 κάνει Αγγλία και τα μεταφορικά θα είναι άλλα 20-30ευρω.
RF forever
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες