Καλημέρα,ξέρει κάποιος αν υπάρχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτα 42mm space grey aluminium black brand ?
Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!
Δημοσίευση 26/10/2016 - 08:08
Ad
Δημοσίευση 26/10/2016 - 08:44
Καλημέρα! Δεν κατάλαβα τι εννοείς έτσι όπως το γράφεις. Μήπως εννοείς να γράφεις στα γερμανικά;Καλημέρα! και εγώ θέλω μια μικρή βοήθεια! τις εφαρμογές που έχω θέλω να τις διαβάζω στα γερμανικά(υποστηρίζουν) αλλα ότι και να έκανα η στο κινητό η στο ρολοι μονο αγγλικά μου τις βγάζει , εκτος και αν γυρίσω το ρολοι στα γερμανικά τότε αλλάζουν κ οι εφαρμογές,καμια ιδέα? ευχαριστώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/10/2016 - 08:46
Μονο η istorm το φέρνει άρα αν είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ξεκινά τις επισκέψεις αλλά να ξέρεις ότι κάποιοι εδώ στο φόρουμ περίμεναν έναν μήνα για να το πάρουν οποτε δεν ξέρω αν θα βρεις.Καλημέρα,ξέρει κάποιος αν υπάρχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτα 42mm space grey aluminium black brand ?
Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 26/10/2016 - 08:46
Δημοσίευση 26/10/2016 - 09:05
Δημοσίευση 26/10/2016 - 10:11
Δημοσίευση 26/10/2016 - 10:22
Τι έτσι απλά; φωτό!!!Μόλις παρέλαβα και εγω απο Shop and ship με παραγγελία 8/10 SS Black 42mm...
Δημοσίευση 26/10/2016 - 10:23
Χεχεχε σωστός!Τι έτσι απλά; φωτό!!!
Δημοσίευση 26/10/2016 - 10:37
έχεις δίκιο αλλά ειμαι δουλειά τωρα, δεν το εχω ανοίξει καν... Αφου σκέφτομαι να το παίξω άρρωστος να φύγω πιο νωρίς... οταν παω σπιτι θα ανεβάσω φωτο!!!Τι έτσι απλά; φωτό!!!
Δημοσίευση 26/10/2016 - 11:13
Οποτε παίρνεις κατευθείαν το Nike ώστε να έχεις και το λουράκι και αργότερα το αλλάζεις με οποιο θέλεις. Αυτό με τις τρύπες είναι πολύ βολικό για όσους γυμνάζονται/τρέχουν. Σίγουρα θα βγουν και απομιμήσεις αλλά αφού μπορείς να το πάρεις με τα ίδια λεφτά που θα έδινες και για το απλό γιατί να μη το προτιμήσεις. Επιπλέον έχεις και κάποιες exclusive εφαρμογές της Nike και watch faces.Και ´γω έτσι πιστεύω, στην αρχή αυτήν την πολιτική θα ακολουθήσει η Apple/Nike, ώστε μετά από κάποιο διάστημα να διατίθενται ξεχωριστά τα Nike bands.
9to5mac:
There’s bad news, though, for anyone hoping to pick up one of the striking new Nike+ bands for their existing Apple Watch: the company says that they will be available exclusively with the special edition Watch, and not sold separately.
https://9to5mac.com/...e-availability/
Δημοσίευση 26/10/2016 - 11:31
Καλημέρα! Δεν κατάλαβα τι εννοείς έτσι όπως το γράφεις. Μήπως εννοείς να γράφεις στα γερμανικά;
Ανοιγω απο το κινητο μου την εφαρμογη πχ runtastic και την διαβαζω στα γερμανικα,την ανοιγω και στο ρολοι και μου τα βγαζει στα αγγλικα! πως θα γινει λοιπον να διαβαζω στα γερμανικα?
Δημοσίευση 26/10/2016 - 12:29
Μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα στο ρολόι να σου την εμφανίζει στα γερμανικά. Τώρα αν θες γενικά το ρολόι να ειναι στα ελληνικά και μονο μια εφαρμογή στα γερμανικά νομίζω δεν γίνεται. Επίσης ίσως κάποια εφαρμογές στο ρολόι να ειναι μονο στο αγγλικά.Ανοιγω απο το κινητο μου την εφαρμογη πχ runtastic και την διαβαζω στα γερμανικα,την ανοιγω και στο ρολοι και μου τα βγαζει στα αγγλικα! πως θα γινει λοιπον να διαβαζω στα γερμανικα?
Δημοσίευση 26/10/2016 - 12:32
Δημοσίευση 26/10/2016 - 12:34
Μάλλον χρειάζεται να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ, άλλαξε τη γλώσσα στο ρολόι μέσω της εφαρμογής του κινητού και ξανά επανέφερε την στην γλώσσα προτίμησης σου πάλιΑνοιγω απο το κινητο μου την εφαρμογη πχ runtastic και την διαβαζω στα γερμανικα,την ανοιγω και στο ρολοι και μου τα βγαζει στα αγγλικα! πως θα γινει λοιπον να διαβαζω στα γερμανικα?
Δημοσίευση 26/10/2016 - 13:02
Άλλο εννοεί αν κατάλαβα καλά.. θέλει η εφαρμογή στο ρολόι να ειναι σε μια συγκεκριμένη γλώσσα αλλά δεν πρέπει να εχει να ορίζεις εσύ σε πια γλώσσα θέλεις την κάθε εφαρμογήΜάλλον χρειάζεται να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ, άλλαξε τη γλώσσα στο ρολόι μέσω της εφαρμογής του κινητού και ξανά επανέφερε την στην γλώσσα προτίμησης σου πάλι
Δημοσίευση 26/10/2016 - 13:13
Μάλλον χρειάζεται να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ, άλλαξε τη γλώσσα στο ρολόι μέσω της εφαρμογής του κινητού και ξανά επανέφερε την στην γλώσσα προτίμησης σου πάλι
το εκανα αυτο που λες,αλλα τζιφος ! μαλλον πρεπει να μαθω αγγλικα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες