είχε κάποιος σήμερα κάποια ενημέρωση από istorm ?
Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!
Δημοσίευση 31/10/2016 - 13:58
Ad
Δημοσίευση 31/10/2016 - 14:11
Από τον φίλο από πάνω που ανέβασε φωτο είμαστε σίγουροι δηλαδή ότι πέρνει και αλλά λουράκια έτσι ;;;
Sent from my iPhone 7 plus
Δημοσίευση 31/10/2016 - 14:35
Παιδια σας διαβαζω και αισθανομαι ττχερος που στο διλημμα apple watch ή garmin fenix 3 προτιμησα την 2 επιλογη!
Το garmin στα χρωματα του και στο οτι δεν ειναι αφης ειναι λιγο πισω....Αλλα η μπαταρια του μου κραταει 10 μερες με ενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις και ανοιχτο το gps αλλα χωρις να κανω ασκηση....Και 7 αν κανω και ασκηση....
Οσο για το τηλ μου( iphone 7 plus) με φουλ χρηση μου βγαζει την μερα και εχω και 50 % στο τελος της....
Ομορφο το apple watch αλλα εχει πολλα μειον....
Δημοσίευση 31/10/2016 - 15:11
Εκτός από την μπαταρία δεν θα έλεγα ότι το Apple Watch έχει πολλά μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό, απλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.
Π.χ. Serious Runner, Athlete's παίρνουν Garmin, etc....
Για hobby/casual runner/swimmer/biker, etc... το Apple Watch 2 είναι μια χαρά.
Δημοσίευση 31/10/2016 - 15:15
με πηραν τηλ...αυριο παραλαμβανω απο κουριερ το nike
RF forever
Δημοσίευση 31/10/2016 - 15:51
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/10/2016 - 16:14
Sent from my iPhone 7plus
Δημοσίευση 31/10/2016 - 16:56
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:14
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:18
To Nike έχει όλα όσα έχει το απλό ; και το έξτρα του είναι το design και η εφαρμογή της Nike ?
Από τον φίλο από πάνω που ανέβασε φωτο είμαστε σίγουροι δηλαδή ότι πέρνει και αλλά λουράκια έτσι ;;;
Sent from my iPhone 7 plus
Πέρνει ότι λουράκι θέλεις . Αυτό το λύσαμε . Δεν είδες στην φωτό μου πιο πίσω ; Γιαυτο και το ανέφερα .
On_7+
@CaLi@
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:33
Τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω με κατάστημα.. Διαθέσιμα είχαν μόνο Nike+ (για 42αρι πάντα) σε Silver Aluminium Case και λουράκια σε χρώμα Flat Silver/Volt Nike και Flat Silver/White Nike.. Που δεν με ενδιέφερε.. όποιος θέλει κάποιο από αυτά ας ρίξει ένα τηλεφώνημα πρώτα.. Σε Κολωνάκι ήταν.
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:35
Ε παράγγειλε από τώραγια πειτε ρε παιδια κ κανα μαγαζι που να το χει ετοιμοπαραδοτο!!!στο skroutz γραφει αναμενεται κ στονistorm κατοπιν παραγγελιας!!!λεω να το κανω δωροντου εαυτου μου για χριστουγεννα!!!χεχεχε
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:44
Ακριβώς τα ίδια και σε μένα και εγώ παραλαμβάνω αύριο το Nike με κούριερ.
Δημοσίευση 31/10/2016 - 18:00
Μετά από μιας εβδομάδας χρήσης έχω να πω τα εξής:
-- φυσικά χαρακτηριστικά --
Το space black είναι φανταστικό, όποιος θέλει να πάει σε stainless steel ας σκεφτεί διπλά το θέμα του χρώματος και ας δει πρώτα το μαύρο από κοντά!
Το ατσάλινο αν και λίγο βαρύ (ειδικά για κάποιον σαν και μένα που δεν φορούσε ρολόι) είναι πολύ ανθεκτικό!
Το λουράκι (sport band) που έρχεται μαζί δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανθεκτικό και έχει κάνει ένα μικρό σημάδι, θα δείξει όμως...
To crown ήταν πολύ υποτιμημένο στο μυαλό μου αλλά τελικά η χρήση του στο scrolling είναι φανταστική!
-- μπαταρία --
Με την δική μου χρήση, το ρολόι αντέχει κάτι παραπάνω από δύο μέρες (άρα την δεύτερη νύχτα το φορτίζω).
Μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία προκαλούν οι πολυπλοκότητες όπως καιρός, θερμοκρασίες κλπ που τραβάν συνέχεια data από το κινητό!
Επίσης μεγάλη κατανάλωση προκαλεί η ανανέωση των εφαρμογών στο υπόβαθρο.
-- λογισμικό και χρήση --
Λατρεύω την υπαγόρευση μηνυμάτων!
Υπάρχουν μερικά χαζά bugs αλλά μικρής σημασίας που μπορούν να γίνουν ξεπεραστούν!
Κάποιες εφαρμογές όπως το apple maps παρουσιάζουν καθυστερήσεις λόγω των χαμηλών ταχυτήτων του bluetooth.
Οι κλήσεις μέσω του ρολογιού είναι πολύ καλές αν και το ηχείο θα πρέπει να το φέρεις κοντά στο αυτί σου όταν βρίσκεσαι σε θορυβώδες περιβάλλον.
Με το haptic feedback και το κουδούνισμα δεν έχω χάσει ποτέ notification ακόμα και σε παιδική χαρά (οι γονείς καταλαβαίνουν)!
-- αξία κτήσης --
Το αν αξίζει ή όχι η αγορά του είναι υποκειμενικό! Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα χρήσιμο αλλά μη αναγκαίο gadget/κόσμημα.
Βλέπεις γρήγορα τα notifications που έχεις, απαντάς σε κάποια χωρίς να μπεις στην διαδικασία να βγάλεις το κινητό από την τσέπη/τσάντα σου, το χρησιμοποιείς στην γυμναστική σου και... that's really it! Ότι έκανες πριν τα ίδια θα κάνεις και τώρα, δεν σου δίνει κάποια έξτρα δυνατότητα!
Για μένα είναι πολύ χρήσιμο, διότι (εκτός της χρήσης στο τρέξιμο κλπ) κυκλοφορώ με ένα τσαντάκι που έχει μέσα εκτός του κινητού και 1002 ακόμα πράγματα και από το χέρι ή στην αγκαλιά κρατώ τον μικρό μου γιο. Πριν το ρολόι το να δω κάτι στα γρήγορα ή να απαντήσω μια κλήση ήταν ένας μικρός γολγοθάς. Επίσης, επειδή δεν μου αρέσει να έχω το κινητό "εκτεθειμένο", όταν ήμουν σε κάποιο χώρο με φασαρία (πχ παιδική χαρά ή χώρο εστίασης), άφηνα το κινητό στο τσαντάκι και έχανα αρκετές κλήσεις ή μηνυμάτα! Ίσως είμαι υπερβολικός ή/και ιδιότροπος αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι για κάποιους ανθρώπους εκεί είναι η μεγαλύτερη αξία του ρολογιού και νομίζω ότι τελικά αυτό θα είναι το μέλλον των κινητών, να γίνουν wareables!
@ όσους το έχουν: χαρείτε το, παίξτε μαζί του, θαυμάστε το και μείνετε στο ακουστικό σας για νέα features (siri, apple pay)
@ όσους δεν το έχουν: μην ανησυχείτε, δεν χάνετε κάτι το φοβερό, στο μέλλον θα το αποκτήσετε ως το iphone 10 (wareable)
Δημοσίευση 31/10/2016 - 19:01
Θα γίνω γραφικός αλλά για πες αριθμό παραγγελίας και ποιο μοντέλο;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες