Μεμβρανες e2e δεν υπαρχουν, μονο γυαλια. Αν παρ' ελπιδα δεν σου κατσουν οι 3D τοτε θα πας σε 2.5D οι οποιες ειναι σχεδον ιδιες στο ματι. Μην αγχωνεσαι και ιδιαιτερα παντως παρα μονο οταν ειναι να τοποθετησεις σωστα τη προστασια. Η θηκη που θες ειναι ομορφη και καλη ποιοτικα φανταζομαι, λογω τιμης, αλλα μεχρι εκει. Η προστασια που παρεχει ειναι βασικη αλλα δεν θα πετας το τηλ καθε μερα απο τον πρωτο οροφο να δεις αν αντεχει.
Σε 2.5D ...
1.
2.
και πολλες αλλες σε αμαζον και ebay.
Επισης υποψιν οτι οι θηκες της apple δερματινες και σιλικονης ειναι απολυτα συμβατες με γυαλια e2e 3D. Το ιδιο και καποιες αλλες μαρκες. Επειδη σε βλεπω να μπερδευεσαι ξεκινα με ενα μειλ στην εταιρεια με τις θηκες και αναλογα την απαντηση πραττεις αν και επαναλαμβανω δεν δειχνουν λογω σχηματος να δημιουργουν προβλημα.
Έχω στείλει και περιμένω απάντηση. Πάντως δε νομίζω να έχει θέμα. Κάτι που θυμήθηκα, το γυαλί ενοχλεί καθόλου στο home button (χωρίς το button) ? Στο 5s που είχα πάντως δε μ'ενοχλουσε πολύ αλλά εκείνο το πατούσες. Τώρα που στην ουσία δεν είναι κουμπί τι γίνεται;
Ναι το έχω βάλει ένα μήνα τώρα και ειναι τέλειο απροβληματιστο και δεν χαραζει.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ
Send from iPhone 7 plus using Tapatalk
Το 3D λειτουργεί κανονικά; επίσης, είναι λεπτή ή φαίνεται η διαφορά;ιδίως στο home button πως κάθεται;
συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις μου παιδιά αλλά προσπαθώ να κατάληξω στο ποια από τις δυο να πάρω
Σας ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια και τις απαντήσεις