Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3581 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 11:00

οι spigen οι περισοτερες ειχαν ενα θεμα ασυμβατοτητας με τα 3D γυαλια στη σειρα 6...τωρα για το 7 τι να πω. Λογικα θα εξακολουθουν.Η μονη λιστα συμβατοτητας ειναι της Cinder που στηριζεται σε αναφορες πελατων.

Παντως το γυαλι που θες να παρεις δεν θα το ελεγες και λεπτο 0.4

Ναι αυτό βλέπω και στο site που παρέθεσες, πολλές ασυμβατότητες οι spigen, με τη συγκεκριμένη τουλάχιστον εταιρεία. Αλλά μάλλον με όλα τα τζαμάκια που έχουν καμπύλη, μιας και το παχαίνουν  εκεί.

Αν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιον που είχε την αντίστοιχη spigen σε 6/6s +, για κάποιο τζαμάκι, ευπρόσδεκτη. Αλλιώς με βλέπω στις δοκιμές και πιθανόν να καταλήγω σε ένα που είχε παραθέσει κάποιο παιδί σε προηγούμενο μήνυμα μου...απλό που να μην είναι από άκρη σε άκρη, αν και δεν τρελαίνομαι αν αφήνει μεγάλα κενά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.805 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 11:48

Ναι αυτό βλέπω και στο site που παρέθεσες, πολλές ασυμβατότητες οι spigen, με τη συγκεκριμένη τουλάχιστον εταιρεία. Αλλά μάλλον με όλα τα τζαμάκια που έχουν καμπύλη, μιας και το παχαίνουν  εκεί.

Αν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιον που είχε την αντίστοιχη spigen σε 6/6s +, για κάποιο τζαμάκι, ευπρόσδεκτη. Αλλιώς με βλέπω στις δοκιμές και πιθανόν να καταλήγω σε ένα που είχε παραθέσει κάποιο παιδί σε προηγούμενο μήνυμα μου...απλό που να μην είναι από άκρη σε άκρη, αν και δεν τρελαίνομαι αν αφήνει μεγάλα κενά.

αντι για 3D πηγαινε σε 2.5D απο ακρη σε ακρη που εχουν συμβατοτητα με πολυ περισσοτερες θηκες

#258   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/09/2016 - 12:27

Επειδή δεν έχω εικόνα μετάξυ των 2 ειδών...υπάρχει σοβαρή διαφορά στο πάχος?

Βέβαια δεν είναι και κανένα τρελό ποσό να πάρω 2 είδη να δοκιμάσω...1000€ τηλ. παίρνουμε, στα 5-10 ευρώ του τζαμιού θα κολλήσουμε?

#259   Npanathinaikos

Npanathinaikos

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:45

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Σορυ για την ερώτησης:-)κάποια καλη θήκη για iPhone 5s?θα προτιμούσα κάποια λεπτή

#260   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/09/2016 - 15:49

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Σορυ για την ερώτησης:-)κάποια καλη θήκη για iPhone 5s?θα προτιμούσα κάποια λεπτή

Άπειρες εδώ

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#261   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 25/09/2016 - 16:18

Για κάποιον που θέλει το Jet Black και που φοβάται τις γρατζουνιές η λύση ακούει στο όνομα SlickWraps - Naked Series Skins

Παρέχει την ίδια προστασία που θα είχε με μια πολύ λεπτή θήκη, και αφήνει όλη την ομορφιά του τηλεφώνου φανερή.

Το ίδιο βέβαια και για τις άλλες συσκευές, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο κίνδυνος να γρατζουνιστούν έτσι εύκολα, δεν βρίσκω λόγο να μπει κάτι τέτοιο.

Ακομα το σκεφτομαι black vs jet black επειδη το jet ευκολα μπορει να γρατσουνιστει.Πιστευεις με την slickwrpas να ειμαι οκ?Χωρις θηκη slim διαφανη λες?Να φανταστω στο site το gloss ειναι για το jet?Εχεις παραγγειλει στελνουν Ελλαδα?Εχεις κανενα link απο ελλαδα η ευρωπη για την συγκεκριμενη?

ευχαριστω πολυ

#262   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 16:22

Ακομα το σκεφτομαι black vs jet black επειδη το jet ευκολα μπορει να γρατσουνιστει.Πιστευεις με την slickwrpas να ειμαι οκ?Χωρις θηκη slim διαφανη λες?Να φανταστω στο site το gloss ειναι για το jet?Εχεις παραγγειλει στελνουν Ελλαδα?Εχεις κανενα link απο ελλαδα η ευρωπη για την συγκεκριμενη?

ευχαριστω πολυ

Κοίτα, είτε με slickwraps είτε με οποιοδήποτε άλλο skin θα είσαι θεωρητικά προστατευμένος έναντι κάποιος γρατσουνιάς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει πάλι να προσέχεις.

Η slim θήκη, αν τα άκρα της δεν έχουν κάποιο προστατευτικό (να είναι π.χ. πιο στρογγυλή)  είναι επικίνδυνη και πολύ πιθανό να κάνει κάποια τριχούλα στο jet black. 

Ναι πιστεύω ότι το Gloss παίρνεις όταν θες να αγοράσεις το Jet Black.

Ελλάδα στέλνουν. Παραγγελία από το Site τους, δεν υπάρχει άλλο link. 

#263   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 16:29

Κοίτα, είτε με slickwraps είτε με οποιοδήποτε άλλο skin θα είσαι θεωρητικά προστατευμένος έναντι κάποιος γρατσουνιάς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει πάλι να προσέχεις.

Η slim θήκη, αν τα άκρα της δεν έχουν κάποιο προστατευτικό (να είναι π.χ. πιο στρογγυλή)  είναι επικίνδυνη και πολύ πιθανό να κάνει κάποια τριχούλα στο jet black. 

Ναι πιστεύω ότι το Gloss παίρνεις όταν θες να αγοράσεις το Jet Black.

Ελλάδα στέλνουν. Παραγγελία από το Site τους, δεν υπάρχει άλλο link. 

Πιστευεις αν βαλω αυτην https://www.amazon.c...=A2SFKRF5TPZMT5

Η καποια λεπτη οπως peel και veil χωρις το slickwraps θα εχω θεμα με γρατσουνιες η θα βγαλει τριχουλα?

ευχαριστω πολυ

#264   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 16:43

Με spigen σιγουρα δεν θα εχεις θέμα. Για peel & veil εχω τους ενδοιασμούς μου. Μιλώντας πάντα για το jet black. Τα αλλα δεν εχουν θέμα.

#265   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 16:54

Με spigen σιγουρα δεν θα εχεις θέμα. Για peel & veil εχω τους ενδοιασμούς μου. Μιλώντας πάντα για το jet black. Τα αλλα δεν εχουν θέμα.

Βρηκα αυτην απο spigen https://www.amazon.c...KRF5TPZMT5&th=1

Λεει jet black optimized...Πιστευω με αυτην δεν θα εχει θεμα και απο πτωσεις σε σχεση με τις αλλες που ειναι πολυ λεπτες....

#266   dasimo

dasimo

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2016 - 19:09

Εδώ η κλασσική puro των 12€. Ειναι λίγο χαλαρή από οτι βλέπω, αλλα σε γενικές γραμμες θα ικανοποιήσει όποιον την πάρει.

Προσωπικά είπα να πάρω αμεσα μια ζελατινα να υπάρχει (ασχέτως που δεν τη χρησιμοποίησα), και επέλεξα να πάρω τη μεμβράνη μέσω της θήκης.

Νομίζω vfm για καποιον που θέλει μια θήκη αμεσα και δεν θελει να περιμένει. Ειναι αυτό που λέμε "σταθερη αξία".

P.S. Μπήκε και βγήκε απο το κινητο. Ειναι πολύ ομορφο το μαύρο για να μπει σε θήκη.

c7dff9ac496478fe5a263b8a8ddd3f37.jpg

Αυτή πήρα και εγώ και μάλιστα είχε και προστασία οθόνης που έκατσε άψογα, άραγε είναι tempered glass ξέρει κάποιος ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#267   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 25/09/2016 - 21:57

29890045516_6eac66c6fc_h.jpg

29890045986_bdfa04eeeb_h.jpg

29890046296_de24e8e713_h.jpg

Έχω μέχρι στιγμής 4 θήκες της ίδιας κατηγορίας στα χέρια μου προς το παρών. (Super Thin 0.3)

Η μόνη που διαφέρει λίγο είναι η caudabe που είναι λίγο πιο σαγρέ το υλικό της άρα έχει καλύτερο Grip και δεν καφετίζει. (2η από δεξιά)

Η άλλες 3 είναι καρμπόν ίδιες.. Peel με τοzo λες και είναι από την ίδια εταιρία ούτε καν το λογότυπο της εταιρίας δεν έχουν πουθενά. 

Την elago την πήρα μπλε για αλλαγή μου άρεσε και το χρώμα  η οποία όπως και η caudabe έχουν πίσω το λογότυπο τους.

Nα αναφέρω πως καμία δεν είναι μαλακή θήκη όπως η Puro. To τέλειωμα τους στις άκρες είναι σκληρό και δεν λυγίζει εύκολα.

Αναμένω Puro και Spigen..

Με την σειρά από αριστερά.

Peel - Super Thin iPhone 7 Plus Case [ Space Gray ]

TOZO - [0.35mm] Ultra-Thin Perfect Fit  [ Semi-transparent ]

Caudabe - Veil XT [ Wisp ]

Elago -  Origin Case For iPhone 7+ [ Jean Indigo ]

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 25/09/2016 - 21:57

@CaLi@

#268   Poupou

Poupou

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:04

καλησπέρα και από μένα.....σε μια βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου...θέλω να ρωτήσω απο που θα πάρω αυτή την θήκη... 

https://buypeel.com/...ant=29716430471

#269   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:18

Απο το Site τους? Νο?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#270   Poupou

Poupou

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/09/2016 - 23:21

Απο το Site τους? Νο?

ναι αλλά επειδή η κατάσταση εδώ είναι κάπως με τράπεζες κλπ και δεν έχω κάρτα πιστωτική....υπάρχει στην ελλάδα πουθενά κάπου που να δίνουν την συγκεκριμένη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες