Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus
Δημοσίευση 08/10/2017 - 19:07
Ad
Δημοσίευση 08/10/2017 - 19:28
Καλησπερα έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό 3D και 4D tempered για το 7 Plus που να είναι πολύ καλό σε θέμα ασφαλείας και εμφάνισης !
Έχω το GD Smith knight, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλ ότι άλλο για αλλαγή;
Και επίσης κάποια θήκη που να είναι clearback και επίσης ασφαλής! Είναι matte black το μοντέλο!
https://www.amazon.d.../dp/B01K1OXQM8/
Δημοσίευση 08/10/2017 - 20:02
Νίκο την πήρες τελικά την powersupport που λέγαμε;; Ποια φοράς τώρα στο ρεντ;;
On iPhone 7
Δημοσίευση 08/10/2017 - 20:54
Νίκο την πήρες τελικά την powersupport που λέγαμε;; Ποια φοράς τώρα στο ρεντ;;
Όχι τελικά δεν τη πήρα.
Έψαχνα απαραίτητα διάφανη και κατέληξα σε αυτή της Ringke όσο αντέξει. Μέχρι να γίνει πορτοκαλί..
Η μόνη μακακία που έγραψα και αλλού είναι πως μαζεύει σκόνη πολύ εύκολα. Όπως θα δείς και απο κάτω.
Δημοσίευση 08/10/2017 - 21:01
παιδια καλησπερα,
ισως εχει ξανα ερωτηθει και απαντηθει.
εχω το 8 plus με τζαμακι 2.5D e2e.
Η spigen ultra hybrid 2nd gen και η liquid air armor θα εχουν θεμα με το τζαμακι λογο του οτι βγαζουν χειλακι πανω απ την οθονη;;
παιζει να το πιεζουν κ να το σηκωνουν;;
ευχαριστω
Δημοσίευση 08/10/2017 - 21:49
Είναι παχουλουτσικη βλέπω. Χχμμμμ. Βάλε καμία ζελατίνα ματ πίσω μην σου αφήσει στίγματα η σκόνη. Δεν ξέρω θέλω μια διαφανή αλλά λεπτή και είναι ανάμεσα στην powersupport και στην puro nude σε μαύρο. Ποια λες από τις 2;;Όχι τελικά δεν τη πήρα.
Έψαχνα απαραίτητα διάφανη και κατέληξα σε αυτή της Ringke όσο αντέξει. Μέχρι να γίνει πορτοκαλί..
Η μόνη μακακία που έγραψα και αλλού είναι πως μαζεύει σκόνη πολύ εύκολα. Όπως θα δείς και απο κάτω.
On iPhone 7
Δημοσίευση 08/10/2017 - 22:39
παιδια καλησπερα,
ισως εχει ξανα ερωτηθει και απαντηθει.
εχω το 8 plus με τζαμακι 2.5D e2e.
Η spigen ultra hybrid 2nd gen και η liquid air armor θα εχουν θεμα με το τζαμακι λογο του οτι βγαζουν χειλακι πανω απ την οθονη;;
παιζει να το πιεζουν κ να το σηκωνουν;;
ευχαριστω
Πολύ πιθανό. Γενικά της Spigen έχουν θεματάκια.
Είναι παχουλουτσικη βλέπω. Χχμμμμ. Βάλε καμία ζελατίνα ματ πίσω μην σου αφήσει στίγματα η σκόνη. Δεν ξέρω θέλω μια διαφανή αλλά λεπτή και είναι ανάμεσα στην powersupport και στην puro nude σε μαύρο. Ποια λες από τις 2;;
Δεν είναι πολύ η αλήθεια είναι.
Το σκέφτηκα για ζελατίνες, αλλά νομίζω είναι Too Much μετά. Αν το έκανα αυτό θα το έκανα για Bumper.
Συν επίσης οτι κάτι αξιόλογο για τη πλάτη δεν έχω βρεί.
Για τη Puro την έψαχνα εδώ να κάνω τη δουλειά μου και δε τη βρήκα πουθενά.
Στη PS θα πήγαινα μόνο με τις προσφορές που βγάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 08/10/2017 - 22:41
Δημοσίευση 08/10/2017 - 22:42
Για τη puro βγαίνει γύρω στο 15€ από Σκρουτζ Νίκο ούτε εγώ τη βρίσκω σε public κλπ. Ή μετά από το σάιτ της με κανα 20€Πολύ πιθανό. Γενικά της Spigen έχουν θεματάκια.
Δεν είναι πολύ η αλήθεια είναι.
Το σκέφτξκα για ζελατίνες, αλλά νομίζω είναι Too Much μετά. Αν το έκανα αυτό θα το έκανα για Bumper.
Συν επίσης οτι κάτι αξιόλογο για τη πλάτη δεν έχω βρεί.
Για τη Puro πήγαινα εδώ να κάνω τη δουλειά μου και δε τη βρήκα πουθενά.
Στη PS θα πήγαινα μόνο με τις προσφορές που βγάζουν.
On iPhone 7
Δημοσίευση 08/10/2017 - 22:49
Όχι τελικά δεν τη πήρα.
Νίκο το χαλάς. Βγάλε την χθες και άσε το έτσι όπως το έκανε η μάνα του...
Δημοσίευση 08/10/2017 - 22:57
Για τη puro βγαίνει γύρω στο 15€ από Σκρουτζ Νίκο ούτε εγώ τη βρίσκω σε public κλπ. Ή μετά από το σάιτ της με κανα 20€
Χτύπα τη. Απλά νομίζω δεν είναι τόσο σκληρή αυτή και θα χαλαρώσει γρήγορα.
Άσχετο, αλλά πόσο γαμάτο είναι το Screen Protector της Puro που έχουν μέσα στις θήκες?
Νίκο το χαλάς. Βγάλε την χθες και άσε το έτσι όπως το έκανε η μάνα του...
Δε μου πάει η καρδιά..
Ακόμα και τώρα χτυπάνε OCD λαμπάκια με τη σκόνη.. Σκέψου τι έχει να γίνει στη πρώτη γρατζουνιά/χτύπημα.
Πάντως οι φωτ/φιες δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Δεν είναι τόσο χοντροκομμένη (ευτυχώς) η θήκη.
Δημοσίευση 08/10/2017 - 23:00
Πολύυυυ δυνατό Νίκο κάθεται μπαμ κάθε φορά. Από το Σκρουτζ λες;;Χτύπα τη. Απλά νομίζω δεν είναι τόσο σκληρή αυτή και θα χαλαρώσει γρήγορα.
Άσχετο, αλλά πόσο γαμάτο είναι το Screen Protector της Puro που έχουν μέσα στις θήκες?
Δε μου πάει η καρδιά..
Ακόμα και τώρα χτυπάνε OCD λαμπάκια με τη σκόνη.. Σκέψου τι έχει να γίνει στη πρώτη γρατζουνιά/χτύπημα.
Πάντως οι φωτ/φιες δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Δεν είναι τόσο χοντροκομμένη (ευτυχώς) η θήκη.
On iPhone 7
Δημοσίευση 08/10/2017 - 23:12
Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 08/10/2017 - 23:20
Δημοσίευση 08/10/2017 - 23:13
Δημοσίευση 08/10/2017 - 23:14
Καλησπερα έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό 3D και 4D tempered για το 7 Plus που να είναι πολύ καλό σε θέμα ασφαλείας και εμφάνισης !
Έχω το GD Smith knight, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλ ότι άλλο για αλλαγή;
Και επίσης κάποια θήκη που να είναι clearback και επίσης ασφαλής! Είναι matte black το μοντέλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otterbox Symmetry Black και Clear version
ενδεικτικα μερικες θηκες γιατι αν γραψω περισσοτερες θα μπερδευτεις
τωρα για γυαλι θα σου προτεινα εφοσον φορας ηδη να παραγγειλεις πρωτα θηκη και να δεις αν ταιριαζει με το 3D που φορας τωρα και μετα αποφασιζεις για καινουργιο. Αλλιως απο τωρα αποφασισε να πας σε 2.5D ωστε να μην εχεις προβλημα με καμμια θηκη (99%)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες