Ice Max πλέον σε 7 δεν υπάρχει.
Θα βρείς πιο πίσω Link για αυτά της GodoSmith.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 21:43
Ice Max πλέον σε 7 δεν υπάρχει.
Θα βρείς πιο πίσω Link για αυτά της GodoSmith.
Ευχαριστώ άρα το φτηνό είναι γυαλί και στα άκρα πλαστικό και το ακριβό είναι τύπου Ice Max?
Δημοσίευση 09/10/2016 - 23:17
Για ποιό λες? Δες και αυτό της Turata.
Για την ώρα ίσως είναι η καλύτερη επιλογή βάσει όσων το έχουν πάρει.
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2016 - 03:47
οποιος δεν εχει την υπομονη για να παραλαβει Turata η Gd.Smith απο Κινα μπορει να δοκιμασει και την Orzly Pro-Fit 3D απο αγγλικο αμαζον με εξισου καλα reviews. Γενικα παντως και μεχρι αυτη τη στιγμη κανενα γυαλι e2e 3D δεν εχει καταφερει να πιασει τα στανταρντ 3-4 συγκεκριμενων γυαλιων που κυκλοφορουν για τα προηγουμενα τηλ
Δημοσίευση 10/10/2016 - 07:03
Μόλις ήρθαν στα χέρια μου και οι θήκες της Puro..
1) Puro / Cover 03 Nude (Clear)
Όπως δείτε σε κάποιες Φωτό που έβγαλα η Nude καλύπτει Power Button και τα Volyme Button ενώ η 0.3 όχι και έχει μεγάλα ανοίγματα.
Και οι δύο έχω μεγάλο άνοιγμα για την κάμερα κάτι που δεν πολύ άρεσε, δεν προστατεύουν και τόσο καλά εκείνο το κομμάτι πιστεύω όπως οι άλλες που έχω στα χέρια μου και έχω αναφερθεί πιο πίσω, αλλά την προστατεύουν αν ακουμπήσετε με την πλάτη έχοντας μια μικρή εσοχή προς τα έξω και οι δύο.
Έχουν εξίσου και οι δύο τρύπες για το μικρόφωνο και ηχείο στο κάτω μέρος κάτι που πάλι δεν μου άρεσε και τόσο.
Και οι δύο είναι από μαλακό υλικό με Nude να είναι πολύ περισσότερο μαλακιά και να θέλει λίγο παραπάνω να χρόνο να την βάλεις γιατί κολλάει επάνω στο Jet black, αλλά άμα μπει εφαρμόζει πολύ καλά! Και οι δυο είναι ας το πούμε φιλικές με το τζάμι αν έχετε, εγώ με τις Τatura δεν έχω πρόβλημα.
Θεωρώ λόγο υλικού κάτι που δεν είδα σε καμία από τις άλλες δεν θα αφήνει καμιά υπόνοια γρατζουνιάς για το Jet black στο βάλε βγάλε, είναι μαλακές θήκες.
Δεν έχω βρει ακόμα τόσο λεπτή Clear σαν την Nude κάτι που άρεσε και θα ήθελα να δω και από τις άλλες μάρκες..
Εδώ κάποιες φωτό..
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2016 - 09:02
Δημοσίευση 10/10/2016 - 09:12
προστασία χωρίς όγκο στην συσκευή δεν υπαρχει .
Δημοσίευση 10/10/2016 - 10:50
Εφτασε σημερα απο ebay μεσα σε 12 μερες, spigen neo hybrid! Μονο το κινητο λειπει τωρα
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:28
Αυτό που με χαλάει σε αυτή τη θήκη σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει Σπύρο (αδυνατώ να θυμηθώ αν ήταν έτσι και στο 6) είναι εκτός του ότι έχουν αφήσει μεγάλο κενό για τη θύρα lightning, δεν μπήκαν και στον κόπο αν τη βελτιώσουν να γίνει λίγο πιο προστατευτική στο σημείο του μικροφώνου/ηχείου. Το μόνο θετικό είναι το χείλος που κάνει στο σημείο της κάμερας. Θα το σκεφτώ αν τιμήσω φέτος.Μόλις ήρθαν στα χέρια μου και οι θήκες της Puro..
1) Puro / Cover 03 Nude (Clear)
2) Puro / Case 0.3 (Gray)
Όπως δείτε σε κάποιες Φωτό που έβγαλα η Nude καλύπτει Power Button και τα Volyme Button ενώ η 0.3 όχι και έχει μεγάλα ανοίγματα.
Και οι δύο έχω μεγάλο άνοιγμα για την κάμερα κάτι που δεν πολύ άρεσε, δεν προστατεύουν και τόσο καλά εκείνο το κομμάτι πιστεύω όπως οι άλλες που έχω στα χέρια μου και έχω αναφερθεί πιο πίσω, αλλά την προστατεύουν αν ακουμπήσετε με την πλάτη έχοντας μια μικρή εσοχή προς τα έξω και οι δύο.
Έχουν εξίσου και οι δύο τρύπες για το μικρόφωνο και ηχείο στο κάτω μέρος κάτι που πάλι δεν μου άρεσε και τόσο.
Και οι δύο είναι από μαλακό υλικό με Nude να είναι πολύ περισσότερο μαλακιά και να θέλει λίγο παραπάνω να χρόνο να την βάλεις γιατί κολλάει επάνω στο Jet black, αλλά άμα μπει εφαρμόζει πολύ καλά! Και οι δυο είναι ας το πούμε φιλικές με το τζάμι αν έχετε, εγώ με τις Τatura δεν έχω πρόβλημα.
Θεωρώ λόγο υλικού κάτι που δεν είδα σε καμία από τις άλλες δεν θα αφήνει καμιά υπόνοια γρατζουνιάς για το Jet black στο βάλε βγάλε, είναι μαλακές θήκες.
Δεν έχω βρει ακόμα τόσο λεπτή Clear σαν την Nude κάτι που άρεσε και θα ήθελα να δω και από τις άλλες μάρκες..
Εδώ κάποιες φωτό..
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:36
παρέλαβα σήμερα veil xt stealth black πολύ καλό grip καθόλου όγκο αλλά προστασία ......γιοκ.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:36
Μόλις παρέλαβα το RhinoShield CrashGuard Bumper για το 7άρι μου, έκανε 8 μέρες και το έστειλαν από Γαλλία. Μ' αρέσει που δεν προσθέτει πολύ όγκο και το κρατάς καλύτερα στο χέρι ("γυμνό" το matte black γλυστράει πολύ).
Μερικές φώτο:
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:41
παρέλαβα σήμερα veil xt stealth black πολύ καλό grip καθόλου όγκο αλλά προστασία ......γιοκ.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:51
Βαλε λιγο φωτο να δω χρωμα.
Η whisp που εχω ειναι πολυ ωραια. Αλλα σκεφτομουν και την stealth.
ορίστε και φώτο
0 μέλη, 45 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες