ορίστε και φώτο
Μαυρη μαυριλα πλακωσε.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:52
ορίστε και φώτο
Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:53
σωστά ποιο μαύρο δεν πάει
Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:05
Μόλις παρέλαβα το RhinoShield CrashGuard Bumper για το 7άρι μου, έκανε 8 μέρες και το έστειλαν από Γαλλία. Μ' αρέσει που δεν προσθέτει πολύ όγκο και το κρατάς καλύτερα στο χέρι ("γυμνό" το matte black γλυστράει πολύ).
Μερικές φώτο:
επειδη και εδω ειχε πεσει μαυριλα οπως λεει ο Τολης ανοιξα λιγο τα φωτα στα γρηγορα για να παρουμε μια ιδεα
Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:31
επειδη και εδω ειχε πεσει μαυριλα οπως λεει ο Τολης ανοιξα λιγο τα φωτα στα γρηγορα για να παρουμε μια ιδεα
Μερικές ακόμη σε καλύτερο φωτισμό... δύσκολο να φωτογραφήσεις ολόμαυρο αντικείμενο.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:49
η spigen ultra hybrid crystal βγαινει και σε dark χρωμα?
Τελευταία επεξεργασία από: tomvrs, 10/10/2016 - 12:51
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:01
τσεκαρε το φακελο με τις φωτο στο λινκ που εδωσες
@CaLi@
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:21
Μόλις παρέλαβα το RhinoShield CrashGuard Bumper για το 7άρι μου, έκανε 8 μέρες και το έστειλαν από Γαλλία. Μ' αρέσει που δεν προσθέτει πολύ όγκο και το κρατάς καλύτερα στο χέρι ("γυμνό" το matte black γλυστράει πολύ).
Μερικές φώτο:
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:26
Από εδώ https://rhinoshield....ant=25221398337 λέει preorder αλλά μου το έστειλαν 2 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας.Καλησπέρα. Έχω και εγώ το 7 με ενδιαφέρει πολύ αυτό που πήρες. Μπορείς να μου δώσεις το Λίνκ από που εκεί την πήρες ; ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:32
Το 7αρι γινεται Plus.Μόλις παρέλαβα το RhinoShield CrashGuard Bumper για το 7άρι μου, έκανε 8 μέρες και το έστειλαν από Γαλλία. Μ' αρέσει που δεν προσθέτει πολύ όγκο και το κρατάς καλύτερα στο χέρι ("γυμνό" το matte black γλυστράει πολύ).
Μερικές φώτο:
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 10/10/2016 - 17:32
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:33
Ευχαριστώ , έχει και μεταφορικά ; ποσα; πήρες και κάλυμμα για πίσω ;Από εδώ https://rhinoshield....ant=25221398337 λέει preorder αλλά μου το έστειλαν 2 εργάσιμες από την ημέρα παραγγελίας.
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:39
Αν είχα το plus θα πηγαινα σε Veil XT, πουλησα μία μετά την ακύρωση που έκανα στη παραγγελία μου. Για το απλό το bumper είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Είμαι 1.92 με μεγάλες παλάμες και το απλό γυμνό ήταν λίγο άβολο.Το 7αρι γινεται Plus.
Οχι και λιγο ογκο. Δε θελω να φανταστω πως θα γινεται το Plus.
Οποιος ψαχνει λεπτη προτεινω την Veil XT χωρις 2η σκεψη. Εχουν κανει καλη δουλεια. Καλο grip ομορφα κοψιματα στη καμερα, στα volume/power buttons και στο κατω μερος.
Γενικα πολυ ικανοποιημενος.
Ευχαριστώ , έχει και μεταφορικά ; ποσα; πήρες και κάλυμμα για πίσω ;
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:44
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:48
Για οσους θελουν μια οικονομικη λυση, με πολυ καλη αφαρμογη και αισθηση οτι το κινητο δεν φοραει θηκη για να το χαιρεστε και οπτικα....
https://www.amazon.c...0?ie=UTF8&psc=1
2 χρονιες την προτιμω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:54
Αυτό που με χαλάει σε αυτή τη θήκη σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει Σπύρο (αδυνατώ να θυμηθώ αν ήταν έτσι και στο 6) είναι εκτός του ότι έχουν αφήσει μεγάλο κενό για τη θύρα lightning, δεν μπήκαν και στον κόπο αν τη βελτιώσουν να γίνει λίγο πιο προστατευτική στο σημείο του μικροφώνου/ηχείου. Το μόνο θετικό είναι το χείλος που κάνει στο σημείο της κάμερας. Θα το σκεφτώ αν τιμήσω φέτος.
Εγώ πάντως θα τις βάλω στο συρτάρι και θα μείνω με την Caudabe προς το παρόν γιατί και εγώ έχω θέμα με αυτά τα ανοίγματα που αναφέρεις και εσύ και πιο πολύ στην κάμερα, είναι μεγάλο το άνοιγμα και είναι πολύ εκτεθειμένες οι κάμερες. Από υλικό πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλές και θα ήθελα και οι άλλες να ήταν εξίσου μαλακές όπως αυτές.. Σε ένα πιθανό πέσιμο θα καταλάβω αν είναι έτσι όπως τα λέω.. Η Puro έχει σώσει τα τηλέφωνα από ηρωικά πεσίματα που δεν το πιστεύεις για τέτοια θήκη...
@CaLi@
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες