έχω βαλει και εγώ μαζί με την συσκευή μια δερμάτινη αν τελικά παραλάβω θα ενημερώσω αν έχει τα ίδια χάλια .
Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus
Δημοσίευση 14/09/2016 - 13:46
Ad
Δημοσίευση 14/09/2016 - 14:10
Έφτασε η silicone που παράγγειλα σήμερα στα χέρια του φίλου μου και δείτε συσκευασία
Wtf??
Sent from my iPad using Tapatalk
Sorry φίλε αλλά... ΧΑΛΙΑ!
Δημοσίευση 14/09/2016 - 14:13
Κοιτά να σ πω την αλήθεια εσωτερικά με ενδιαφέρει η θήκη αυτή καθαυτή να είναι οκ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι λόγω πρώτων παρτίδων το πακεταρισμα είναι πρόχειρο. Μόνο αυτο.Sorry φίλε αλλά... ΧΑΛΙΑ!
Δημοσίευση 14/09/2016 - 14:29
EDIT: ήταν μέσα στην κλασική συσκευασία που έχουν όλες απλώς την άνοιξε και μου την έστειλε φωτό έτσι χωρίς να με ενημερωσει ότι δεν είναι έτσι χύμα. Sorry παιδιά αν ανησύχησα κάποιους αλλά κι εμένα με παραπληροφορησαν.Έφτασε η silicone που παράγγειλα σήμερα στα χέρια του φίλου μου και δείτε συσκευασία
Wtf??
Δημοσίευση 14/09/2016 - 22:22
Καλορίζηκη και γρήγορα στα χέρια σου giolnts!
Kατέυθασαν και περιμένουν το κινητό προς δοκιμή και φωτογράφιση. Αναμονή και για τις επόμενες τρεις αν και η Puro μάλλον θα αργήσει...
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 14/09/2016 - 22:22
@CaLi@
Δημοσίευση 14/09/2016 - 22:40
Δημοσίευση 14/09/2016 - 22:44
μεγειες παιδια...αντε με το καλο να τις φορεσετε τωρα μολις ερθει η συσκευουλα .Και να τις φωτογραφισετε φυσικα!!
Δημοσίευση 14/09/2016 - 22:46
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:02
Εγώ για ακόμη μια χρονιά θα πάω σε αυτή εδώ. Πραγματικό ανθρακόνημα, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και τρομερή προστασία από πτώσεις. Εννοείται πως η εμφάνιση είναι κορυφαία, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Το μόνο αρνητικό η τιμή, που φτάνει τα... 100 ευρώ.
https://www.carbonan...ogo-Window.html
Να δεις, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει η θήκη αυτή!
Άψογη θήκη, ακόμη την έχω για το plus. Πολύ καλή επιλογή.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:10
Να δεις, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει η θήκη αυτή!
Άψογη θήκη, ακόμη την έχω για το plus. Πολύ καλή επιλογή.
Από εσένα πρέπει να την είχα δει όταν την είχες πάρει για το iPhone 6 Plus και την είχα βάλει στο μάτι. Αντιστάθηκα σθεναρά και δεν την πήρα για το 6 αλλά μόλις πήρα το 6S υπέκυψα.
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:33
Γιατι αγοράζετε τοσο πολλες; Εγω παντα είχα μια και αυτην την φορούσα μονο για τις μετακινήσεις μου! Καθε φορα που το έπιανα για να το δουλέψω πρώτα έβγαζα την θηκη
Εγώ φέτος θέλω να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για 5 συγκεκριμένες λεπτές θήκες. Spigen - Tozo - Peel - Puro - Caudabe και θα προσπαθήσω να γράψω ένα μικρό Review..
H συγκεκριμένη Spigen της φωτό, όπως ήρθε φεύγει έκανα λάθος και το πήρα αργά χαμπάρι..
@CaLi@
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:46
Εγώ φέτος θέλω να έχω εμπεριστατωμένη άποψη για 5 συγκεκριμένες λεπτές θήκες. Spigen - Tozo - Peel - Puro - Caudabe και θα προσπαθήσω να γράψω ένα μικρό Review..
H συγκεκριμένη Spigen της φωτό, όπως ήρθε φεύγει έκανα λάθος και το πήρα αργά χαμπάρι..
το προσεξα πριν...καλη θηκη αλλα οχι λεπτη σαν τις αλλες
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:50
Εγώ για ακόμη μια χρονιά θα πάω σε αυτή εδώ. Πραγματικό ανθρακόνημα, απίστευτη αίσθηση στο χέρι και τρομερή προστασία από πτώσεις. Εννοείται πως η εμφάνιση είναι κορυφαία, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Το μόνο αρνητικό η τιμή, που φτάνει τα... 100 ευρώ.
https://www.carbonan...ogo-Window.html
Σοβαρα τωρα; Εγω λεω να βαλεις αλλο ενα 50ρι και να παρεις ενα redmi note 3 pro για τηλεκοντρολ να παιζεις.
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 15/09/2016 - 02:11
το προσεξα πριν...καλη θηκη αλλα οχι λεπτη σαν τις αλλες
Ναι πάρα πολύ καλή όντως αλλά όπως όλες οι άλλες αυτού του τύπου κάνει το Plus άλλον τόσο στην παλάμη σου.
Μόλις παράγγειλα Peel και Spigen Air Skin και αναμονή για τις άλλες 2..
@CaLi@
Δημοσίευση 15/09/2016 - 07:29
Σοβαρα τωρα; Εγω λεω να βαλεις αλλο ενα 50ρι και να παρεις ενα redmi note 3 pro για τηλεκοντρολ να παιζεις.
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Από τη στιγμή που δίνω σχεδόν 1100 για το κινητό, δε νομίζω ότι είναι θέμα να δώσω άλλα 100 για θήκη. Ειδικά όταν ξέρω τουλάχιστον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα το κινητό αν πέσει. Φέτος το 6S έχει φάει κάτι τρελά σαβούρια που με άλλες θήκες ή θα πάθαινε ζημιές ή δε θα επιζούσε καν.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες