Γιατί ρε δεν του είπα πόσο θα του την πουλήσω όσο θέλω την πουλάω :-p
Sent from my iPhone 7 Plus
αααααααααα εντάξει τότε!!
Δημοσίευση 30/11/2016 - 16:08
Γιατί ρε δεν του είπα πόσο θα του την πουλήσω όσο θέλω την πουλάω :-p
αααααααααα εντάξει τότε!!
Δημοσίευση 30/11/2016 - 16:10
Βάλε να τη δούμε!
Πρέπει αν προσθέτει όγκο, αλλά παρόλα αυτά προστατεύει 100%.
Σε λίγο θα ανεβάσω .
Όγκο προσθέτει αλλά όχι πολλά πράγματα .Αν σκεφτείς τι τεστ έχει περάσει η συγκεκριμένη θήκη αξίζει μέχρι και το τελευταίο Ευρώ της .Και μου ήρθε μπαμ μπαμ .
Εδώ είναι ένα βίντεο αν θέλει να δει κάποιος τα crash test της θήκης .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 30/11/2016 - 16:16
Δημοσίευση 30/11/2016 - 16:21
Μου το έστειλαν προχθές η εχθές σε mailΠαίζει και κωδικός (τι περίεργο) 9to5toys με -30%.
EDIT: Έχουν ήδη πάλι -30% με cyber στο Checkout απ' ότι βλέπω.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 16:54
IMG_1468.JPG
IMG_1474.JPG
είχες δίκιο...την βγάζεις την ξαναβάζεις στο κουτί και βουρρρ για αγγελίες...άνετα σερβίρεις δυο freddo espresso με τα νερά τους εκεί πάνω.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 17:15
είχες δίκιο...την βγάζεις την ξαναβάζεις στο κουτί και βουρρρ για αγγελίες...άνετα σερβίρεις δυο freddo espresso με τα νερά τους εκεί πάνω.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/11/2016 - 17:19
ναι αλλα δεν θα χυθουν στο σερβιρισμα, με σκετη συσκευη χαλαρα λερωνεις το τοπο.
YΓ μεγειες Κωστα. Η θηκη μπορει να δινει λιγο ογκο στο πλαι αλλα σκιζει
Δημοσίευση 30/11/2016 - 17:25
ναι αλλα δεν θα χυθουν στο σερβιρισμα, με σκετη συσκευη χαλαρα λερωνεις το τοπο.
YΓ μεγειες Κωστα. Η θηκη μπορει να δινει λιγο ογκο στο πλαι αλλα σκιζει
σημερα έχω κάνει 2-3 λαικ αν δεν κάνω λάθος Δημήτρη.και τώρα ρε φίλε πήγα να σου κάνω και εσένα άλλα μου γράφει τώρα πάλι ότι πέρασα το οριο και εχει καταντήσει σπαστικό αυτό γενικά και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αλλάζει.και παρόλα αυτά δεν βλέπω και τον Βασίλη να παίρνει θέση και να μας πει για ποιο λόγο δε τα ανεβάζει λίγο παραπάνω.(δωρεάν είναι)
τέλοςπαντων βρήκα αφορμή αυτό τώρα για να γράψω όλο το κατεβατό και το λαικ στο χρωστάω και θα στο βάλω αύριο.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 19:08
Μου ήρθε μια θήκη από τις πολλές που έχω παραγγείλει και είναι αυτή .Από τις ποιο ωραίες θήκες που έχω αγοράσει για κινητό .Το κινητό μου (jet black iPhone 7 plus) είναι λες και δεν έχει θήκη .Δεν δίνει ύψος ούτε φάρδος και πίσω δεν κάνει νερά που βλέπουμε σε φτηνές θήκες .Στα πλάγια είναι jet black και είναι φοβερή .Επίσης δεν δίνει βάρος είναι πολύ ελαφρυά .Την συνιστώ άφοβα σε όποιον του αρέσει το κινητό να φαίνεται και με τίποτα δεν θέλει να στερηθεί αυτό το τέλειο design.
Την παρήγγειλα και αυτή για το plus και το 7αρι και είχα πάρει και την cafel για το plus.
Μαζί παρήγγειλα και αυτή για το 7.
Γενικά το παράκανα πάλι, ενώ είχα πει θα μείνω με την liquid armor.
Με τα τζαμάκια έχω πρόβλημα...δεν ξέρω αν έχουν συμβατότητα τα edge 2 edge τζαμάκια με τη liquid armor, που θεωρώ τη βασική μου θήκη και δεν έχω δοκιμάσει.
Έχω μείνει με τα απλά που καλύπτουν μόνο το επίπεδο τμήμα της οθόνης και τα οποία δε με τρελαίνουν.
Με liquid armor έχει δοκιμάσει κανείς κανένα με προστασία σε όλη την οθόνη?
Η υπάρχει κάποιο ως πρόταση που μπορώ να το βρω σε κατάστημα Αθήνα, για να το βάλω άμεσα?
Δημοσίευση 30/11/2016 - 20:27
Την παρήγγειλα και αυτή για το plus και το 7αρι και είχα πάρει και την cafel για το plus.
Με τα τζαμάκια έχω πρόβλημα...δεν ξέρω αν έχουν συμβατότητα τα edge 2 edge τζαμάκια με τη liquid armor, που θεωρώ τη βασική μου θήκη και δεν έχω δοκιμάσει.
Έχω μείνει με τα απλά που καλύπτουν μόνο το επίπεδο τμήμα της οθόνης και τα οποία δε με τρελαίνουν.
Η υπάρχει κάποιο ως πρόταση που μπορώ να το βρω σε κατάστημα Αθήνα, για να το βάλω άμεσα?
Δημοσίευση 01/12/2016 - 14:50
Δημοσίευση 01/12/2016 - 15:18
Καλησπέρα. Έχει καμία εφαρμογή για να ανοίγει η οθόνη αυτόματα όταν ανοίγεις την θήκη;
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
όχι στο iPhone δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μονό στα ipad.
Δημοσίευση 01/12/2016 - 16:54
για klearlook σε βλεπω αλλα ειναι απο amazon.Την παρήγγειλα και αυτή για το plus και το 7αρι και είχα πάρει και την cafel για το plus.
Δημοσίευση 01/12/2016 - 17:31
Γενικά της Spigen με e2e δε τα πάνε καλά.
Πάρε της PS ζελατίνες να ξεμπερδεύεις.
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες