Τωρα που διαβασα φαν μου ρθε στο μυαλο ενα μελος ονοματι Dinfun και μου φυγε το σκαλπ.
Dinfun
Kostasrodos29
ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
o δευτερος δεν ξαναγυριζει σε ios αν και δεν πολυασχολειται πια
Δημοσίευση 03/10/2016 - 01:00
Τωρα που διαβασα φαν μου ρθε στο μυαλο ενα μελος ονοματι Dinfun και μου φυγε το σκαλπ.
Dinfun
Kostasrodos29
ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Δημοσίευση 03/10/2016 - 01:00
Δημοσίευση 03/10/2016 - 01:09
Εφυγε για android?
πανε χρονια τωρα...παλευε με κατι LG στην αρχη τωρα δεν ξερω
Δημοσίευση 03/10/2016 - 11:28
πανε χρονια τωρα...παλευε με κατι LG στην αρχη τωρα δεν ξερω
Δημοσίευση 03/10/2016 - 13:04
Την δοκιμασες ? Ειναι καλη ?
Δημοσίευση 03/10/2016 - 13:08
Την δοκιμασες ? Ειναι καλη ?
Δυστηχως καθόλου.. το κινητό "κολυμπάει" μέσα της (πάει πάνω κάτω) λες και είναι για λίγο μεγαλύτερο iPhone.. (πόσο μεγαλύτερο δηλαδή,χαχαχα) επίσης είναι πολύ χαλαρή στις άκρες τις με αποτέλεσμα να βγαίνει πανεύκολα, πόσο μάλλον αν πέσει ανάποδα.
Έστειλα ήδη mail στο support τους να δω τι γίνεται
Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 03/10/2016 - 13:12
Δημοσίευση 03/10/2016 - 13:41
Δυστηχως καθόλου.. το κινητό "κολυμπάει" μέσα της (πάει πάνω κάτω) λες και είναι για λίγο μεγαλύτερο iPhone.. (πόσο μεγαλύτερο δηλαδή,χαχαχα) επίσης είναι πολύ χαλαρή στις άκρες τις με αποτέλεσμα να βγαίνει πανεύκολα, πόσο μάλλον αν πέσει ανάποδα.
Έστειλα ήδη mail στο support τους να δω τι γίνεται
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:19
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:19
Ακόμα πιο χαλαρή είναι η δικιά μου.. Και καμία σχέση προφανώς με την NGP που χα στο 6 Plus. Με κόβω να πηγαίνω σε Speck
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:31
Ακόμα πιο χαλαρή είναι η δικιά μου.. Και καμία σχέση προφανώς με την NGP που χα στο 6 Plus. Με κόβω να πηγαίνω σε Speck
η speck εχει βγαλει πολυ καλες, μου αρεσει η Speck Presidio Clear αρκετα αν και αυτη η χαλαροτητα δεν νομιζω να ειναι σε ολες τις incipio πχ η απλη η NGP και η Incipio Octane που εχω δει στα video για τη σειρα 7 δεν εχουν τετοια προβληματα. Προφανως ειναι αστοχια της σειρας και θα τη διορθωσουν
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:35
η speck εχει βγαλει πολυ καλες, μου αρεσει η Speck Presidio Clear αρκετα αν και αυτη η χαλαροτητα δεν νομιζω να ειναι σε ολες τις incipio πχ η απλη η NGP και η Incipio Octane που εχω δει στα video για τη σειρα 7 δεν εχουν τετοια προβληματα. Προφανως ειναι αστοχια της σειρας και θα τη διορθωσουν
Αυτή μόλις τώρα έβλεπα (όπως και τη Grip). Λες η Advanced να ναι μονο έτσι χαλαρή, ε? Αν μου πουν πάντως πως έτσι είναι θα ζητήσω Refund να πάρω μια απ τις Speck, έχω ξενερώσει άσχημα που δεν αγκαλιάζει το κινητό αλλα απλά το καλύπτει..
Δημοσίευση 03/10/2016 - 15:36
σε ολα τα iphone φοραω speck.εγγυηση στις πτωσεις πολυν καλα υλικα απλα λιγο χοντροκομμενεσ για μενα αδιαφορο
Δημοσίευση 03/10/2016 - 16:01
Το γυαλάκι της Turata, ποιό site το στέλνει Ελλάδα;
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες