θα ήθελα να πω σε κάποιους εδώ μέσα ότι όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη για τα iphone και μοιραζόμαστε πληροφορίες και σχόλια.
το να βρίζουμε και να κάνουμε τούς έξυπνους το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δείχνουμε την καταγωγή μας.
φιλικά πάντα.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:21
θα ήθελα να πω σε κάποιους εδώ μέσα ότι όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη για τα iphone και μοιραζόμαστε πληροφορίες και σχόλια.
το να βρίζουμε και να κάνουμε τούς έξυπνους το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δείχνουμε την καταγωγή μας.
φιλικά πάντα.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:24
Φετος ξεσκιστηκε ο διας μ αυτα τα plus...
Kαι εμεις στην αγωνια μας...
Απο ποτε θα υπαρχουν αγνωστο ακομα...
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:26
Αμα παρουν κανεναν αλλο για διαθεσιμοτητα αυριο ας κανει ενα κοπο να μας το γραψει εδω...ετσι για να εχουμε εικονα...
εφερε και ενα γνωστο σκρουτζομαγαζο Plus 32αρι gold και το δινει......κρατηθειτε....1199!!! χαχαχα
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:30
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:31
Εννοειται πως τα καταστηματα δεν φταινε αφου παιρνουν οδηγιες απο την Apple.
Αλλα να σου κανω και μια αλλη ερωτηση? Σε τι ακριβως φταιει η Apple? Αφου υπαρχει τεραστια ζητηση... τι θελεις να σου κανει και αυτη? Μεχρι και η κουτση μαρια πλεον εχει iPhone.. Και απο την στιγμη που ειδαν και διπλη καμερα πισω... ετρεξαν λες και θα μοιραζε χρυσο αντι για αηφονια...
Κατα την γνωμη μου παντως.. δεν αξιζει να κανεις την αναβαθμιση ειδικα απο 6S/ 6S Plus. Μιας και δεν ειμαι λατρης των φωτο, το μονο feature που εντυπωσιαζει πλεον ειναι το νεο Home Button.. αλλα πλεον με το iOS 10 υπαρχει τροπος να το "παρομοιασεις" και στα αλλα..
Καλοριζικα σε οσους τα εχουν παρει και σε οσους θα τα παρουν. Να τα χαρειτε...
Υ.Γ. που να δεις και του χρονου τι θα γινει αν το βγαλει επετειακο για τα 10 χρονια....
Υπάρχουν αναφορές ότι η πωλήσεις ήταν χαμηλότερες από του 6s/plus. Επίσης πριν καν παρουσιαστεί η apple μείωσε την παραγωγή κατά 300.000 σε σχέση με του 6s/plus. Άλλη αναφορά κάνει λόγο για τεχνητό stock. Ενώ το ότι στην περιοχή της ευρώπης ήρθε τόσο νωρίς, ''έστω και στα χαρτιά'' το αποδίδουν σε επερχόμενες κυρώσεις της κομισιόν εάν τελικά επιβληθούν. Ένα τελευταίο άρθρο έλεγε ότι δεν περίμεναν το plus να έχει τέτοια επιτυχία, ενώ οι πωλήσεις των απλών είναι χαμηλότερες των προσδοκιών τους. Στα περισσότερα apple store πάντως σου αλλάζουν το κινητό μέσα σε 5 μέρες εάν τους πεις ότι ακούς θόρυβο και μάλιστα δεν έχει πάρει καν θέση η apple πάνω σε αυτό, σκέψου πόσοι έχουν πάρει διπλές συσκευές.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:37
Τι θες να πεις?Κλαίω με αυτό
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:37
Υπάρχουν αναφορές ότι η πωλήσεις ήταν χαμηλότερες από του 6s/plus. Επίσης πριν καν παρουσιαστεί η apple μείωσε την παραγωγή κατά 300.000 σε σχέση με του 6s/plus. Άλλη αναφορά κάνει λόγο για τεχνητό stock. Ενώ το ότι στην περιοχή της ευρώπης ήρθε τόσο νωρίς, ''έστω και στα χαρτιά'' το αποδίδουν σε επερχόμενες κυρώσεις της κομισιόν εάν τελικά επιβληθούν. Ένα τελευταίο άρθρο έλεγε ότι δεν περίμεναν το plus να έχει τέτοια επιτυχία, ενώ οι πωλήσεις των απλών είναι χαμηλότερες των προσδοκιών τους. Στα περισσότερα apple store πάντως σου αλλάζουν το κινητό μέσα σε 5 μέρες εάν τους πεις ότι ακούς θόρυβο και μάλιστα δεν έχει πάρει καν θέση η apple πάνω σε αυτό, σκέψου πόσοι έχουν πάρει διπλές συσκευές.
Aς έβαζαν και στο μικρό διπλή κάμερα να ειχε πωλήσεις των προσδοκιών τους...
Ας πρόσεχαν..
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:38
50 λεπτά διαφορά το 32 με το 128Τι θες να πεις?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:38
Τι θες να πεις?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικα θελει να πει για το 7 32GB και το 128GB....Aν μπεις παντως στο πρωτο 128GB δεν ειναι αυτην η τιμη....908 το εχει
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:39
Λογικα θελει να πει για το 7 32GB και το 128GB....Aν μπεις παντως στο πρωτο 128GB δεν ειναι αυτην η τιμη....908 το εχει
Και συνεχίζει και πέφτει η τιμή!!!
Τέλεια!!!
Αγαπώ το σκρουτζ!!
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:39
Αυτο για την μειωση της παραγωγης δεν το ηξερα.. Δεν εχω πολυ χρονο να ενημερωθω και οτι μαθαινω εδω απο εσας το βλεπω.
Οσων αφορα τον χαμο που γινεται με τον θορυβο, θα μπορουσε να τον γλυτωσει αν εβγαινε και ελεγε οτι ειναι θεμα Software και οτι θα διορθωθει με επερχομενο update. Απο την στιγμη ομως που δεν βγαινει αρχιζει να φαινεται καπως υποπτο στα ματια μου.
Παντως ειναι λογικος ολος αυτος ο χαμος που γινεται.. σκεψου τι χαμο θα ειχαμε γλυτωσει αν πρωτη κυκλοφορια γινοταν χθες 26/09. Περσυ ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.. Εγω ειχα παραλαβει το 6s μετα απο τρεις μερες απο την κυκλοφορια του.
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:40
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:41
Και συνεχίζει και πέφτει η τιμή!!!
Τέλεια!!!
Αγαπώ το σκρουτζ!!
Ναι στο 128 εχει παει απο 939 ηδη 908.....
Δημοσίευση 27/09/2016 - 11:48
Εγώ μόλις κάλεσα στο MediaMarkt Αμαρουσίου για να δω που βρισκόμαστε και μου είπαν "Κύριε ... δεν έχουμε ιδέα πότε θα έρθει... θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε κάτι..."
Μου λέει με ύφος κι όλας "Ξέρετε ότι υπάρχει λίστα αναμονής;;;" και του λέω ότι το έκανα μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες ξημερώματα και μου λέει "Α..."
Σε ερώτηση αν μπορεί να μου πει στο περίπου αν είμαι στην πρώτη 5άδα, 10άδα, 20άδα των πρώτων που θα παραλάβουν μου είπε "δεν έχουμε πρόσβαση εμείς σε αυτό.. το τμήμα μάρκετινγκ το έχει"...
Λογικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα το έχω για τη γιορτή μου... χαχαχα (νοτ)
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες