Φετος έχω χαλαρώσει και απλά παρακολουθώ , χωρίς άγχος !! Εχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα !!
iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:27
Ad
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:28
Φετος έχω χαλαρώσει και απλά παρακολουθώ , χωρίς άγχος !! Εχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα !!
ο καλύτερος είσαι
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:30
Μόλις έβαλα παραγγελία από το website της Cosmote για iPhone Plus Silver 128 gb και με πήραν ότι αύριο θα είναι στο χώρο μου.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:37
Τελικά όλα έγιναν όπως μου τα είπαν...
Το IPhone 7 Plus 128gb Silver... το Σάββατο ήταν στο κατάστημα του πλαισίου...κ εγώ παρέλαβα την Τρίτη στις 11:30 η ώρα Θεσσαλονίκη με courier!!
Οι πρώτες εντυπώσεις:
Α Ψ Ο Γ Ο...πιστεύω άξιζε η αλλαγή από 6s plus...
Πολύ γρήγορο σε σχέση με το 6s...ίσως αυτή την αίσθηση την δίνει το ios10...και τα πιο γρήγορα smooth animation που έχει...αλλά η όλη λειτουργία σου δείχνει κάτι πολύ γρήγορο..
Το home button μου αρέσει αρκετά κ τώρα το πατάω δίχως "οίκτο" πια αφού είναι αφής...ωραία αίσθηση σου δίνει η δόνηση για το "ψεύτο κλικ"
Την κάμερα ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ...αλλά φαίνονται όλα τόσο καθαρά...
Τα στερεοφωνικά ηχεία είναι άπαιχτα κ δυνατά...πραγματικά το ευχαριστιέσαι όταν βλέπεις ταινία ή παίζεις κάποιο παιχνίδι..
Η μπαταρία με χρήση 1ωρας...με updates,facebook κ σκάλισμα είναι στο 96%
Εξωτερικά αν αφαιρέσεις τις γραμμές της κεραίας είναι ακριβώς ίδιο με το 6s...δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά..
Κ το iOS 10 μου φαίνεται παρά πολύ καλό λειτουργικό...αξίζει οποίος δεν έχει κάνει την αναβάθμιση ακόμα να την κάνει...
Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις...θα επανέλθω ένα καιρό...για πιο συγκεκριμένες....
Όσοι είναι να παραλάβουν αυτές τις μέρες...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
Κ όσοι ακόμα περιμένουν... ΥΠΟΜΟΝΗ...
Το τελικό αποτέλεσμα...θα σας ανταμείψει...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ χαλαρός θα ήμουν αν δεν είχα πουλήσει το 6 Plus. Αλλά τι να κάνουμε, το παρουσιάζει η Apple, χάνει την αξία του το παλιό και πρέπει να το πουλήσεις γρήγορα χωρίς να ξέρεις για το πότε θα παραλάβεις. :/Φετος έχω χαλαρώσει και απλά παρακολουθώ , χωρίς άγχος !! Εχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα !!
Προφανώς λόγω χρώματος. Δεν έχει τόση ζήτηση...μαύρα και jet black γίνεται η σφαγή και θα συνεχιστεί για αρκετά ακόμα.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:45
Και εγώ χαλαρός θα ήμουν αν δεν είχα πουλήσει το 6 Plus. Αλλά τι να κάνουμε, το παρουσιάζει η Apple, χάνει την αξία του το παλιό και πρέπει να το πουλήσεις γρήγορα χωρίς να ξέρεις για το πότε θα παραλάβεις. :/
τα τελευταια χρόνια δίνω το τηλέφωνο που έχω στη σύζυγο και πέρνω το δικό της μέχρι να πάρω το τελευταιο . Οπότε το 6S μένει στην οικογένεια και εγώ έχω το 6άρι το δικό της που έτσι κι αλλιώς έχει φτηνήνει . Το δίνω σε μια λογική τιμή όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος , και βάζω ένα 7άρι στο χέρι ! Λειτουργει αρκετά καλά !!
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:46
Και εγώ έτσι θα το κάνω από του χρόνου να είμαστε καλά. Θα έχω ένα στην άκρη σίγουρα.τα τελευταια χρόνια δίνω το τηλέφωνο που έχω στη σύζυγο και πέρνω το δικό της μέχρι να πάρω το τελευταιο . Οπότε το 6S μένει στην οικογένεια και εγώ έχω το 6άρι το δικό της που έτσι κι αλλιώς έχει φτηνήνει . Το δίνω σε μια λογική τιμή όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος , και βάζω ένα 7άρι στο χέρι ! Λειτουργει αρκετά καλά !!
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:46
Δημοσίευση 28/09/2016 - 10:47
Και αυτη η wind ρε γαμωτο μου τιποτα...
ουτε φωνη ουτε ακροαση!!
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:20
Και αυτη η wind ρε γαμωτο μου τιποτα...
ουτε φωνη ουτε ακροαση!!
Εδώ δεν εχουν άλλοι κι άλλοι κι εσύ περιμενεις την... Wind ??
Καλό κουράγιο φιλαράκι..
Τελευταία επεξεργασία από: Lefty79, 28/09/2016 - 11:21
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:43
Καλημέρα κ καλορίζικο Σπύρο!!!
Τελικά όλα έγιναν όπως μου τα είπαν...
Το IPhone 7 Plus 128gb Silver... το Σάββατο ήταν στο κατάστημα του πλαισίου...κ εγώ παρέλαβα την Τρίτη στις 11:30 η ώρα Θεσσαλονίκη με courier!!
Οι πρώτες εντυπώσεις:
Α Ψ Ο Γ Ο...πιστεύω άξιζε η αλλαγή από 6s plus...
Πολύ γρήγορο σε σχέση με το 6s...ίσως αυτή την αίσθηση την δίνει το ios10...και τα πιο γρήγορα smooth animation που έχει...αλλά η όλη λειτουργία σου δείχνει κάτι πολύ γρήγορο..
Το home button μου αρέσει αρκετά κ τώρα το πατάω δίχως "οίκτο" πια αφού είναι αφής...ωραία αίσθηση σου δίνει η δόνηση για το "ψεύτο κλικ"
Την κάμερα ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ...αλλά φαίνονται όλα τόσο καθαρά...
Τα στερεοφωνικά ηχεία είναι άπαιχτα κ δυνατά...πραγματικά το ευχαριστιέσαι όταν βλέπεις ταινία ή παίζεις κάποιο παιχνίδι..
Η μπαταρία με χρήση 1ωρας...με updates,facebook κ σκάλισμα είναι στο 96%
Εξωτερικά αν αφαιρέσεις τις γραμμές της κεραίας είναι ακριβώς ίδιο με το 6s...δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά..
Κ το iOS 10 μου φαίνεται παρά πολύ καλό λειτουργικό...αξίζει οποίος δεν έχει κάνει την αναβάθμιση ακόμα να την κάνει...
Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις...θα επανέλθω ένα καιρό...για πιο συγκεκριμένες....
Όσοι είναι να παραλάβουν αυτές τις μέρες...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
Κ όσοι ακόμα περιμένουν... ΥΠΟΜΟΝΗ...
Το τελικό αποτέλεσμα...θα σας ανταμείψει...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , μονο που θα προσθετα κι την απιθανη φωτεινοτητα της νεας οθονης ... Ειναι πραγματικα μεγαλη αυτη η διαφορα στην καθημερινοτητα
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:46
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:47
Μόλις πήγα και το πήρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: GVA, 28/09/2016 - 11:53
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:58
κι στο kaizer βγαζει διαθεσιμοτητα ..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες