iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 01/10/2016 - 05:48
Ειναι αγορασμένο απο public και σφραγισμένο.
Ad
Δημοσίευση 01/10/2016 - 06:36
Έρχεται σε λίγες ώρες!!
UnBoxing iPhone 7 Plus Jet Black
Stay Tuned. . . .
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 07:40
((
απο που??
Public!
Sent from my iPhone 7 Plus
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:04
Καλορίζικο και σε σένα φίλε! Από ποιο public?
Σπύρο, περιμένω με αγωνία την υπερπαραγωγή!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:13
Μάλιστα!!
Τέλος πάντων όπως και να έχει σε ευχαριστώ Tόλη!
Σπύρο όταν παίρνω το iPhone στα χέρια μου και το σηκώνω, ανάβει η οθόνη, έτσι είναι στο iPhone 7;
Στο iPhone 6s δεν το έκανε!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:14
Ρυθμίσεις -οθόνη φωτεινότητα -σήκωμα για αφύπνιση .
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 01/10/2016 - 08:17
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:24
Σπύρο όταν παίρνω το iPhone στα χέρια μου και το σηκώνω, ανάβει η οθόνη, έτσι είναι στο iPhone 7;
Στο iPhone 6s δεν το έκανε!
Στο 6s το κάνει στο 6 δεν γίνεται..
Καλορίζικο και σε σένα φίλε! Από ποιο public?
Σπύρο, περιμένω με αγωνία την υπερπαραγωγή!
Θα ανέβει σε λίγο
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 01/10/2016 - 08:24
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:43
Να πω και εγώ την άποψη για το 7 Plus μιας και το έχω περίπου ένα 24ωρο. Να ξεκινήσω από μπροστά.
Μπροστινή κάμερα 7 megapixel. Ερχόμενος από το 6 Plus, μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ και ενθουσιάστηκα. Βέβαια θα ενθουσιαζόμουν πιο πολύ αν δεν είχα εμπειρία από το 6S της κοπέλας μου και ειδικά με το flash. Όπως και να έχει, αξιόλογη μπροστινή κάμερα, ειδικά όταν είσαι σε φωτεινό μέρος.
Οθόνη. Πολύ καλή οθόνη όπως δηλαδή και στα προηγούμενα μοντέλα, full HD και όπως λέει η Apple πιο φωτεινή. Να πω την αλήθεια αν δεν το έλεγε και δεν το ήξερα, ίσως να μην το πρόσεχα ποτέ. Όπως και να έχει, πολύ καλή οθόνη, με 3D Touch που ταιριάζει γάντι στο iOS 10. Δεν ήθελα ούτε κάτι λιγότερο όσο αναφορά την οθόνη ούτε κάτι περισσότερο. Είναι πολύ καλή.
Home Button. Το home button είναι αυτό που αλλάζει φέτος κατά πολύ την εμπειρία του iPhone. Δεν θα πω παραπάνω. Όποιος δεν το έχει "νιώσει" άκομα να πάει να το δοκιμάσει. Για όσους έχουν κάποιο MacBook με force touch trackpad πιστεύω η αλλαγή του νέου home button θα τους αρέσει πάρα πολύ και θα την συνηθίσουν από τα πρώτα κλικ. Για όσους δεν έχουν κάποια εμπειρία με το force touch trackpad, θα τους πάρει σίγουρο ένα μισάωρο να το συνηθίσουν και στην αρχή ίσως τους φανεί λίγο κάπως. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ότι δεν μπορεί να "πατηθεί" με κάτι άλλο παρά μόνο με το δέρμα. Είναι κάποιες φορές πχ που έχω το iPhone στην άκρη και θέλω απλά να το ανοίξω με την άκρη του νυχιού μου να δω το lock screen. Πλέον δεν μπορώ.
Headphone jack και ήχος. Προς το παρόν δεν με έχει επηρεάσει αρνητικά η έλλειψη headphone jack. Πήρα το ανταπτοράκι, το έβαλα στα ακουστικά που έχω ήδη και είναι εκεί καρφωμένο. Πιστεύω πως το μέλλον θα με επηράσει πχ όταν τύχει να μην κρατάω τα ακουστικά και να θέλω να βάλω μουσική μέσω Aux σε αμάξι. Η μόνη λύση που θα λύσει το πρόβλημα είναι η αγορά άλλων 2,3 τέτοιων και η τοποθέτηση τους σε αμάξια και σε πορτοφόλια .
Ο ήχος από τα ακουστικά είναι αρκετά καλός, δυνατός και ποιοτικός. Όχι όμως τόσο δυνατός για να αντικαταστήσει ένα φορητό ηχειάκι πχ.
Πισινή κάμερα. Η κύρια κάμερα είναι αρκετά καλή και αρκετά βελτιωμένη από το 6 αλλά όχι τόσο βελτιωμένη από το 6S. Βγάζει τέλεις φωτογραφίες στο φως και το flash είναι λίγο πιο δυνατό από τα προηγούμενα μοντέλα. Η δεύτερη κάμερα όπως καλά είχα διαβάσει εδώ, ενεργοποιείται μόνο σε συνθήκες με αρκετό φωτισμό και όχι πχ σε κλειστούς χώρους και ούτε σε ανοιχτούς χώρους το βράδυ. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αυτό με κάποιο software update.
Το χρώμα του σασιού (μαύρο) είναι εντυπωσιακό όσο δεν πάει και ίσως είναι αυτό που με ενθουσίασε πιο πολύ (μαζί με το home button). Είναι νομίζω πιο μαύρο από το μαύρο του 5.
iOS 10. Από τότε που πέρασα το iOS 10 στο παλιό μου 6 Plus είπα με το πρώτο notification: Το iOS 10 είναι μόνο για συσκευές που έχουν 3D Touch. Πχ στο lock screen μέχρι το iOS 9 έκανα slide αριστερά και πατούσα reply, τώρα με το iOS 10 και το 6 Plus έπρεπε να κάνει slide και μετά view και μετά reply. Τώρα με το 7 απλά το ευχαριστιέμαι στο έπακρο. Μέχρι και ο ήχος κλειδώματος που μου φάνηκε κάπως με το 6 Plus, τώρα με το 7 σε συνδυσμό με την νέα αίσθηση του home button και τον ήχο κλειδώματος (πχ είμαι σε μια εφαρμογή πατάω home και μετά κλείσιμο) ταιριάζει γάντι η όλη εμπειρία και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι βγάλανε το slide to unlock. Ναι το ξέρω πλέον οι πιο πολλοί χρησιμοποιούμε το Touch ID αλλά νιώθω σαν να ήταν κάτι που δεν έπρεπε να φύγει. Επίσης δεν μου αρέσει η εφαρμογή της μουσικής μιας και βγάλανε την δυνατότητα να διαλέγω κομμάτια που έχω ήδη ακούσει από το queue list. Ελπίζω να το επαναφέρουν γιατί μου έχει χαλάσει την εμπειρία της μουσικής κάπως.
Αυτά από εμένα ελπίζω όλοι να το χαρείτε
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 01/10/2016 - 08:52
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:28
Σε θέμα δαχτυλιες πως ήταν το Jet Black?Λοιπόν ήμουν από τους πρώτους με Jet Black 7 plus στα 128GB από την Τετάρτη.
Το τηλέφωνο πουλήθηκε σήμερα στην τιμή αγοράς (1079) λόγω ότι δεν είδα τη διαφορά που περίμενα ερχόμενος από το 6s Plus.
Εξωτερικά πέρα από το χρώμα και το κουμπί δεν καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό τηλέφωνο.
Ειδικά όσοι το αγοράσουν σε χρυσό / ροζ χρυσό αμφιβάλλω αν θα καταλάβουν εξωτερικά κάποια διαφορά αν προέρχονται από το ίδιο χρώμα.
Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινότερη στο 100% αλλά για μένα που τη λειτουργώ σε χαμηλότερη φωτεινότητα δεν έκανε ιδιαίτερη διαφορά.
Τα χρώματα της οθόνης λένε ότι είναι καλύτερα αλλά στο δικό μου μάτι η διαφορά δεν ήταν αισθητή.
Ο ήχος είναι πραγματικά πολύ πιο δυνατός και η αδιαβροχοποίηση με έκανε να νιώθω πιο άνετα όταν άφηνα τη συσκευή κοντά σε ποτήρια , μπουκάλια , κλπ.
Για την μπαταρία δεν θα γράψω γιατί έκανα μόνο 2 φορτίσεις.
Το τηλέφωνο θα το εξετάσω για αγορά ξανά υπό τις εξής προυποθέσεις :
1. Πτώση της τιμής του λόγω επάρκειας στην αγορά (αυτό θα συμβεί σε 1.5-2 μήνες)
2. Αγορά από το εξωτερικό με εταιρικό τιμολόγιο για να μη χρεωθώ το ΦΠΑ καθώς εδώ η εφορία ΔΕΝ μου τον επιστρέφει και ας κόβω τιμολόγια.
Με τις 2 παραπάνω προυποθέσεις το τηλέφωνο βγαίνει στα 700 ευρώ ή και λίγο χαμηλότερα , τιμή τίμια για κάποιον που θα το συνδυάσει με πώληση της παλιάς του συσκευής.
Για όσους δεν το έχουν ανάγκη από την πρώτη ημέρα δε μπορώ να προτείνω την αγορά του σε αυτή την τιμή , λυπάμαι.
Nikos from s7 edge
Να το χαρείς Σπύρο.
Από τα λίγα ποστ που δικαιολογούν τον τίτλο του θέματος
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:35
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 01/10/2016 - 09:38
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:41
Απο το iphone 7 plus φιλου
Η κάμερα του 8 τι λέει;
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:42
Απο το iphone 7 plus φιλου
και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος έσω βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κάποια εστίαση, και επίσης ο ευρυγωνιος φακός που ειναι; πρέπει να κανεις κάποια ρύθμιση για να βγάλεις ευρυγώνια;;
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:48
και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο φίλος έσω βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κάποια εστίαση, και επίσης ο ευρυγωνιος φακός που ειναι; πρέπει να κανεις κάποια ρύθμιση για να βγάλεις ευρυγώνια;;
Aν με την έννοια ευρυγώνιος περιμένεις αποτελέσματα GoPro , τότε δεν υπάρχει ευρυγώνιος φακός.
Απλά χωράει παραπάνω πληροφορία από ότι μπορεί να χώραγε πριν. Δεν είναι τόσο wide lens όσο φαντάζεσαι.
Επίσης ο φίλος που έβγαλε τις παραπάνω φωτογραφίες είναι άσχετος. Δεν είναι καμία σε Landscape Orientation.
Tώρα αυτό που λες για την εστίαση δεν το γνωρίζω, εκτός και αν εννοείς το βάθος πεδίου με εστίαση στο αντικείμενο μπροστά και θάμπωμα του Background.
Τέλος, όποιος θέλει την καλύτερη κάμερα στην αγορά, ας πάρει μια DSLR.
Κινητό είναι. Δεν περιμένεις το άψογο αποτέλεσμα, αλλά κάτι πάρα πολύ καλό που και ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 01/10/2016 - 09:49
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες