Ας μας πει ο μορφονιοςΗ κάμερα του 8 τι λέει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:52
Ας μας πει ο μορφονιοςΗ κάμερα του 8 τι λέει;
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:53
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
Unboxing iPhone 7 Plus JetBlack
Παιδιά σας παρακαλώ αν σας αρέσει κάντε ένα Share.. Kαι ο λόγος σε ένα κείμενο που βάζω μάζι με το βίντεο γιατί ποτέ δεν ξέρεις φέτος θα το δω πιο σοβαρά, δεν έχω να χάσω τίποτα!
"Δεν είναι μόνο ένα προσωπικό βίντεο αλλά θέλουμε να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση.
Μαζεύουμε πληροφορίες για το πως μπορούμε να το στείλουμε στην apple μαζί με άλλα δύο και ίσως να έχουμε την ευκαιρία για επαγγελματική επαφή.
Ίσως είναι ένα άπιαστο όνειρο αλλά εμείς δεν σταματάμε να τα κυνηγάμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!
Παρακαλούμε μοιράστε το σε σχετικά Social Networks δραστηριοποιήστε, έτσι ώστε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται..
Για εσάς είναι μόνο 2 κλικ για εμάς είναι πολύ σημαντικό όπως και η βοήθεια σας! "
Ελπίζω να σας αρέσει!
P.s
Αν αρέσει στους διαχειριστές και θέλουν ας το βάλουν στην πρώτη σελίδα!
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:09
Aν με την έννοια ευρυγώνιος περιμένεις αποτελέσματα GoPro , τότε δεν υπάρχει ευρυγώνιος φακός.
Απλά χωράει παραπάνω πληροφορία από ότι μπορεί να χώραγε πριν. Δεν είναι τόσο wide lens όσο φαντάζεσαι.
Επίσης ο φίλος που έβγαλε τις παραπάνω φωτογραφίες είναι άσχετος. Δεν είναι καμία σε Landscape Orientation.
Tώρα αυτό που λες για την εστίαση δεν το γνωρίζω, εκτός και αν εννοείς το βάθος πεδίου με εστίαση στο αντικείμενο μπροστά και θάμπωμα του Background.
Τέλος, όποιος θέλει την καλύτερη κάμερα στην αγορά, ας πάρει μια DSLR.
Κινητό είναι. Δεν περιμένεις το άψογο αποτέλεσμα, αλλά κάτι πάρα πολύ καλό που και ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:12
E, ναιιιιι!
Αυτό ήταν βίντεο επιπέδου ... APPLE!
Μπράβο, Σπύρο!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:19
φιλικά πάντα, να σε ενημερώσω ότι ασχολούμαι παρα πολυ με την φωτογραφία και εχω στην κατοχή μου δυο επαγγελματικές DSLR της Nikon.
Οταν λέμε ευρυγωνιος φακός ειναι να βγάζει σε μεγαλύτερο εύρος και οχι στο ίδιο που βγάζει το
iphone6, προφανώς και δεν περίμενα να βγάζει σαν την GoPro,
Αν αυτο που λες για περισσότερες πληροφορίες εννοείς μεγαλύτερη ευκρίνεια, εκεί έχουν να κάνουν τα pixel και οχι αν ειναι ευρυγωνιος ο φακός.
Στις φωτογραφίες πιο πάνω δεν έχει εστίαση ούτε στο Background ούτε στο αντικείμενο μπροστά.
Όσο το ότι δεν ειναι επαγγελματίας οταν βγάζεις με το iphone που ειναι όλα αυτόματα δεν χρειάζεται να έχεις και κάποια γνώση στη φωτογραφική, να το δεχτώ σε λήψη με μια DSLR που έχει κανεις τις ρυθμίσεις μόνος σου αν θες.
Περίμενα ότι με αυτα που έλεγαν για την κάμερα θα είχε πολυ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 6 που τελικα δεν την βλέπω.
Μήπως βγάλουν στη συνεχείς κάποιο update που θα βελτιώνει ρυθμίσεις της κάμερας;
Όχι, όταν λέω περισσότερες πληροφορίες εννοώ ακριβώς αυτό που ρωτάς.
Μεγαλύτερο κομμάτι της περιοχής που θέλεις να φωτογραφίσεις.
Αν δεν κάνω λάθος ο φακός είναι ελαφρώς πιο ευρυγώνιος από του 6 & 6S.
Και εντελώς φιλικά, δεν κάνει η κάμερα τον καλό φωτογράφο.
Έχω δει πολλές φωτογραφίες από το 7 που τις έχουν τραβήξει καθημερινοί άνθρωποι και είναι φανταστικές, απλά και μόνο επειδή είδαν κάτι ωραίο και το φωτογράφησαν.
Και οι παραπάνω που ανέβασε ο omorfonios (αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι με κακό προσανατολισμό) είναι πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Τώρα το να μου λες ότι δεν βλέπεις διαφορές από το 6 (!!!) είναι αστείο. Ακόμα και παιδιά που δεν ασχολούνται ούτε λίγο με τη φωτογραφία είδαν διαφορά.
Όπως λέει και ο @atari4 , όποια συσκευή και να έχεις από το 2g και μετά δεν αξίζει η αναβάθμιση. Ίδιες είναι όλες.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:21
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:27
E, ναιιιιι!
Αυτό ήταν βίντεο επιπέδου ... APPLE!
Μπράβο, Σπύρο!
Μπραβο Σπυρο! Τρομερο! Επαγγελματικο! Δεν εχω και likes δε ξερω ποιοι αλητες ταφαγαν...
*μηπως οι πληροφοριες στην αρχη πρεπει να μενουν λιγα δευτερολεπτα παραπανω για να προλαβαινουν να διαβαστουν, ή τοκανες επιτηδες ετσι;
Καλά το κατάλαβες είναι μια γενική πληροφορία που ίσα βλέπουμε σε ένα άκοσμο περιβάλλον, εξάλλου δεν θέλουμε να εστιάσουμε στο intro και το βασικό να μας τρώει χρόνο..
Όλα αυτά που γράφονται τα ξέρουμε ήδη από το Site..
Και τα Video για επαγγελματική θέαση δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 2 λεπτά!!
Σας ευχαριστώ !!!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:31
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:34
Παιδια παραλαμβανω απο Αμερικη μεσω της θειας μου στις 10 οκτωβρη που γυριζει το iphone7 plus 128gb black. Με το πριζακι ρευματος που ειναι αμερικανικο τι κανω; Αν βαλω το ελληνικο πριζακι της apple το ασπρο το κλασικο θα ειμαι οκ ή θα καει το τηλεφωνο; Εχει διαφορετικη ταση ρευματος ή ειμαστε οκ;
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:35
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:35
Δημοσίευση 01/10/2016 - 10:55
Σπυρο και γω δεν εχω αλλα like
Πολυ δυνατο το βιντεο. Επαγγελματικο.
Να σαι καλά φίλε μου!!
σπυρο σε τι αναλυση ειναι το βιντεο?γιατι το βλεπω λιγο κακης ποιότητας,οπως επισης θα συμφωνησω με τον ποιο πανω,οι πληροφοριες καλο θα ηταν να μεινουν λιγο περισσότερο για να τις διαβαζουμε.οπως και να εχει παρα πολυ καλο και επαγγελματικο,keep working
Δυστυχώς το Youtube το κάνει έτσι δεν ξέρω γιατί τόσο χάλια, έμενα είναι το Export είναι άψογο.. Δεν το περίμενα και εγώ να το κάνει τόσο, ιδικά στα μαύρα γίνεται χειρότερο...
Σε ευχαριστώ !!
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:05
Unboxing iPhone 7 Plus JetBlack
Παιδιά σας παρακαλώ αν σας αρέσει κάντε ένα Share.. Kαι ο λόγος σε ένα κείμενο που βάζω μάζι με το βίντεο γιατί ποτέ δεν ξέρεις φέτος θα το δω πιο σοβαρά, δεν έχω να χάσω τίποτα!
"Δεν είναι μόνο ένα προσωπικό βίντεο αλλά θέλουμε να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση.
Μαζεύουμε πληροφορίες για το πως μπορούμε να το στείλουμε στην apple μαζί με άλλα δύο και ίσως να έχουμε την ευκαιρία για επαγγελματική επαφή.
Ίσως είναι ένα άπιαστο όνειρο αλλά εμείς δεν σταματάμε να τα κυνηγάμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!
Παρακαλούμε μοιράστε το σε σχετικά Social Networks δραστηριοποιήστε, έτσι ώστε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται..
Για εσάς είναι μόνο 2 κλικ για εμάς είναι πολύ σημαντικό όπως και η βοήθεια σας! "
Ελπίζω να σας αρέσει!
P.s
Αν αρέσει στους διαχειριστές και θέλουν ας το βάλουν στην πρώτη σελίδα!
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!
Το βίντεο γ@@@@ι έχω το τηλέφωνο από τις 23 του μηνός και μετά βίντεο ήθελα να πάω να αγοράσω άλλο!!!!
Δύο σχόλια θα ήθελα να κάνω προσωπικά, καλό θα ήταν να υπάρχουν οι επικεφαλίδες στην αρχή χωρίς τα σχόλια, γιατί το μάτι ασυναίσθητα πέφτει επάνω και προσπαθεί να προλάβει να διαβάσει ενώ από ότι καταλαβαίνω δεν είναι αυτός ο σκοπός του και κουράζει. Πριν το στείλετε αν υπάρχει η δυνατότητα editing στο 2:02 και στο 2:12 που εμφανίζεται η πλάτη πάνω στο μήλο έχει ένα σημάδι σαν γρατζουνιά αν γίνεται να την σβήσεις.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:05
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:09
Καλά το κατάλαβες είναι μια γενική πληροφορία που ίσα βλέπουμε σε ένα άκοσμο περιβάλλον, εξάλλου δεν θέλουμε να εστιάσουμε στο intro και το βασικό να μας τρώει χρόνο..
Όλα αυτά που γράφονται τα ξέρουμε ήδη από το Site..
Και τα Video για επαγγελματική θέαση δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 2 λεπτά!!
Σας ευχαριστώ !!!
Καταπληκτικό βίντεο Σπύρο.
Εκανα και την αρχη και εγραψα το πρώτο σχόλιο και στο YouTube.
Καλή επιτυχία!!!
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες