Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2401   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:17

Έχεις κάτσει να το κοιτάξεις στον ήλιο;

Να δεις αυτές τις όμορφες τριχούλες που θα κάνει; :P

Γιατί δεν μιλάμε ότι θα κάνει βαθιές χαρακιές.

Μιλάμε για αυτές τις σπαστικές τριχούλες που τις βλέπεις τυχαία στον ήλιο και μετά το μάτι σου πέφτει συνέχεια επάνω.

Κλασικές γρατσουνιές τύπου αραχνοΰφαντο που γίνονται σε όλα τα αντικείμενα θες δεν θες! Ακόμα και κερί και ιδικές αλοιφές αυτοκινήτων δεν μπορούν να τις αφαιρέσουν εντελώς σε βερνίκια αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει και για το Jet Black αυτές οι γρατσουνιές θα γίνουν ακόμα και με θήκη, στα πλάγια θα έχει! Όπως και να βάλεις την θήκη, θα γίνουν αυτού του τύπου γρατσουνιές, ακόμα και με ένα στεγνό πανάκι να κάνεις και πάλι θα γίνουν. Οπότε το προσπερνάς και πας παρακάτω. Η πας στο Black που είναι ματ και είσαι αρχηγός!

Είναι όλα πολύ όμορφα τα γυαλιστερά αλλά είναι και ευαίσθητα! Οπότε τα ζυγίζει κάποιος και αποφασίζει και αγοράζει.  

Τώρα άμα κάποιος το αφήνει όπου να είναι με ακάλυπτη πλάτη τότε ηθελέστα και παθέστα! 

Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 01/10/2016 - 21:18

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2402   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:18

Εγώ πιστεύω αυτά τα σημαδακια τα κάνουν όλα τα χρώματα απλά στο jet φαίνονται περισσότερο λόγο χρωματοσ

#2403   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:22

Κλασικές γρατσουνιές τύπου αραχνοΰφαντο που γίνονται σε όλα τα αντικείμενα θες δεν θες! Ακόμα και κερί και ιδικές αλοιφές αυτοκινήτων δεν μπορούν να τις αφαιρέσουν εντελώς σε βερνίκια αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει και για το Jet Black αυτές οι γρατσουνιές θα γίνουν ακόμα και με θήκη, στα πλάγια θα έχει! Όπως και να βάλεις την θήκη, θα γίνουν αυτού του τύπου γρατσουνιές, ακόμα και με ένα στεγνό πανάκι να κάνεις και πάλι θα γίνουν. Οπότε το προσπερνάς και πας παρακάτω. Η πας στο Black που είναι ματ και είσαι αρχηγός!

Είναι όλα πολύ όμορφα τα γυαλιστερά αλλά είναι και ευαίσθητα! Οπότε τα ζυγίζει κάποιος και αποφασίζει και αγοράζει.  

Μα αυτό λέω. Όπως γίνονται και στην οθόνη , και παντού. 

Μια να το καθαρίσεις στο πουκάμισο σου και να έχει λίγη σκόνη έγινε.

Εγώ πιστεύω αυτά τα σημαδακια τα κάνουν όλα τα χρώματα απλά στο jet φαίνονται περισσότερο λόγο χρωματοσ

Τα άλλα τα κάνουν μόνο στο μήλο, πουθενά αλλού.

Το 6S που έδωσα καθόμουν και το έψαχνα τι σημάδια έχει για να τα γράψω και το μόνο που είχε ήταν ένα μικρό από πέσιμο (όχι βαθούλωμα, γρατζουνιά).

Και είχε μεταχείριση τηλεφώνου, όχι μωρού.

Το έβαζα κανονικά στην τσάντα μου με άλλα πράγματα, το ακουμπούσα κανονικά στο τραπέζι κλπ κλπ.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2404   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:27

Σπύρο κατα αρχήν συγχαρητήρια φίλε μου έχεις κάνει άψογη δουλειά! Ελπίζω ο κόπος σου να πιάσει τοπο και να ανταμειφθείς! Στα του βίντεο τώρα! Το είδα την πρώτη φορά, το είδα και τώρα που το ξανά ανέβασες! Η ποιότητα ομολογώ πως για μένα από κινητό είναι ακριβώς η ίδια! Δεν χρησιμοποιώ tapatalk, είμαι από browser! Η ανάλυση του βίντεο δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση του βίντεο στο κανάλι σου στο YT! Μήπως θα ήταν καλύτερα να ποστάρεις Λίνκ απευθείας από το YouTube? Κατα τη γνώμη μου και φιλικά πάντα, αυτό που δεν με ενθουσίασε τόσο είναι το intro! Δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα των διαφανειών όπως είπαν τα παιδιά αλλά στην γραμματοσειρά και στην επιλογή χρώματων! Προσωπικά εμένα από κινητό με 4.7" μου φάνηκε λίγο δύσκολη η εστίαση! Μιλάω για το ιντρο πάντα! Το unboxing στην συνέχεια είναι πραγματικά άψογο! Όντως όπως είπε και κάποιος άλλος, προηγουμένως, στο logo φαίνεται κάτι σαν μικρή γρατζουνιά! Επίσης θα περίμενα ένα πλάνο όταν κοιτάμε την πίσω κάμερα, να ανάβει το φλας και να βγάζει φωτογραφία μια σκηνή, κατα προτίμηση δυο άτομα! Και μετά άλλη σκηνή! Δηλαδή έτσι πως μας δείχνεις την πίσω μεριά, ανάβει το φλας, καταλαβαίνουμε ότι βγαίνει φωτογραφία και το γυρίζεις το πλανο στα άτομα που ποζάρουν και έχουμε αλλά 2 φλας! Οτι δηλαδή αυτοί ποζάρουν και τους βγάζεις φωτογραφίες! Όλα αυτά πολύ γρήγορα βέβαια! Ελπίζω να κατάφερα να σου περάσω την σκέψη μου! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα! Άψογη δουλειά και καλη συνέχεια φίλε μου! Φιλικά πάντα :)

Σε ευχαριστώ! Οι παρατήρηση σε ότι αφορά το φλας είναι πολύ καλή ιδέα αλλά όχι για την συνέχεια δεν είναι για αυτό το βίντεο και αν γινοταν τέτοιο εκεί θα έπρεπε να ξανά γίνει και σε αλλά σημεία κάτι που δεν αφορά αυτό το βίντεο είναι video unboxing απλά με λίγο περοσσοτερη ποιότητα και φαντασία..

Αυτό που λες θα ήταν ωραίο σε βίντεο παρουσίασης του κινητόυ και θα ήταν μάλιστα με τίτλους που να εξηγούν κάποια πράγματα μέσα στο βίντεο όταν βλέπουμε το κινητό ..

Μου βάζεις ιδέες γιατί σήμερα σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο και η ιδέα σου μου έδωσε άλλες δέκα !

Σε ότι αφορά τους τίτλους.
Έτσι και αλλιώς όπως εξήγησα για τους είναι απλά εφέ και όχι για πληροφορία ..

On_7+

@CaLi@

#2405   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:28

Μα αυτό λέω. Όπως γίνονται και στην οθόνη , και παντού. 

Μια να το καθαρίσεις στο πουκάμισο σου και να έχει λίγη σκόνη έγινε.

Είναι φυσική φθορά είτε το θέλουμε είτε όχι! Οπότε οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν το Jet Black πρέπει να έχουνε κατά νου ότι θα το βρουν μπροστά τους αυτό το πρόβλημα. Βασικά το χρώμα αυτό το φινίρισμα τα σπάει, αλλά δεν θα το αγόραζα με τίποτα, και μόνο που θα μπαίνω στην ιδία ότι θα μου αφήσει την τάδε γρατζουνιά με χαλάει. Οπότε εάν αγόραζα iPhone 7 / 7 Plus θα έπαιρνα το Black που είναι mat και δεν έχω τόσο έντονο θέμα.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#2406   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:34

Είναι φυσική φθορά είτε το θέλουμε είτε όχι! Οπότε οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν το Jet Black πρέπει να έχουνε κατά νου ότι θα το βρουν μπροστά τους αυτό το πρόβλημα. Βασικά το χρώμα αυτό το φινίρισμα τα σπάει, αλλά δεν θα το αγόραζα με τίποτα, και μόνο που θα μπαίνω στην ιδία ότι θα μου αφήσει την τάδε γρατζουνιά με χαλάει. Οπότε εάν αγόραζα iPhone 7 / 7 Plus θα έπαιρνα το Black που είναι mat και δεν έχω τόσο έντονο θέμα.

Aκριβώς αυτό.

Και δεν το λέω για λόγους μεταπώλησης κλπ που λένε διάφοροι.

Το λέω για μένα. Δεν θέλω να βάλω θήκη στη συσκευή μου και θέλω να τη χρησιμοποιώ χωρίς να σκέφτομαι μήπως έτυχε και μπήκε στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά μήπως κάνει σημάδι.

Έχω πει ότι το προσέχω αυτό γενικά, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2407   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:38

Aκριβώς αυτό.

Και δεν το λέω για λόγους μεταπώλησης κλπ που λένε διάφοροι.

Το λέω για μένα. Δεν θέλω να βάλω θήκη στη συσκευή μου και θέλω να τη χρησιμοποιώ χωρίς να σκέφτομαι μήπως έτυχε και μπήκε στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά μήπως κάνει σημάδι.

Έχω πει ότι το προσέχω αυτό γενικά, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

F#ck την μεταπώληση το θέμα είναι προσωπική απόλαυση. Και εγώ στα τηλέφωνα μόνο της δερμάτινες θήκες της apple είχα χωρίς ζελατίνες κτλπ και ήτανε πάντα αστέρια η πλάτες τους τα πλαϊνά τους ήτανε σαν βγήκε day 1 από το κουτί τους.

#2408   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:40

Το 6S που έδωσα καθόμουν και το έψαχνα τι σημάδια έχει για να τα γράψω και το μόνο που είχε ήταν ένα μικρό από πέσιμο (όχι βαθούλωμα, γρατζουνιά).

Έχω και εγώ το 6ς plus εδώ και λίγο καιρό. Έχει μεγάλη διαφορά λειτουργικά με το 7 plus?

Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 01/10/2016 - 21:41

#2409   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:46

Σε ευχαριστώ! Οι παρατήρηση σε ότι αφορά το φλας είναι πολύ καλή ιδέα αλλά όχι για την συνέχεια δεν είναι για αυτό το βίντεο και αν γινοταν τέτοιο εκεί θα έπρεπε να ξανά γίνει και σε αλλά σημεία κάτι που δεν αφορά αυτό το βίντεο είναι video unboxing απλά με λίγο περοσσοτερη ποιότητα και φαντασία..

Αυτό που λες θα ήταν ωραίο σε βίντεο παρουσίασης του κινητόυ και θα ήταν μάλιστα με τίτλους που να εξηγούν κάποια πράγματα μέσα στο βίντεο όταν βλέπουμε το κινητό ..

Μου βάζεις ιδέες γιατί σήμερα σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο και η ιδέα σου μου έδωσε άλλες δέκα !

Σε ότι αφορά τους τίτλους.
Έτσι και αλλιώς όπως εξήγησα για τους είναι απλά εφέ και όχι για πληροφορία ..

On_7+

Κατάλαβα τι έννοεις! Προσωπικά δε το θεωρώ κάτι υπερβολικό η άσχετο με το όλο concept! Πάντως ναι αν είναι να κανείς εξίσου καλή δουλειά με αυτό το βιντεακι, βγάλε και αλλά! Φαινεται οτι "το'χεις"!

#2410   venos

venos

iPH Contributor

• 1.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:01

Η ποιότητα διαρθρώθηκε!!!

Το ξανά ποστάρω για όποιον θέλει να το απολαύσει ξανά με καλύτερη θέαση και βέβαια και για όποιον δεν το έχει δει !

:)

Υπεροχο. Απλα υπεροχο...

Σπύρο κατα αρχήν συγχαρητήρια φίλε μου έχεις κάνει άψογη δουλειά! Ελπίζω ο κόπος σου να πιάσει τοπο και να ανταμειφθείς! Στα του βίντεο τώρα! Κατα τη γνώμη μου και φιλικά πάντα, αυτό που δεν με ενθουσίασε τόσο είναι το intro! Δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα των διαφανειών όπως είπαν τα παιδιά αλλά στην γραμματοσειρά και στην επιλογή χρώματων! Μιλάω για το ιντρο πάντα! Το unboxing στην συνέχεια είναι πραγματικά άψογο! Όντως όπως είπε και κάποιος άλλος, προηγουμένως, στο logo φαίνεται κάτι σαν μικρή γρατζουνιά! ! Άψογη δουλειά και καλη συνέχεια φίλε μου! Φιλικά πάντα :)

Συμφωνω και εγω με τα παραπανω απο την αποψη του φιλου. Να μην τα ξαναγραφω....
discord.gg/ajkUM8J

#2411   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:04

Παιδια δεν τσεκαρετε και μια τις ρυθμισεις ηχων να μου πειτε σχετικα με αυτο που προανεφερα ? εαν δηλαδη ο ιδιος ηχος σας ακουγεται πιο δυνατα σαν ηχος κλησης ενω σαν ηχος μηνυματος ακουγεται πιο χαμηλα ... ?! Ευχαριστω πολυ .

#2412   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:10

Βρε δεν πα να γεννιεται και ο σπαιντερμαν απο μεσα....jet black και τα μυαλα στα καγκελα τον γεναρη-φλεβαρη!

#2413   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:17

Εμένα πάντως το mat με έπεισε σαν χρώμα. Αναμονή για το 128 Plus!!!

Nikos from s7 edge

#2414   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:22

και άλλη αναφορά σε σημάδια από αλλαγή θήκης.

Μετά το 2:10 δες το. Δεν ξέρω τι τους κάνουν, αλλά σίγουρα δεν τα πετάνε δεξια αριστερά.

Μακάρι να μην ισχύει και να βγω ψεύτης, αλλά πολλές αναφορές σε σημαδάκια και τριχούλες.

Και ένα bonus , ίσα που το ακούμπησε με τη βέρα της.

Πως ξερεις οτι ειναι βερα;

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

#2415   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2016 - 22:31

Το Jet Black είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του "συλλεκτικού". Όπου και εδώ φοβάσαι να το αγγιξείς.

Το καλό βέβαια είναι πως δεν μπλεδίζει μετά. Υπέροχο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/10/2016 - 00:03

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια