Σπύρο κατα αρχήν συγχαρητήρια φίλε μου έχεις κάνει άψογη δουλειά! Ελπίζω ο κόπος σου να πιάσει τοπο και να ανταμειφθείς! Στα του βίντεο τώρα! Το είδα την πρώτη φορά, το είδα και τώρα που το ξανά ανέβασες! Η ποιότητα ομολογώ πως για μένα από κινητό είναι ακριβώς η ίδια! Δεν χρησιμοποιώ tapatalk, είμαι από browser! Η ανάλυση του βίντεο δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση του βίντεο στο κανάλι σου στο YT! Μήπως θα ήταν καλύτερα να ποστάρεις Λίνκ απευθείας από το YouTube? Κατα τη γνώμη μου και φιλικά πάντα, αυτό που δεν με ενθουσίασε τόσο είναι το intro! Δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα των διαφανειών όπως είπαν τα παιδιά αλλά στην γραμματοσειρά και στην επιλογή χρώματων! Προσωπικά εμένα από κινητό με 4.7" μου φάνηκε λίγο δύσκολη η εστίαση! Μιλάω για το ιντρο πάντα! Το unboxing στην συνέχεια είναι πραγματικά άψογο! Όντως όπως είπε και κάποιος άλλος, προηγουμένως, στο logo φαίνεται κάτι σαν μικρή γρατζουνιά! Επίσης θα περίμενα ένα πλάνο όταν κοιτάμε την πίσω κάμερα, να ανάβει το φλας και να βγάζει φωτογραφία μια σκηνή, κατα προτίμηση δυο άτομα! Και μετά άλλη σκηνή! Δηλαδή έτσι πως μας δείχνεις την πίσω μεριά, ανάβει το φλας, καταλαβαίνουμε ότι βγαίνει φωτογραφία και το γυρίζεις το πλανο στα άτομα που ποζάρουν και έχουμε αλλά 2 φλας! Οτι δηλαδή αυτοί ποζάρουν και τους βγάζεις φωτογραφίες! Όλα αυτά πολύ γρήγορα βέβαια! Ελπίζω να κατάφερα να σου περάσω την σκέψη μου! Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα! Άψογη δουλειά και καλη συνέχεια φίλε μου! Φιλικά πάντα
Σε ευχαριστώ! Οι παρατήρηση σε ότι αφορά το φλας είναι πολύ καλή ιδέα αλλά όχι για την συνέχεια δεν είναι για αυτό το βίντεο και αν γινοταν τέτοιο εκεί θα έπρεπε να ξανά γίνει και σε αλλά σημεία κάτι που δεν αφορά αυτό το βίντεο είναι video unboxing απλά με λίγο περοσσοτερη ποιότητα και φαντασία..
Αυτό που λες θα ήταν ωραίο σε βίντεο παρουσίασης του κινητόυ και θα ήταν μάλιστα με τίτλους που να εξηγούν κάποια πράγματα μέσα στο βίντεο όταν βλέπουμε το κινητό ..
Μου βάζεις ιδέες γιατί σήμερα σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο και η ιδέα σου μου έδωσε άλλες δέκα !
Σε ότι αφορά τους τίτλους.
Έτσι και αλλιώς όπως εξήγησα για τους είναι απλά εφέ και όχι για πληροφορία ..
On_7+