Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2446   manosofi1

manosofi1

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:22

Καλημερα...παρατηρω στο iphone 7 plus οτι οταν εισαι σε μια εφαρμογη και πατας το home buton για να κλησει σαν να κολαει ελαχιστα οταν κληνει η εφαρμογη...εννοω κληνει λιγο ποιο αργα απο το iphone 6 plus που ειχα

εμενα μπορει να μου απαντησει κανεις;...αν ξερει;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2447   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:27

Πάντως εμείς με το εφταρι το απλό νιώθουμε σαν φτωχοί συγγενείς πλέον !

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ μια χαρά νιώθω πάντως! Απολαμβάνω το κινητό κάθε μέρα και δεν μετανιώνω που πήρα το μικρό..

#2448   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:27

Είχα επεξεργαστή...TMSC εκεί...
Γι'αυτο έφτανε τόσο..11-12 ώρες...
Κλειστή η ανανέωση υποβάθρου...τοποθεσίες μόνο εύρεση Iphone ανοιχτή!
Είναι ακριβώς το ίδιο στησιμο με το 6s γι'αυτο μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση!!!

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Και εγώ με το N66mAP είμαι. Αλλά δεν βλέπω τοσο μεγάλη διάρκεια. Αλλά δεν έχω και παράπονο μια χαρά είναι.

Περίμενε λίγο καιρό και πιστεύω θα στρώσει και αυτό!

Πιστεύεις αξίζει να πας από 6ς σε 7;  Έχει καμία μεγάλη διαφορά κάπου από το προηγούμενο κινητό;  Εγώ πήγα και το είδα στην Γλυφάδα και μόνο το χρώμα μπορώ να σου πω πως με τράβηξε! 

#2449   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:30

Πάντως το μόνο που δεν μπορώ να κρίνω αρνητικά για πρώτη φορά ειναι η μπαταρία. Με ΟΛΑ ανοιχτά (και τις τελευταίες 2-3 μέρες με 4g αντί 3g) μου βγάζει 8+ ώρες χρήσης. Στο μικρό!
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2450   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:38

Η μπαταρία στο 7άρι μου με την ίδια χρήση όπως στο Nexus 6P μου είναι διπλάσια!

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: gianton, 02/10/2016 - 11:38

#2451   diwali33

diwali33

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:47

τα περισσότερα έτσι κάνουν. Υπομονή να δεις εάν θα πει κάτι official η Apple.
Αλλιώς δοκίμασε την τύχη σου μπας και στο αλλάξουν και πέσεις σε κάποιο το οποίο κάνει λιγότερο θόρυβο.

Πάει πίσω δηλαδή. Εγω βγάζω συνέχεια video με το μικρό που έχουμε. Άμα ειναι να ακούω θόρυβο στα video να μου λείπει. Πάμε για επιστροφή χρημάτων

#2452   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:48

Η μπαταρία στο 7άρι μου με την ίδια χρήση όπως στο Nexus 6P μου είναι διπλάσια!

Τι χρηση κανεις;

You'll Never Walk Alone

#2453   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:49

εμενα μπορει να μου απαντησει κανεις;...αν ξερει;

επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, όπως επίσης και ένα μικρό lag όταν κάνω scrolling στα μηνύματα και στα mail 

#2454   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:51

Πάντως εγώ μόλις τράβηξα ένα video με ένα 6S Plus και ένα 7αρι δίπλα δίπλα και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος.

#2455   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:52

Πάει πίσω δηλαδή. Εγω βγάζω συνέχεια video με το μικρό που έχουμε. Άμα ειναι να ακούω θόρυβο στα video να μου λείπει. Πάμε για επιστροφή χρημάτων

επειδή και γω βίντεο τον μικρο θέλω να τραβάω ;) πίστεψε με δεν ακούγεται, εκτος αν  ο μικρός κοιμάται και κανεις απολυτη ησυχία :)

απλα είπαμε ότι σε τέτοιας κλάση κινητά είναι απαράδεκτο πρόβλημα...

#2456   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:54

Τι χρηση κανεις;

Η συγκεκριμένη του screenshot έχει μισή ώρα navigation με here maps, tapatalk, σερφαρισμα με chrome και τηλέφωνο ένα δεκάλεπτο. Τη νύχτα ένα 7ώρο είναι airplane mode.

#2457   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:57

Πάντως εγώ μόλις τράβηξα ένα video με ένα 6S Plus και ένα 7αρι δίπλα δίπλα και δεν ακούγεται κανένας θόρυβος.

+1 ακριβώς, το Nexus 6p μου κάνει θόρυβο ενώ το 7άρι μου καθόλου (και τα δύο βίντεο τραβηγμένα στο ίδιο χώρο σε απόλυτη ησυχία).

#2458   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 02/10/2016 - 11:59

Πάντως το μόνο που δεν μπορώ να κρίνω αρνητικά για πρώτη φορά ειναι η μπαταρία. Με ΟΛΑ ανοιχτά (και τις τελευταίες 2-3 μέρες με 4g αντί 3g) μου βγάζει 8+ ώρες χρήσης. Στο μικρό!

Αυτό λέω κ εγώ...δεν γίνεται να έχω ίδιους χρόνους με 7 απλο...πολύ περίεργο...κάποιος που να έχει 7 plus...έχει σπάσει το φράγμα των 8-8:30 ωρών χρήσης;

Και εγώ με το N66mAP είμαι. Αλλά δεν βλέπω τοσο μεγάλη διάρκεια. Αλλά δεν έχω και παράπονο μια χαρά είναι.
Περίμενε λίγο καιρό και πιστεύω θα στρώσει και αυτό!
Πιστεύεις αξίζει να πας από 6ς σε 7; Έχει καμία μεγάλη διαφορά κάπου από το προηγούμενο κινητό; Εγώ πήγα και το είδα στην Γλυφάδα και μόνο το χρώμα μπορώ να σου πω πως με τράβηξε!

Κοιτά να δεις...αν πας στο ίδιο χρώμα...που είχες κ πριν...θα πεις κ ποια η χαρά;δεν καταλαβαίνεις αλλαγή κ αν είχες κ το 6 πιο πριν...λες ότι έχεις 3χρονια το ίδιο κινητό...
Τώρα από θέμα ταχύτητας απόκρισης κ home button...φαίνεται εκεί η όλη αλλαγή...η κάμερα είναι κατά πολύ βελτιωμένη...αλλά είναι τόσο μικρές οι διάφορες στο μάτι που δεν τρελενεσαι..στα χαρακτηριστικά φωτογραφίας είναι τεράστια η διαφορά...στο μάτι παρά πολύ μικρή!!
Αν αξίζει...προσωπικά εγώ την έκανα την αλλαγή γιατί πια κάθε χρόνο την αλλαγή Iphone την έχω κάνει πραγματικά χόμπι...κ τα χόμπι πάντα τα πληρώνεις κ είναι ακριβά κ έτσι το βλέπω...αν οικονομικά ζοριστεις...μην το κανείς κ περίμενε το 8...αν το αντέχεις...κάνε το...δεν θα το μετανιώσεις...αλλά δεν θα σε ενθουσιάσει κ τρελλα...όλος ο ενθουσιασμός θα είναι μέχρι να πάρεις στα χέρια σου την κλειστή συσκευή...μόλις το ανοίξεις...θα πέσει...κ μόλις φορτώσει το iOS κ το στήσεις...θα ηρεμήσεις κατά πολύ...όλη η χαρά είναι όταν το πιάνεις με κλειστό το κουτί...χαχαχχαχα..

#2459   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2016 - 12:00

Πάμε για του χρόνου, φέτος και η apple και η samsung ήταν απαράδεκτες, η ντροπή της τεχνολογίας.

#2460   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 02/10/2016 - 12:04

Αυτό λέω κ εγώ...δεν γίνεται να έχω ίδιους χρόνους με 7 απλο...πολύ περίεργο...κάποιος που να έχει 7 plus...έχει σπάσει το φράγμα των 8-8:30 ωρών χρήσης;

Κοιτά να δεις...αν πας στο ίδιο χρώμα...που είχες κ πριν...θα πεις κ ποια η χαρά;δεν καταλαβαίνεις αλλαγή κ αν είχες κ το 6 πιο πριν...λες ότι έχεις 3χρονια το ίδιο κινητό...
Τώρα από θέμα ταχύτητας απόκρισης κ home button...φαίνεται εκεί η όλη αλλαγή...η κάμερα είναι κατά πολύ βελτιωμένη...αλλά είναι τόσο μικρές οι διάφορες στο μάτι που δεν τρελενεσαι..στα χαρακτηριστικά φωτογραφίας είναι τεράστια η διαφορά...στο μάτι παρά πολύ μικρή!!
Αν αξίζει...προσωπικά εγώ την έκανα την αλλαγή γιατί πια κάθε χρόνο την αλλαγή Iphone την έχω κάνει πραγματικά χόμπι...κ τα χόμπι πάντα τα πληρώνεις κ είναι ακριβά κ έτσι το βλέπω...αν οικονομικά ζοριστεις...μην το κανείς κ περίμενε το 8...αν το αντέχεις...κάνε το...δεν θα το μετανιώσεις...αλλά δεν θα σε ενθουσιάσει κ τρελλα...όλος ο ενθουσιασμός θα είναι μέχρι να πάρεις στα χέρια σου την κλειστή συσκευή...μόλις το ανοίξεις...θα πέσει...κ μόλις φορτώσει το iOS κ το στήσεις...θα ηρεμήσεις κατά πολύ...όλη η χαρά είναι όταν το πιάνεις με κλειστό το κουτί...χαχαχχαχα..

Υπομονή. Άσε τη μπαταρία να στρώσει.

Δεν υπάρχει περίπτωση με όλα κλειστά να είναι τόσο κακή η συσκευή.

Αυτούς τους χρόνους θα έπρεπε να τους βλέπεις με όλα ανοιχτά. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27