Οποιος σκεφτεται τις γρατζουνιες και δεν θελει το jet black plus 128 που παραγγειλε ας στειλει PM (σοβαρα)
iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 02/10/2016 - 21:10
Ad
Δημοσίευση 02/10/2016 - 21:41
Η ποιότητα διαρθρώθηκε!!!
Το ξανά ποστάρω για όποιον θέλει να το απολαύσει ξανά με καλύτερη θέαση και βέβαια και για όποιον δεν το έχει δει !
Σπύρο συγχαρητήρια το βίντεο είναι τέλειο. Είσαι φοβερός και φτιάχνεις πολύ ωραία βίντεο όπως είδα.
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:09
Σπύρο συγχαρητήρια το βίντεο είναι τέλειο. Είσαι φοβερός και φτιάχνεις πολύ ωραία βίντεο όπως είδα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!
Με τα μέσα που έχω προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο και το πιο αποδεχτό αποτέλεσμα ! Σίγουρα Αpple δεν είμαι.
P.S
Έρχεται τις επόμενες μέρες και το No2 με μία μικρή παρουσίαση με τις νέες δυνατότητες του 7. Ας υπάρχει και αυτό γιατί όχι. Χωρίς να βιάζομαι ιδιαίτερα γιαυτό.
Stay Tuned Members and Friends!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 02/10/2016 - 22:10
@CaLi@
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:14
Επειδή απο αύριο θα βγω στην γύρα για αγορά του Iphone 7, προερχόμενος απο ένα 5s,
Θα ήθελα την γνώμη σας αν ακονίζει να περιμένω λίγο, λόγω του θέματος με τον ήχο στα βίντεο που διαβάζω οτι προέκυψε ή αν βρω διαθεςιμο το μαύρο ματ, να το τιμήσω αμέσως.
Ευχαριςτω ολα τα παιδια προκαταβολικά που θα μπουν στον κόπο να με απαντήσουν
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:29
Και γω θα θελα να ρωτήσω στους παλιούς και σε σύγκριση με άλλα χρόνια πότε βλέπετε να έχουν όλα τα μαγαζιά αλυσίδες το plus ?
Μέχρι μέσα του μήνα πιστεύεται να το πάρουμε εμείς που έχουμε προπαραγγελίες ?
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:30
Καληςπερα και απο εμένα.
Επειδή απο αύριο θα βγω στην γύρα για αγορά του Iphone 7, προερχόμενος απο ένα 5s,
Θα ήθελα την γνώμη σας αν ακονίζει να περιμένω λίγο, λόγω του θέματος με τον ήχο στα βίντεο που διαβάζω οτι προέκυψε ή αν βρω διαθεςιμο το μαύρο ματ, να το τιμήσω αμέσως.
Ευχαριςτω ολα τα παιδια προκαταβολικά που θα μπουν στον κόπο να με απαντήσουν
κατ'αρχας αυτο το προβλημα δεν το αντιμετωπιζουν ολες οι συσκευες, αλλα συμβαινει μονο σε καποιες.
Επισης η apple νομιζω πως δεν το αναγνωριζει επισημα σαν προβλημα ακομα και ουτε ξερουμε απο τι ακριβως προερχεται.
Στην τελικη αν δεν ειχε γινει γνωστο αυτο το "προβλημα" πολλοι απο μας μπορει να μην το ειχαμε παρατηρησει καν.
Αν χρειαζεσαι αμεσα τηλεφωνο, αγορασε το αυριο. Αλλιως μπορεις να περιμενεις λιγο διαστημα να δεις πως θα εξελιχθει αυτο το θεμα και να πεσει και λιγο η τιμη.
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:32
Και γω θα θελα να ρωτήσω στους παλιούς και σε σύγκριση με άλλα χρόνια πότε βλέπετε να έχουν όλα τα μαγαζιά αλυσίδες το plus ?
Μέχρι μέσα του μήνα πιστεύεται να το πάρουμε εμείς που έχουμε προπαραγγελίες ?
Φιλε μου απο τα μηνυματα που γραφουν εδω τα παιδια φαινεται οτι σιγα σιγα κινειται το πραγμα.
Και γω στο περιμενε ειμαι για ενα Plus 128αρι, αλλα ειμαι αισιοδοξος. Θελω να πιστευω οτι μεχρι τα μεσα Οκτωβριου θα το εχουμε ή στη χειροτερη μεχρι το τελος του μηνα.
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:38
Μακάρι γιατί πούλησα και τα παλιά τηλέφωνα και έμεινα με ένα παλιακό και έχω αρχίσει να ξενερώνω.
Δεν περίμενα πως θα τραβήξει τόσο η όλη ιστορία...
Δημοσίευση 02/10/2016 - 22:46
Καλησπέρα! Από το Σάββατο, κάτοχος και γω του iphone 7 plus (jet black 256gb) και επιβεβαιώνω το σημαντικό πρόβλημα του θορύβου (κάτι σαν σφύριγμα και θορύβου) όταν αναπαράγεται ένα βίντεο και το ακούς σε όλες τις κλίμακες της έντασης ήχου. Αύριο σκέφτομαι να το επιστρέψω.
Από chat που έκανα με Apple μου είπαν ότι είναι hardware (αφού έκανα και τη δοκιμή του restore) και σε ερώτηση αν το έχουν παρουσιάσει και άλλοι χρήστες, αρκέστηκαν να μου πουν ότι απλώς το πρόβλημα δεν είναι μαζικό ("This is not at this time a widespread issue for this device" όπως συγκεκριμένα μου έγραψαν)
Πες μου σε παρακαλω ενα λινκ που εκανες τα παραπονα σου να μπω και γω. Αν γραψουμε ολοι κατι ισως ιδρωσει το αυτι της apple
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:01
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μου την δίνει λίγο που δεν τα έχουν όλα τα κινητά. Να πω ότι τα έχουν όλα να πω εντάξει. 1000άρικο δώσαμε. Τέσπα
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 02/10/2016 - 23:09
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:07
Πες μου σε παρακαλω ενα λινκ που εκανες τα παραπονα σου να μπω και γω. Αν γραψουμε ολοι κατι ισως ιδρωσει το αυτι της apple
https://getsupport.apple.com/
επιλέγεις ένα topic που δεν είναι στη λίστα και περιγράφεις το θέμα σου. Στη συνέχεια επιλέγεις για χώρα π.χ Αμερική και κάνεις την επικοινωνία μέσω chat.
Ξαναεπικοινώνησα πριν από λίγο μαζί τους και μου επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για hardware issue και θα πρέπει να πάω για αντικατάσταση.
Σας παραθέτω ενδεικτικά την συνομιλία
el95090
yes an intense noise (like whistling combined with white noise). Do you know if it is going to be solved with a upcoming software update or it is definitely a hardware issue?
Andrew
Unfortunately, this would definitely be a hardware issue that we’ll need to get repaired. I do see that you’ve only had this a few days, so you have several options available!
Andrew
The first would be to return it to the point of sale and purchase another, or you could visit any Apple Store or Apple Authorized Service Providers as well if you’d prefer!
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:10
Περιμενεις απο εταιρεια που εκανε αβαβα το προβλημα ληψη σηματος στο 4, το προβλημα με τα scuffs στο μαυρο 5, το προβλημα με το λυγισμα στα 6/6plus και αλλα τοσα που βαριεμαι να γραφω, να ιδρωσει το αυτι της για το hissing;
Σε αυτο που παραδεχομαι αυτην την εταιρεια ειναι οτι οι καταναλωτες την ακολουθουν πιστα σαν προβατα παρολο καποια χτυπητα φαουλ. Ειναι απιστευτο αυτο που καταφερνει. Της βγαζω το καπελο
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:11
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:13
Δημοσίευση 02/10/2016 - 23:13
Δεν παίζει αντικατάσταση με καινούριο. Λογικά ανακατασκευασμένο, όπως συνηθίζεται...
Μάλλον θα καθυστερήσω λίγο την αγορά να δω πως θα πάει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες