False .... ελπίζω να τρολλάρεις άμα μου συγκρίνεις την μπαταρία του plus με το 5.
Δε τρολλαρω. Απλως δε καταλαβες τι εγραψα.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:12
False .... ελπίζω να τρολλάρεις άμα μου συγκρίνεις την μπαταρία του plus με το 5.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:14
Τελικά δε θα περιμένεις το expansys? Δεν το λέω ειρωνικά, μην παρεξηγηθω. Επειδή και εγώ έχω βάλει από τις 9/9 παραγγελία στο expansys και εδώ σε vodafone και istorm και δεν με πηρε κανείς λέω να περιμένω...έχω βάλει το plus silver 256gb. Αλλά επειδή έχω το 6s plus αντέχω..
οχι δεν θα το περιμενω γιατι ειναι η 3η φορα που αλλαζουν ημερομηνια παραλαβής και πιστεύω οτι ούτε στις 10/10 θα παραλαβουν οπως μου ειπαν
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:20
Απο 21/9 έχω κάνει παραγγελία στο public και δυστυχώς
-για άλλη μια χρονιά- καμία ενημέρωση ,Τους έστειλα ενα email
να μου πουν ημερομηνία αλλιως ακυρώνω.
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο πόστ μου ,
μακράν το χειρότερο μαγαζί για την αγορά iphone.
Δυστυχώς επαρχία δ'υσκολα τα πράγματα.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:22
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:22
Δε τρολλαρω. Απλως δε καταλαβες τι εγραψα.
Δεν μιλάω για σένα φίλε .... γιατί μου αρέσουν οι ατάκες σου και έχω καταλάβει το ύφος σου απλά μιλάω για το pinturrichio που κάθε φορά που λέει ένας ενα παράπονο πετάγεται σαν pokemon!
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:37
23/9 στις 2 το μεσημέρι την ειχα κάνει. Για μαύρο 128αρι.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:41
Απο 21/9 έχω κάνει παραγγελία στο public και δυστυχώς
-για άλλη μια χρονιά- καμία ενημέρωση ,Τους έστειλα ενα email
να μου πουν ημερομηνία αλλιως ακυρώνω.
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο πόστ μου ,
μακράν το χειρότερο μαγαζί για την αγορά iphone.
Δυστυχώς επαρχία δ'υσκολα τα πράγματα.
Skroutz να το έχεις την επόμενη μερα στην πόρτα σου.
Καθόλου δύσκολα τα πράγματα στην επαρχία απλά να ξέρεις από πού ψωνίζεις..
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:44
Ρε παιδες μηπως να χωρισουμε το topic σε 2; Το ενα εντυπωσεις, το αλλο παραγγελιες/παραλαβες; Γιατι βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για διαθεσιμοτητες...
Πες τα!
Κάθε φορά μπαινω να δω καμιά φωτογραφία και να διαβάσω καμια κριτική για τα κινητά να πορωθώ και όλο το plus εδω... το plus εκεί..
Από τις 181 σελίδες οι 6-7 είναι για τις εντυπώσεις..
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:44
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:46
Ρε παιδες μηπως να χωρισουμε το topic σε 2; Το ενα εντυπωσεις, το αλλο παραγγελιες/παραλαβες; Γιατι βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για διαθεσιμοτητες...
σωστά εντυπώσεις κανείς μόνο για παραλαβές μιλάμε.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 13:49
Χαχαχαχα παραεισαι αυστηρός.Δε το λες ασχημα. Το λες φουλ ασχημα. Αν υπολογισουμε και ενα 6-8 ωρο που κοιμοσουν. Αρκετες κλησεις: τηλεφωνο 1%
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:02
Δυο παρατηρήσεις έχω στην πρώτη γρήγορη επαφή μου με το τηλ.
1ον κάνει ένα θόρυβο στην πλάτη μονο αν ακουμπήσω το αυτί εκεί και ακούσω προσεκτικά. Το κάνει όταν ανοίγω εφαρμογή, όταν γίνεται οποιαδήποτε διεργασία. Επίσης κατά την κλήση, σαν να ακούω κάτι.
Κάνω το ίδιο με το 5αρι, χωρίς θήκη και πάλι ακούγεται, ίσως σε λιγότερη ένταση.
Στα βίντεο σχεδόν ποτέ δεν περνάει ο ήχος όσο μπόρεσα να δω τώρα, μιας και δεν έχω 100% ησυχία.
Περνάει μόνο σε μία περίπτωση. Αν τραβήξω βίντεο και το κινητό ακουμπάει με την πλάτη στο τραπέζι, δηλαδή το αφήσω κάτω και βγάζει βίντεο μια μαυρίλα.
Επίσης δοκιμάστε όσοι έχετε και προηγούημενες συσκευές να βγάλετε βίντεο σε απόλυτη ησυχία με το κινητό να ακουμπάει με την πλάτη σε τραπέζι.
Το 5αρι βγάζει διπλάσιας έντασης ήχο σε σχέση με το plus.
2ο...το μαύρο είναι μαύρο. Το 5αρι μπροστά του μπλεδίζει...και όχι δεν είμαι o stevo...
Με ξενέρωσε λίγο το hissing και σαν να ζεσταίνεται λίγο αλλά να δούμε πως θα πάει.
Και μία ερώτηση: Mε ios 10.0.1. έρχεται?
Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:04
Ημαρτον!!!!!!! Κοκορακια αλγκον ντεπον!!! Το κεφαλι μου ρεεεεεΔυο παρατηρήσεις έχω στην πρώτη γρήγορη επαφή μου με το τηλ.
1ον κάνει ένα θόρυβο στην πλάτη μονο αν ακουμπήσω το αυτί εκεί και ακούσω προσεκτικά. Το κάνει όταν ανοίγω εφαρμογή, όταν γίνεται οποιαδήποτε διεργασία. Επίσης κατά την κλήση, σαν να ακούω κάτι.
Κάνω το ίδιο με το 5αρι, χωρίς θήκη και πάλι ακούγεται, ίσως σε λιγότερη ένταση.
Στα βίντεο σχεδόν ποτέ δεν περνάει ο ήχος όσο μπόρεσα να δω τώρα, μιας και δεν έχω 100% ησυχία.
Περνάει μόνο σε μία περίπτωση. Αν τραβήξω βίντεο και το κινητό ακουμπάει με την πλάτη στο τραπέζι, δηλαδή το αφήσω κάτω και βγάζει βίντεο μια μαυρίλα.
Επίσης δοκιμάστε όσοι έχετε και προηγούημενες συσκευές να βγάλετε βίντεο σε απόλυτη ησυχία με το κινητό να ακουμπάει με την πλάτη σε τραπέζι.
Το 5αρι βγάζει διπλάσιας έντασης ήχο σε σχέση με το plus.
2ο...το μαύρο είναι μαύρο. Το 5αρι μπροστά του μπλεδίζει...και όχι δεν είμαι o stevo...
Με ξενέρωσε λίγο το hissing και σαν να ζεσταίνεται λίγο αλλά να δούμε πως θα πάει.
Και μία ερώτηση: Mε ios 10.0.1. έρχεται?
Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:05
Και ενα αλλο τοπικ αν θαρθει ο τζεραρντ τον ιανουαριο στο λιμανιΡε παιδες μηπως να χωρισουμε το topic σε 2; Το ενα εντυπωσεις, το αλλο παραγγελιες/παραλαβες; Γιατι βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για διαθεσιμοτητες...
Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:08
Ημαρτον!!!!!!! Κοκορακια αλγκον ντεπον!!! Το κεφαλι μου ρεεεεε
Tι έπαθες φίλε μου? Δούλεψε το wifi και τρελάθηκες?
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες