Κάποιες εντυπώσεις, για να έχει νόημα και ο τίτλος του θέματος...
Το τηλέφωνο είναι απίστευτα γρήγορο (μικρή μόνο εμπειρία με 6s και SE πέρα απο το 5αρι μου, οπότε τη χαωτική διαφορά που είδα σε σχέση με το 5 δε θα την έχουν δει όσοι έρχονται από 6s/plus)
Tα 3gb ram φαίνονται πάρα πολύ, όπως και η δύναμη του επεξεργαστη, φορτώνει τα πάντα απίστευτα και φυσικά η έννοια reload πχ στο σαφαρι είναι άγνωστη. Όλα παραμένουν στη μνήμη και ανοίγουν αστραπιαία.
Το home button, εθιστικό, κλείνω εφαρμογές και ανοίγω μόνιμα το switcher, απλά για να πατήσω το κουμπί.
Η ένταση που με βόλεψε είναι η 1. Ειδικά η 3 μου φαίνεται αφύσικα δυνατή. Θα το δω και κατά τη χρήση με τον καιρό.
Η οθόνη φοβερή, πιο φωτεινή από το 5 (αν και σύμφωνα με τις κριτικές θεωρούσα πως η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη).
Εκεί που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι στην ανάλυση. Πολύ πιο καθαρά όλα και crisp.
H κάμερα φοβερή, για τα δικά μου δεδομένα, αν και θα ήθελα το optical zoom να δουλεύει και σε λιγότερο φωτισμένους χώρους. Η αναβάθμιση της εσωτερικής κάμερας, επίσης είναι σημαντική και φαίνεται πολύ. Το φλας πολύ δυνατό.
Ποιότητα κατασκευής φοβερή, πολύ συμπαγής συσκευή.
Δύο θεματάκια μόνο έχω, το ένα ασήμαντο λογικα, το άλλο γνωστό. Δεν επηρεάζουν τη λειτουργία και αν δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας, δεν με ενοχλούν.
Ένα είναι το γνωστό hissing, όταν δουλεύει έντονα η συσκευή και το άλλο ένα τρίξιμο που κάνει όταν χτυπάς τη συσκευή κάτω και δεξιά από την κάμερα και μέχρι τη μέση της. Ο ήχος θυμίζει το τρίξιμο που προερχόταν από το power button στο 5αρι. Σαν κάτι να μην είναι καλά κολλημένο μέσα, που όταν όμως κουνάς τη συσκευή δεν ακούγεται. Μόνο όταν τη χτυπησεις.
Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα, ελπίζω να βγει όσο αξιόπιστο βγήκε το 5αρι.
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 05/10/2016 - 11:51.