Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2776   nanakos

nanakos

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 05/10/2016 - 09:44

Καλημέρα ...Πότε ειχες παραγγείλει απο πλαίσιο ? Γιατι εγω με παραγγελια απο 22/9 και ουτε φωνη και ακροση απο το πλαισιο....

με εμενα ειναι μεγαλη ιστορια.. ειχα κανει παραγγελια για το jet black στις 8/9 και ακομα τιποτα και θα ερθουν μου ειπαν καποια κομματια στις 17/10. επειδη ειμαι εταιρικος πελατης μιλησα με τα κεντρικα χθες και ρωτησα αν υπαρχει το matte και μου ειπαν ναι και πηγα και το πηρα σημερα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2777   rs172

rs172

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2016 - 10:30

καλημερα!

σμρ μιλησα με κοτσοβολο για 128 plus black και μ ενημερωσαν πως δν εχουν καμια παραλαβη κ οτι ειναι σε αναμονη........

#2778   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:04

Αν και δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού,θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου με μια γρήγορη ματιά που το έκανα.Καταρχήν να ενημερώσω ότι στην πόλη της Λάρισας όπου βρίσκομαι, εκθεσιακά κομμάτια δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά, τόσο στο απλό 7άρι όσο και στο 7 Plus( για jet black ούτε λόγος). Κατάστημα Cosmote, Public και Κωτσόβολος η ίδια απάντηση σε ερώτηση αν υπάρχει εκθεσιακό για να το δω( λυπούμαστε αλλά δεν έχουμε ακόμα συσκευές Demo.Μόνο σφραγισμένα!!!!!) Αν θέλεις δηλαδή να δεις πως είναι το προϊόν για το οποίο σκοπεύεις να πληρώσεις 800+ ευρώ δεν μπορείς παρα μόνο όταν το παραλάβεις.......  Τελικά κατάφερα και βρήκα το 7 Plus Black σε κατάστημα Wind.Εντυπώσεις: Ωραίο μαύρο φινίρισμα.Η οθόνη δεν κατάλαβα να έχει αισθητή διαφορά(στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) με το 6S Plus που έχω.Ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών ελαφρά πιο γρήγορη.Η λειτουργία της κάμερας και του ζούμ καλή και εύχρηστη αλλά όχι απαραίτητη σε όλους.Το Home Button όμορφο και άμεσο αν και πιστεύω ότι χρειάζεται μερικές ημέρες για την εξικοίωση.Συμπερασματικά λοιπόν σαν κάτοχος 6S Plus πιστεύω ότι οι αλλαγές δεν είναι δραματικές ώστε να προχωρήσει κάποιος σε αναβάθμηση εαν είναι κάτοχος περσυνής συσκευής.Όσον αφορά συγκεκριμένα για το μοντέλο 7Plus πιστεύω ότι ναι μεν η προσθήκη του τηλεφακού είναι ένα προνόμιο έναντι του ανταγωνισμού, αλλά ο μέσος χρήστης(μέσα σε αυτούς και εγώ) σπάνια θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του.Όχι επειδή δεν μπορεί,αλλά πολύ απλά σπάνια θα του χρησιμεύσει αυτή η λειτουργία.

#2779   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:09

Αυτό που μπορώ να πω για την ώρα είναι οτι η μπαταρία του Plus είναι στα ίδια επίπεδα με του μικρού (αν όχι χειρότερη) με ίδια χρήση.

Το μικρό μου έβγαζε τη μέρα, για το plus αμφιβάλλω. Σίγουρα θα έχω παραπάνω στοιχεία τις επόμενες μέρες.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2780   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:11

Κατοχος κι εγω απο χτες του + μοντελου. Σαφως βελτιωμενο σε πολλους τομεις σε σχεση με τον προκατοχο του και ειδικα στην καμερα !

Ενθουσιασμενος εννοειται απλα εχω μια και μονη ανησυχια... Ο θορυβος που ακουγεται σε διεργασιες (οχι απαραιτητα βαριες) ειναι φυσιολογικος ρε παιδια?

Οκ διαβαζω οτι παιζει παντου αλλα μηπως αυτο ειναι δειγμα οτι ζοριζεται πολυ και καποια στιγμη θα μας τα δωσει στο χερι? Εννοειται πως σαν ηχος δεν με ενοχλει εφοσων για να ακουστει πρεπει να το βαλω αναποδα στο αυτι μου αλλα δεν ξερω το κατα ποσο υγιες ειναι αυτο για την συσκευη...

Αντε , ενα jb εμεινε τωρα να τρελλαθουμε :)

Εdit : Η μπαταρια σε σχεση με το 6s plus νομιζω οτι ειναι ελαφρως χειροτερη αλλα ισως οφειλεται στην εκδοση του λειτουργικου. Στο παλιο ημουν σε 9.1

Τελευταία επεξεργασία από: stifler, 05/10/2016 - 11:13

#2781   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:23

Η μπαταρια του 7 plus , μετα απο 2 εβδομαδες χρησης , ειναι καλυτερη του 6s plus στα σιγουρα . 

κανω τις ιδιες ακριβως δουλειες που εκανα κι ειμαι + 10-15 % καλυτερα 

( περιμενε λιγες φορτισεις - στρωνει μετα ) 

#2782   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:25

Αυτό που μπορώ να πω για την ώρα είναι οτι η μπαταρία του Plus είναι στα ίδια επίπεδα με του μικρού (αν όχι χειρότερη) με ίδια χρήση.

Το μικρό μου έβγαζε τη μέρα, για το plus αμφιβάλλω. Σίγουρα θα έχω παραπάνω στοιχεία τις επόμενες μέρες.

Εχει να κανει με τη χρηση Πανο. Εσενα ειναι καινουριο και πιστευω το σκαλιζεις παραπανω αυτες τις μερες.

Εγω το ειχα πει απο την αρχη. Δε με ενθουσιασε η αυτονομια του 7+ σε σχεση με το 2 χρόνων 6+ που ειχα.

Μερα μου βγαζει ανετα με τη χρηση που το κανω αλλα θα ηθελα αυτο το % να ειναι μεγαλυτερο.

#2783   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:32

Εχει να κανει με τη χρηση Πανο. Εσενα ειναι καινουριο και πιστευω το σκαλιζεις παραπανω αυτες τις μερες.
Εγω το ειχα πει απο την αρχη. Δε με ενθουσιασε η αυτονομια του 7+ σε σχεση με το 2 χρόνων 6+ που ειχα.
Μερα μου βγαζει ανετα με τη χρηση που το κανω αλλα θα ηθελα αυτο το % να ειναι μεγαλυτερο.

Μπορεί. Θα φανει τις επόμενες μέρες, αλλα αυτη ηταν η πρώτη μου εντύπωση. :)

Σε αλλα νέα, μερικες ακόμα φωτογραφίες σε portrait mode.

42338582e4b271ecbe54d610ace1fba9.jpg

bef7a3a5146a0eeaf498b3a17033f490.jpg

dbfd4e17c37d3a24e66f934ccff8450c.jpg
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2784   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/10/2016 - 11:49

Κάποιες εντυπώσεις, για να έχει νόημα και ο τίτλος του θέματος...

Το τηλέφωνο είναι απίστευτα γρήγορο (μικρή μόνο εμπειρία με 6s και SE πέρα απο το 5αρι μου, οπότε τη χαωτική διαφορά που είδα σε σχέση με το 5 δε θα την έχουν δει όσοι έρχονται από 6s/plus) 

Tα 3gb ram φαίνονται πάρα πολύ, όπως και η δύναμη του επεξεργαστη, φορτώνει τα πάντα απίστευτα και φυσικά η έννοια reload πχ στο σαφαρι είναι άγνωστη. Όλα παραμένουν στη μνήμη και ανοίγουν αστραπιαία. 

Το home button, εθιστικό, κλείνω εφαρμογές και ανοίγω μόνιμα το switcher, απλά για να πατήσω το κουμπί.  :P

Η ένταση που με βόλεψε είναι η 1. Ειδικά η 3 μου φαίνεται αφύσικα δυνατή. Θα το δω και κατά τη χρήση με τον καιρό.

Η οθόνη φοβερή, πιο φωτεινή από το 5 (αν και σύμφωνα με τις κριτικές θεωρούσα πως η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη).

Εκεί που υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι στην ανάλυση. Πολύ πιο καθαρά όλα και crisp.

H κάμερα φοβερή, για τα δικά μου δεδομένα, αν και θα ήθελα το optical zoom να δουλεύει και σε λιγότερο φωτισμένους χώρους. Η αναβάθμιση της εσωτερικής κάμερας, επίσης είναι σημαντική και φαίνεται πολύ. Το φλας πολύ δυνατό.

Ποιότητα κατασκευής φοβερή, πολύ συμπαγής συσκευή.

Δύο θεματάκια μόνο έχω, το ένα ασήμαντο λογικα, το άλλο γνωστό. Δεν επηρεάζουν τη λειτουργία και αν δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας, δεν με ενοχλούν.

Ένα είναι το γνωστό hissing, όταν δουλεύει έντονα η συσκευή και το άλλο ένα τρίξιμο που κάνει όταν χτυπάς τη συσκευή κάτω και δεξιά από την κάμερα και μέχρι τη μέση της. Ο ήχος θυμίζει το τρίξιμο που προερχόταν από το power button στο 5αρι. Σαν κάτι να μην είναι καλά κολλημένο μέσα, που όταν όμως κουνάς τη συσκευή δεν ακούγεται. Μόνο όταν τη χτυπησεις.

Πολύ θετικά τα πρώτα δείγματα, ελπίζω να βγει όσο αξιόπιστο βγήκε το 5αρι.  :)

Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 05/10/2016 - 11:51

#2785   stefanosgti

stefanosgti

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/10/2016 - 12:56

Καλησπερα οποιος ενδιαφερεται για 7 πλας ασημι 128 παραλαβη απο παμπλικ καλλιθεα μ λεει

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2786   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/10/2016 - 13:06

Αν και δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού,θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου με μια γρήγορη ματιά που το έκανα.Καταρχήν να ενημερώσω ότι στην πόλη της Λάρισας όπου βρίσκομαι, εκθεσιακά κομμάτια δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά, τόσο στο απλό 7άρι όσο και στο 7 Plus( για jet black ούτε λόγος). Κατάστημα Cosmote, Public και Κωτσόβολος η ίδια απάντηση σε ερώτηση αν υπάρχει εκθεσιακό για να το δω( λυπούμαστε αλλά δεν έχουμε ακόμα συσκευές Demo.Μόνο σφραγισμένα!!!!!) Αν θέλεις δηλαδή να δεις πως είναι το προϊόν για το οποίο σκοπεύεις να πληρώσεις 800+ ευρώ δεν μπορείς παρα μόνο όταν το παραλάβεις.......  Τελικά κατάφερα και βρήκα το 7 Plus Black σε κατάστημα Wind.Εντυπώσεις: Ωραίο μαύρο φινίρισμα.Η οθόνη δεν κατάλαβα να έχει αισθητή διαφορά(στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) με το 6S Plus που έχω.Ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών ελαφρά πιο γρήγορη.Η λειτουργία της κάμερας και του ζούμ καλή και εύχρηστη αλλά όχι απαραίτητη σε όλους.Το Home Button όμορφο και άμεσο αν και πιστεύω ότι χρειάζεται μερικές ημέρες για την εξικοίωση.Συμπερασματικά λοιπόν σαν κάτοχος 6S Plus πιστεύω ότι οι αλλαγές δεν είναι δραματικές ώστε να προχωρήσει κάποιος σε αναβάθμηση εαν είναι κάτοχος περσυνής συσκευής.Όσον αφορά συγκεκριμένα για το μοντέλο 7Plus πιστεύω ότι ναι μεν η προσθήκη του τηλεφακού είναι ένα προνόμιο έναντι του ανταγωνισμού, αλλά ο μέσος χρήστης(μέσα σε αυτούς και εγώ) σπάνια θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του.Όχι επειδή δεν μπορεί,αλλά πολύ απλά σπάνια θα του χρησιμεύσει αυτή η λειτουργία.

Σε ποιο καταστημα? Στην κεντρικη? Μου φαινεται εχει και ενα στο media markt!

#2787   neoserano

neoserano

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Twitter:@neoserano
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 05/10/2016 - 13:22

Καλησπερα οποιος ενδιαφερεται για 7 πλας ασημι 128 παραλαβη απο παμπλικ καλλιθεα μ λεει

Sent from my iPhone using Tapatalk

κρίμα αν ήτανε μαύρο θα είχα φύγει σφερα

#2788   Snakeskin

Snakeskin

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/10/2016 - 14:12

μου φαίνεται θα βρωμίσει ο τόπος απο τα μαυρα φέτος (κι εγω μαύρο πήρα) και τα ασημένια θα ειναι τα πιο σπάνια 7ρια..

#2789   neoserano

neoserano

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Twitter:@neoserano
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 05/10/2016 - 14:21

μου φαίνεται θα βρωμίσει ο τόπος απο τα μαυρα φέτος (κι εγω μαύρο πήρα) και τα ασημένια θα ειναι τα πιο σπάνια 7ρια..

χα χα χα ωραίος ο φίλος. Να το χαρείς φίλε

#2790   madaras

madaras

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:konttina

Δημοσίευση 05/10/2016 - 14:22

Παιδιά , έχει πάρει κανείς jet black plus απο istorm???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες