Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3046   Konsdarkon

Konsdarkon

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/10/2016 - 13:48

Απο τις 18.00 του Σαββατου μέχρι 19.00 το απογευμα της Κυριακής προσπαθούσα να παραγγείλω plus 128 black και η χρέωση της πιστωτικής δεν προχωρούσε και το σύστημα με πετούσε έξω.Πρέπει οι παραγγελίες που έλαβαν και ειδικά με αντικαταβολή να ειναι 500% πάνω απο την ζήτηση.Δεν ενημέρωσαν την διαθεσιμότητα λόγω ΣΚ... :huh:?? Τι προχειρότητες αφρικανικής μπανανίας είναι αυτες...!  Και εγώ τους κάλεσα στο τηλ. και κανανε τους κινέζους ότι δεν ήξεραν για το θέμα με την χρέωση των πιστωτικών καρτών.......Να το χαίρεται η Cosmote το eshop της.....!

Απο τις 18.00 του Σαββατου μέχρι 19.00 το απογευμα της Κυριακής προσπαθούσα να παραγγείλω plus 128 black και η χρέωση της πιστωτικής δεν προχωρούσε και το σύστημα με πετούσε έξω.Πρέπει οι παραγγελίες που έλαβαν και ειδικά με αντικαταβολή να ειναι 500% πάνω απο την ζήτηση.Δεν ενημέρωσαν την διαθεσιμότητα λόγω ΣΚ... :huh:?? Τι προχειρότητες αφρικανικής μπανανίας είναι αυτες...!  Και εγώ τους κάλεσα στο τηλ. και κανανε τους κινέζους ότι δεν ήξεραν για το θέμα με την χρέωση των πιστωτικών καρτών.......Να το χαίρεται η Cosmote το eshop της.....!

Στις άλλες μέρες το eshop της cosmote δεν έδινε διαθεσιμότητα, όλο το περασμένο ΣΚ ήταν προς αγορά, και έσπευσε κόσμος να παραγγείλει. Πάντως σε όσα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας επικοινώνησα μου είπαν αποθέματα κινητών plus θα μ[πουν στις αποθήκες τους στα μέσα Οκτωβρίου, ελπίζω να μην λειτούργησε έτσι η cosmote με υποθέσεις για το περασμένο ΣΚ 

Τελευταία επεξεργασία από: Konsdarkon, 10/10/2016 - 13:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3047   modacular

modacular

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/10/2016 - 13:54

Παρέλαβα πριν λίγο plus 128 black από Κωτσόβολο Mall Μαρούσι. Η παραγγελία είχε γίνει την Πέμπτη 6/10 και μου είπαν να περάσω την Παρασκευή 7/10 να παραλάβω. Πέρασα και δεν είχε έρθει. Σήμερα πήγα και μου έλεγαν πάλι κάτι ιστορίες ότι ήταν κρατημένο για άλλη παραγγελία κτλ, αλλά τελικά τους το πήρα :D

Αφού πλήρωσα μου είπε κάτι για εγγύηση από αυτούς για θραύση και ζημιά από υγρά, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί είχα μαξάρει την κάρτα μου. Το έχει ψάξει κανένας; Αξίζει;

Τελευταία επεξεργασία από: modacular, 10/10/2016 - 13:55

#3048   Konsdarkon

Konsdarkon

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:06

Παρέλαβα πριν λίγο plus 128 black από Κωτσόβολο Mall Μαρούσι. Η παραγγελία είχε γίνει την Πέμπτη 6/10 και μου είπαν να περάσω την Παρασκευή 7/10 να παραλάβω. Πέρασα και δεν είχε έρθει. Σήμερα πήγα και μου έλεγαν πάλι κάτι ιστορίες ότι ήταν κρατημένο για άλλη παραγγελία κτλ, αλλά τελικά τους το πήρα :D
Αφού πλήρωσα μου είπε κάτι για εγγύηση από αυτούς για θραύση και ζημιά από υγρά, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί είχα μαξάρει την κάρτα μου. Το έχει ψάξει κανένας; Αξίζει;

Στο κωτσο ζητάνε 100 και κατι ευρο στο istorm καμία 50αρια για ενα χρόνο κςι οι δύο. Η Vodafone τα δίνει δωρεάν ασφάλιση θραυςη Κρυστάλλων και κλοπή 2 περιστατικών για 2 χρόνια , ομως σε όλες τις εταιρείες γίνεται ταυτόχρονα με την αγορά της συσκευής, ασχέτως και αν δεν εισαι συνδρομητής της. Συμφέρει η αγορά απο Vodafone αλλα plus δίνει μέχρι τωρα με το 1/3 της σταγόνας .....

#3049   modacular

modacular

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:25

Κι εμένα με την αγορά μου είπε ότι γίνεται αλλά όταν της είπα ότι ενδιαφέρομαι αλλά αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο όριο της κάρτας, μου έδωσε ένα χαρτί και μου λέει οκ έλα αύριο.
Τώρα που μου είπες για istorm και vodafone σαν να μην ψήνομαι τόσο :D

#3050   Konsdarkon

Konsdarkon

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:59

Κι εμένα με την αγορά μου είπε ότι γίνεται αλλά όταν της είπα ότι ενδιαφέρομαι αλλά αυτή τη στιγμή έχω φτάσει στο όριο της κάρτας, μου έδωσε ένα χαρτί και μου λέει οκ έλα αύριο.
Τώρα που μου είπες για istorm και vodafone σαν να μην ψήνομαι τόσο :D

Εγω παντως τα 111 ευρό του Κωτσόβολο τα θεωρώ υπερβολικά , με αυτα τα λεφτά πας στην επόμενη χωρητικότητα

http://www.kotsovolo...ητού-για-1-έτος

#3051   DiS

DiS

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2016 - 18:33

Στις άλλες μέρες το eshop της cosmote δεν έδινε διαθεσιμότητα, όλο το περασμένο ΣΚ ήταν προς αγορά, και έσπευσε κόσμος να παραγγείλει. Πάντως σε όσα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας επικοινώνησα μου είπαν αποθέματα κινητών plus θα μ[πουν στις αποθήκες τους στα μέσα Οκτωβρίου, ελπίζω να μην λειτούργησε έτσι η cosmote με υποθέσεις για το περασμένο ΣΚ

Αύριο θα έχω plus 128gb silver από αυτά που έβγαλε διαθεσιμα η Cosmote το Σάββατο το πρωί στο eshop.

Εκτός από το email επιβεβαίωσης την ώρα της παραγγελίας δεν είχα καμία άλλη ειδοποίηση και τηλεφώνησα σήμερα το μεσημέρι στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης του eshop τους.

Μου είπαν πως το απόγευμα θα έφευγε και αύριο παραλαμβάνω. Ζήτησα να μου δώσουν και αριθμό αποστολής και όντως έχει ήδη φύγει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3052   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/10/2016 - 18:41

Πεμπτη βγηκαν κάποια στο Dr. Electronics μεσω σκρουτζ. Πρόλαβα ένα μαύρο Plus που ήθελα 128άρι. 1083ευρώ με τα μεταφορικά και αντικαταβολή με ACS.

Για όσους ενδιαφερθούν, καλό μαγαζάκι πέμπτη μπήκε η παραγγελία, παρασκευή είχαν ταχυδρομήσει με ACS.

Τελευταία επεξεργασία από: Applakias, 10/10/2016 - 18:42

#3053   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/10/2016 - 19:08

Βαρέθηκα να περιμένω από τα public ένα iPhone 7 jet black 128 (το είχα παραγγείλει από 17-9) και έκανα και εγώ παραγγελία από το e-shop της COSMOTE, χθες (09-10) που ήταν διαθέσιμο το ίδιο κινητό και προ ολίγου μου ήρθε μήνυμα αποστολής με το courier με τηλέφωνο παρακολούθησης της αποστολής.
Άρα αύριο λογικά παραλαμβάνω. Από public ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3054   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/10/2016 - 19:26

και εμενα μου εστηλαν mail οτι το εστηλαν σημερα .απο οτε και γω παραγγελια το σαββατο το πρωι.

#3055   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:01

mail σε μένα δεν ήρθε ,οπότε τον ήπιαμε μάλλον :P

Παραγγελία Σάββατο πρωί 11

#3056   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:04

mail σε μένα δεν ήρθε ,οπότε τον ήπιαμε μάλλον :P

Παραγγελία Σάββατο πρωί 11

αντε ρε γιατι 1 ειχαν ? :) εμενα για την ακριβεια γραφει 10.58 η παραγγελια

#3057   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:06

μαύρο plus 128 πήρες?

#3058   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:09

ναι Γιωργο.

#3059   DiS

DiS

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:11

Τώρα ήρθε και σ εμένα το mail.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3060   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:16

ωραια Γιωργο δες και εσυ τα mail σου ρε φιλε :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες