Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Please log in to reply
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3091   Konsdarkon

Konsdarkon

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 11/10/2016 - 14:40

Τα ίδια και εγω , βιάστηκα και πούλησα το 6s plus και έμεινα με το τέτοιο στο χερι ( που λεει ο λογος )
περιμενω βέβαια το πολυπόθητο  ( jet black plus )  αλλα δεν το βλέπω να ρχετε !
και θα παω στο black mate με κυρα καρδια , ειμαι με ενα 4s και κοντεύω να το σπασω ,αν δεν το ειχα για την μικρη μου κόρη για φωτο περισσότερο , θα το ειχα σουτάρει δεν υπηρχε περίπτωση , η Apple μας ξενέρωσε φετος ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ  προς την διαθεσιμότητα !

Ξερει κανείς αν υπάρχει η τελος πάντων αν παρέλαβε κανενας jet black αυτες τις μερες ?

Και εγω με ενα 4 iphone την παλεύω μου έκανε τα νεύρα κρόσια ( απο 6αρη) . Αν ειδες απο κοντά το jack black και σου αρεσε οκ , γιατι στην αρχή κ εγω για jack πήγαινα αλλα το ξανασκέφτηκα και κτύπησα το απλό μαύρο, απαλλαγμένος απο το άγχος των γραντζουνιων αλλά και της αναμονής ( φήμες λένε Νοέμβριο θα ομαλοποιηθεί οι προμήθειες με black jack)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3092   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/10/2016 - 14:41

Μόλις παρέλαβα, το Jet Black τα σπάει! 

Attached Files

#3093   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 11/10/2016 - 14:52

Μόλις παρέλαβα, το Jet Black τα σπάει! 

αγαπητέ φιλε τακη βλέπω εισαι και εδω :) ! απο το διπλα φορουμ !

μεγια σου να το χαρείς , μήπως ειδες και κανένα jet black plus εκει στο iSquare ? :blush:

#3094   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:00

Hello! Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε γραφείο. Έφερε όμως χθες το public σε κάποιους που είχαν προπαραγγειλει.

#3095   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:23

[quote name="MICZ45" post="1844560" timestamp="1476119337"]Βαρέθηκα να περιμένω από τα public ένα iPhone 7 jet black 128 (το είχα παραγγείλει από 17-9) και έκανα και εγώ παραγγελία από το e-shop της COSMOTE, χθες (09-10) που ήταν διαθέσιμο το ίδιο κινητό και προ ολίγου μου ήρθε μήνυμα αποστολής με το courier με τηλέφωνο παρακολούθησης της αποστολής.
Άρα αύριο λογικά παραλαμβάνω. Από public ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Τελικά παιδιά από public περίμενα, αφού είχα παραγγείλει το jet black από 17-9, αλλά σήμερα παρέλαβα από ΕΛΤΑ Courier της περιοχής μου μέσω του e-shop της cosmote ( με παραγγελία 9-10).
Θα το ανοίξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο, το public συνεχίζει την παράδοση του ´´ ούτε φωνή ούτε ακρόαση ´´ και σήμερα. Βέβαια τα χρήματα δόθηκαν κας αλλά δεν πειράζει γιατί κλείσαμε από κινητό. Ένα μπράβο στην cosmote που το είχε και έκανε το αυτονόητο.

#3096   Applakias

Applakias

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:30

Παιδιά αύριο παραλαμβάνω και εγώ από Cosmote. Αλλά επειδή επέλεξα αντικαταβολή πρέπει να πληρώσω cash αλλιώς θα ακυρωθεί. Δε μπορώ να πληρώσω με κάρτα στον courier?
Είχα παραγγείλει Σάββατο πρωί 10:47
iPhone 7 plus 128gb black

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η αντικαταβολη ειναι αυστηρως μετρητα εκανα την ιδια ακριβως ερωτηση οταν ηρθε το δικο μου 7Plus. Μου φαινεται και λογικο να σου πω την αληθεια διοτι αν αυτοι εισπραξουν ενα ποσο των 1000ευρω μεσω καρτας θα φανει οτι τα εισεπραξε η εταιρια για μια παροχη υπηρεσιας που δεν εκανε 1000 ευρω και θα φορολογηθει επι του ποσου αυτου, ενω στην πραγματικοτητα η ACS θα τα δωσει στο εκαστοτε καταστημα και το μεριδιο που της αναλογει θα ειναι 4-10 ευρω αναλογα την περιοχη , την υπηρεσια κλπ.

#3097   alexaras2468

alexaras2468

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 15:55

Καλησπέρα παιδιά έχω πραγγείλει από vodafone κορυδαλλού εδώ και 2-3 βδομαδες το plus 32gb μαύρο αλλά τπτ ακόμα.... το έβαλα εκεί γτ με ενδιαφέρει η υπηρεσία που δίνουν δωρεάν για την ασφάλεια του κινητού...

Αξίζει η αναμονή ή να απευθυνθώ αλλού? ξερετε που θα υπάρχουν διαθέσιμα απο βδομάδα??

#3098   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:09

Hello! Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε γραφείο. Έφερε όμως χθες το public σε κάποιους που είχαν προπαραγγειλει.

iSquare μπαινεις σε λιστα προτεραιότητας για 7 plus jet black και γενικα 7 plus .. για public εκανα  παραγγελία αλλα δεν το βλέπω ουτε σε ενα μήνα απο εκει , κατα τα αλλα ειμαι έτοιμος να παρω το 128 black matte απο τον γερμανο  και μολις βρω jet να το πουλησω !

απλα σκεφτομουνα να περιμενω για να μην μπλέξω με τετοια πάλι ,δωσε ,παρε ,και σιγουρα θα χασω κιολας !

τι λετε εσεις αξίζει να περιμένω το 7 plus jet black η να πάρω το matte που υπάρχει και βλεπουμε ? ( αν και αυτο δυσκολα το βρισκεις αλλού ) εδω το εχει ετοιμοπαράδοτο !!

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 11/10/2016 - 16:10.

#3099   konos

konos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:30

Καλησπέρα παιδιά έχω πραγγείλει από vodafone κορυδαλλού εδώ και 2-3 βδομαδες το plus 32gb μαύρο αλλά τπτ ακόμα.... το έβαλα εκεί γτ με ενδιαφέρει η υπηρεσία που δίνουν δωρεάν για την ασφάλεια του κινητού...

Αξίζει η αναμονή ή να απευθυνθώ αλλού? ξερετε που θα υπάρχουν διαθέσιμα απο βδομάδα??

Ακριβως τα ίδια φίλε μου και εγώ αλλά τίποτα ακόμα

Δεν έχουν καμία ενημέρωση λένε!

Αναμονή από 25 σεπτ

#3100   alexaras2468

alexaras2468

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:38

Ακριβως τα ίδια φίλε μου και εγώ αλλά τίποτα ακόμα

Δεν έχουν καμία ενημέρωση λένε!

Αναμονή από 25 σεπτ

Δεν μου ειπαν τπτ για 25 σεπτεμβρη η κοπελα μαλιστα σημερα που μιλησα μαζι της μου λεει μπορει να τα εχουμε την πεμπτη... υπαρχει πουθενα αλλου αυτη η υπηρεσια ασφαλισης? να τα βαλω αλλου αν ειναι βαρεθηκα να περιμενω να τους δωσω 2χιλιαρικα

#3101   konos

konos

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:43

Δεν μου ειπαν τπτ για 25 σεπτεμβρη η κοπελα μαλιστα σημερα που μιλησα μαζι της μου λεει μπορει να τα εχουμε την πεμπτη... υπαρχει πουθενα αλλου αυτη η υπηρεσια ασφαλισης? να τα βαλω αλλου αν ειναι βαρεθηκα να περιμενω να τους δωσω 2χιλιαρικα

και εγώ για την ασφάλιση επέλεξα βονταφ.

Δυστυχώς στην ελλάδα δεν είδα κάτι παρόμοιο αλλού!

Εγω θα αναμένω δυστυχώς και όποτε έρθει.

Αν ακούσω κάτι θα ενημερώσω...

#3102   alexaras2468

alexaras2468

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 16:46

και εγώ για την ασφάλιση επέλεξα βονταφ.

Δυστυχώς στην ελλάδα δεν είδα κάτι παρόμοιο αλλού!

Εγω θα αναμένω δυστυχώς και όποτε έρθει.

Αν ακούσω κάτι θα ενημερώσω...

να σαι καλα φιλαρακι μου... αν γνωριζει κανεις τπτ ας γραψει κατι εδω μιας και δεν γνωριζω κατι παρομοιο... για την σημερινη εποχη ειναι αρκετα χρηματα για κινητο καλο θα ειναι να υπαρχει μια καβατζα σε περιπτωση ατυχηματος κλοπης κτλ....

#3103   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/10/2016 - 19:02

Μόλις έσκασε email οτι το iphone

είναι στο δρόμο.

Παραγγελία Σάββατο πρωί απο cosmote.

Aύριο τα σπουδαία!

#3104   Aploc

Aploc

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:Aploc21

Δημοσίευση 11/10/2016 - 19:14

Μόλις έσκασε email οτι το iphone

είναι στο δρόμο.

Παραγγελία Σάββατο πρωί απο cosmote.

Aύριο τα σπουδαία!

Ας ελπισουμε σε ενα καλυτερο αυριο. 

Παιδια δεν γινεται παντως ολοι να λενε οτι θα φερουμε σε 4 μερες,2 βδομαδες και τετοια.

Εχουμε καταντησει μακακες ολοι που τα περιμενουμε.
Προτιμώ να ακουσω πως η apple θα στείλει καινουργια φουρνια στις 13 Οκτωμβρη παρά τα παραπάνω που ειπα...

#3105   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 11/10/2016 - 19:20

Ας ελπισουμε σε ενα καλυτερο αυριο.
Παιδια δεν γινεται παντως ολοι να λενε οτι θα φερουμε σε 4 μερες,2 βδομαδες και τετοια.
Εχουμε καταντησει μακακες ολοι που τα περιμενουμε.
Προτιμώ να ακουσω πως η apple θα στείλει καινουργια φουρνια στις 13 Οκτωμβρη παρά τα παραπάνω που ειπα...

Παντως το καλύτερο αύριο προϋποθέτει πολλά παραπάνω από ένα iPhone 7 plus jet black....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17