iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 12/10/2016 - 10:00
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 12/10/2016 - 10:07
Δημοσίευση 12/10/2016 - 10:41
ολα free sim ειναι οποιο και να παρεις θα δουλευει ελλαδαΚαλημέρα. Έχω ταξίδι σε Ισπανία κ Γερμανία ξέρει κανείς αν η συσκευή πρέπει να είναι συγκεκριμένο μοντέλο για να δουλέψει κανονικά Ελλάδα? Αν βρω καλή τιμή θα το πάρω.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:27
πριν λιγο παραγγειλα κ εγω απο cosmote plus 32gb!!πηρα και τηλεφωνο και ρωτησα για παραδοση και μου ειπαν αυριο αφου εγινε πριν της 12 η παραγγελια!ελπιζω να μη λενε βλακειες γιατι το πληρωσα κιολας και θα μου κακοφανει.εσεις που παραλαβατε απο cosmote εκτος email επιβεβαιωσης σας εστειλαν και αριθμο courier η κατι?και αν ναι ποτε?
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:32
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:32
Ναι στέλνουν email με αρ.αναζήτησης αποστολής ( ΕΛΤΑ )
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:54
Ρε παιδια εγω που εχω παραγγείλει απο καταστημα κοσμοτε το plus 32 σε χρυσο τι γίνεται?? Βγαζει η κοσμοτε κοματτια για το κοινο μεσω ιντερνετ και εμεις που το παραγγειλαμε απο καταστημα δεν εχει
απο οτι καταλαβα φιλε μου το κομματι του eshop της cosmote ειναι διαφορετικο απο τα καταστηματα.τουλαχιστον αυτο μου εδωσαν να καταλαβω.Διοτι ειχα κανει παραγγελια απο το σαββατο που εβγαλε καποια κομματια αλλα δεν με αφηνε να ολοκληρωσω πληρωμη μεσω πιστωτικης,προβλημα του site δεν ξερω,παντως το ανεφεραν και αλλοι αυτο στο forum.και τελικα παραγγειλα με αντικαταβολη.χθες τουσ πηρα τηλ και μ ειπαν οτι παραλαμβανω σημερα και τους εξηγησα οτι παραγγειλα αντικαταβολη γιατι δεν γινοταν απο το συστημα τους μεσω καρτας και αν γινεται πριν το στειλουν να παω να πληρωσω με καρτα σε ενα κατστημα και επειτα να το στειλουν.η απαντηση ηταν οχι και πολυ αυστηρα οχι,μου ειπε οτι το κομματι του eshop δεν εχει καμια σχεση με τα καταστηματα,και δεν γινεται κτλ(λιγο αγενεστατη η υπαλληλος και αποτομη).εντελει ακυρωσα την παραγγελια αλλα παλι καλα βγαλανε διαθεσιμα σημερα και καταφερα αυτη τη φορα μεσω πιστωτικης.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:55
Ναι στέλνουν email με αρ.αναζήτησης αποστολής ( ΕΛΤΑ )
ευχαριστω φιλαρακι!
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:58
Καλα τα λες εσυ αλλα μια είναι η κοσμοτε!απο οτι καταλαβα φιλε μου το κομματι του eshop της cosmote ειναι διαφορετικο απο τα καταστηματα.τουλαχιστον αυτο μου εδωσαν να καταλαβω.Διοτι ειχα κανει παραγγελια απο το σαββατο που εβγαλε καποια κομματια αλλα δεν με αφηνε να ολοκληρωσω πληρωμη μεσω πιστωτικης,προβλημα του site δεν ξερω,παντως το ανεφεραν και αλλοι αυτο στο forum.και τελικα παραγγειλα με αντικαταβολη.χθες τουσ πηρα τηλ και μ ειπαν οτι παραλαμβανω σημερα και τους εξηγησα οτι παραγγειλα αντικαταβολη γιατι δεν γινοταν απο το συστημα τους μεσω καρτας και αν γινεται πριν το στειλουν να παω να πληρωσω με καρτα σε ενα κατστημα και επειτα να το στειλουν.η απαντηση ηταν οχι και πολυ αυστηρα οχι,μου ειπε οτι το κομματι του eshop δεν εχει καμια σχεση με τα καταστηματα,και δεν γινεται κτλ(λιγο αγενεστατη η υπαλληλος και αποτομη).εντελει ακυρωσα την παραγγελια αλλα παλι καλα βγαλανε διαθεσιμα σημερα και καταφερα αυτη τη φορα μεσω πιστωτικης.
Δεν γινεται να εχω κανει παραγγελία εδω και 15 μερες και να εξυπηρετουν καποιον που μπηκε και το ειδε διαθέσιμο σήμερα! Ας καλυψουν τις αναγκες οσων εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον μεσω καταστηματων με σειρα προτεραιότητας και οτι περισσεψει δωστα στο σαιτ! Ημαρτον δηλ...
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:09
Καλα τα λες εσυ αλλα μια είναι η κοσμοτε!
Δεν γινεται να εχω κανει παραγγελία εδω και 15 μερες και να εξυπηρετουν καποιον που μπηκε και το ειδε διαθέσιμο σήμερα! Ας καλυψουν τις αναγκες οσων εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον μεσω καταστηματων με σειρα προτεραιότητας και οτι περισσεψει δωστα στο σαιτ! Ημαρτον δηλ...
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου και θα συμφωνησω μαζι σου.Το σωστο θα ηταν αυτο.ελπιζω να βρεις ακρη συντομα και εσυ οπως και πολλοι αλλοι που περιμενουν γιατι αυτο φετος με τα plus δεν εχει προηγουμενο.παντως εχει στο site της cosmote 7plus 128 black αν ενδιαφερεσαι.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:11
καλησπέρα παιδιά!!! δηλαδή εμείς που παραγγείλαμε μέσω των καταστημάτων γερμανός- οτε μπαίνουμε σε άλλη σειρά προτεραιότητας?? έχω παραγγείλει το plus black 32gb οπότε ελπίζω οτι θα έρθει σύντομα μιας και το έδιναν και online σήμερα
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:13
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:14
καλησπέρα παιδιά!!! δηλαδή εμείς που παραγγείλαμε μέσω των καταστημάτων γερμανός- οτε μπαίνουμε σε άλλη σειρά προτεραιότητας?? έχω παραγγείλει το plus black 32gb οπότε ελπίζω οτι θα έρθει σύντομα μιας και το έδιναν και online σήμερα
Φιλε ποτε εκανες την παραγγελία εσυ??
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:16
το Σάββατο 8-10
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:26
αυτο φιλε μου το γνωριζουν μονο απο cosmote πιστευω.παντως οπως ανεφερα και παραπανω αυτο μου εδωσαν να καταλαβω,αλλο το eshop και αλλο το καταστημα.τωρα οτι ξερεις ξερω κ εγω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες