απο οτι καταλαβα φιλε μου το κομματι του eshop της cosmote ειναι διαφορετικο απο τα καταστηματα.τουλαχιστον αυτο μου εδωσαν να καταλαβω.Διοτι ειχα κανει παραγγελια απο το σαββατο που εβγαλε καποια κομματια αλλα δεν με αφηνε να ολοκληρωσω πληρωμη μεσω πιστωτικης,προβλημα του site δεν ξερω,παντως το ανεφεραν και αλλοι αυτο στο forum.και τελικα παραγγειλα με αντικαταβολη.χθες τουσ πηρα τηλ και μ ειπαν οτι παραλαμβανω σημερα και τους εξηγησα οτι παραγγειλα αντικαταβολη γιατι δεν γινοταν απο το συστημα τους μεσω καρτας και αν γινεται πριν το στειλουν να παω να πληρωσω με καρτα σε ενα κατστημα και επειτα να το στειλουν.η απαντηση ηταν οχι και πολυ αυστηρα οχι,μου ειπε οτι το κομματι του eshop δεν εχει καμια σχεση με τα καταστηματα,και δεν γινεται κτλ(λιγο αγενεστατη η υπαλληλος και αποτομη).εντελει ακυρωσα την παραγγελια αλλα παλι καλα βγαλανε διαθεσιμα σημερα και καταφερα αυτη τη φορα μεσω πιστωτικης.
Ακριβως το ίδιο έγινε και με μενα και σήμερα το πρωί κατάφερα να κάνω την παραγγελία μέσω πιστωτικής γιατι μέχρι τώρα δεν γινόταν, και παρηγγειλα το 128 plus black.Ελπίζω να το παραλαβουμε αυριο.......Αρρωστήσαμε με αυτο το τηλέφωνο ...!!!!