Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3136   Thess1

Thess1

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:59

απο οτι καταλαβα φιλε μου το κομματι του eshop της cosmote ειναι διαφορετικο απο τα καταστηματα.τουλαχιστον αυτο μου εδωσαν να καταλαβω.Διοτι ειχα κανει παραγγελια απο το σαββατο που εβγαλε καποια κομματια αλλα δεν με αφηνε να ολοκληρωσω πληρωμη μεσω πιστωτικης,προβλημα του site δεν ξερω,παντως το ανεφεραν και αλλοι αυτο στο forum.και τελικα παραγγειλα με αντικαταβολη.χθες τουσ πηρα τηλ και μ ειπαν οτι παραλαμβανω σημερα και τους εξηγησα οτι παραγγειλα αντικαταβολη γιατι δεν γινοταν απο το συστημα τους μεσω καρτας και αν γινεται πριν το στειλουν να παω να πληρωσω με καρτα σε ενα κατστημα και επειτα να το στειλουν.η απαντηση ηταν οχι και πολυ αυστηρα οχι,μου ειπε οτι το κομματι του eshop δεν εχει καμια σχεση με τα καταστηματα,και δεν γινεται κτλ(λιγο αγενεστατη η υπαλληλος και αποτομη).εντελει ακυρωσα την παραγγελια αλλα παλι καλα βγαλανε διαθεσιμα σημερα και καταφερα αυτη τη φορα μεσω πιστωτικης.

Ακριβως το ίδιο έγινε και με μενα και σήμερα το πρωί κατάφερα να κάνω την παραγγελία μέσω πιστωτικής γιατι μέχρι τώρα δεν γινόταν, και παρηγγειλα το 128 plus black.Ελπίζω να το παραλαβουμε αυριο.......Αρρωστήσαμε με αυτο το τηλέφωνο ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3137   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:43

b3f2a53602b25fdb8cd21009f32a198a.jpg

Μόλις παρέλαβα από ΚΟΣΜΟΤΕ , παραγγελία Σάββατο πρωί !με το καλό και τα δικά σας !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3138   Thess1

Thess1

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:46

b3f2a53602b25fdb8cd21009f32a198a.jpg

Μόλις παρέλαβα από ΚΟΣΜΟΤΕ , παραγγελία Σάββατο πρωί !με το καλό και τα δικά σας !!

Αντε καλοριζικο...! Τι αγώνα τραβηξαμε για αυτο το κινητο....!!!

#3139   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:54

Εγώ μόλις μίλησα με Media Markt...

Έχω παραγγείλει/προπληρώσει το Plus 256GB JetBlack από τις 16.09 έκτοτε καμία ενημέρωση από εκείνους για ενδεχόμενη παραλαβή του αν δεν ενοχλήσω εγώ.

Η απάντηση είναι "υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση, είστε σε σειρά προτεραιότητας κλπ κλπ"

Δηλαδή σε τι σειρά μπήκα, όταν παράγγειλα από το συγκεκριμένο κατάστημα του Αμαρουσίου 10 λεπτά μόλις είχαν ανοίξει οι προπαραγγελίες;

Και το βασικότερο... στέλνουν 1 JetBlack ανά 15 μέρες και ΑΝ ή από τις 16.09 δεν έχουν παραλάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;

Γιατί και σε αυτήν την ερώτηση είναι κρυψίνους λες και είναι μυστικό-αν-σου-πω-θα-πρέπει-να-σε-σκοτώσω φάση...!!!

Και για να μην πω για συνεννόηση μπουζούκι... καλώ στο κατάστημα, πατάω να μιλήσω με διαθεσιμότητα (το έχω ξανακάνει), το σηκώνει τύπος και μου λέει πρέπει να μιλήσεις με κατάστημα internet.

Του εξηγώ ότι έκανα την παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά για παραλαβή από εκείνους και ότι με έχουν ξαναενημερώσει πάλι από εκεί και μου απαντάει "καλά εντάξει.. κάτσε να σας συνδέσω με το τμήμα κινητής (ή με Κάιρο γιατί 5 λεπτά δεν απάνταγε κανείς...) και βλέπουμε...

Τελικά κάλεσα στο τμήμα internet για να μου πει μια κοπέλα ότι δε μπορεί να το δει γιατί είναι σε άλλο κομμάτι, ότι έπρεπε να είχα εξυπηρετηθεί νωρίτερα και φυσικά ότι έχω δίκιο...

Κλασικά είπε ότι θα ενημερώσει το κατάστημα για να με καλέσει κάποιος και να μου πει σε τι σειρά είμαι (σιγά μη μου πει αριθμό ή και να μου πει μάλλον μούφα θα είναι για να με καθησυχάσει), αλλά στο ερώτημά μου (που έκανα και πιο πάνω σχετικά με το κάθε πότε γίνονται παραλαβές) μου είπε ότι μέσα στον μήνα θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι... τώρα μέσα σε ποιόν μήνα ποιού έτους ξέχασε να μου πει...

Σε 4 μέρες μπαίνει και η 2η δόση και όσον αφορά το Follow up από εκείνους για την παραγγελία μου και την όποια εξυπηρέτηση από εκείνους είμαι απογοητευμένος...

Ναι ξέρω ότι υπάρχουν ελλείψεις αλλά ρε παιδιά... όταν αφήνεις τον πελάτη που στα έχει στάξει χωρίς ενημέρωση και πρέπει να σε καλέσει αυτός πίσω για να μάθει και δεν κάνεις ΚΑΝ τον κόπο να τον καθησυχάσεις, αυτό δεν είναι ούτε marketing, ούτε customer service... είναι "κάνω αυτή τη δουλειά που δε μου αρέσει και βαριέμαι τρομερά..."

#3140   kostas125

kostas125

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:06

Το καταστημα τα εχει παρει τα λεφτα του στο ακεραιο κι εσυ πληρωνεις την τραπεζα... προς υπενθυμιση για το εαν καιγονται η οχι να εξυπηρετησουν 

#3141   DiS

DiS

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:11

Ρε παιδια εγω που εχω παραγγείλει απο καταστημα κοσμοτε το plus 32 σε χρυσο τι γίνεται?? Βγαζει η κοσμοτε κοματτια για το κοινο μεσω ιντερνετ και εμεις που το παραγγειλαμε απο καταστημα δεν εχει???

Το eshop είναι ανεξάρτητο από τα καταστήματα Cosmote και από το Γερμανό. Κι εγώ έχω παραγγείλει και από κατάστημα Cosmote και από Γερμανό χωρίς καμία ενημέρωση από την ημέρα κυκλοφορίας ενώ από το eshop μου το έστειλαν σε 2 μέρες.

Το ότι το eshop προμηθεύεται από αλλού ή τέλος πάντων με άλλη προτεραιότητα απ ότι τα καταστήματα μου το επιβεβαίωσαν και από τα ίδια τα καταστήματα.

Άρα το να το δεις στο eshop δε σημαίνει ότι θα έρθει και στο κατάστημα που το έχεις παραγγείλει.

#3142   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:33

Παιδιά istorm τσιμισκη έχει κανένα black ή jet black demo να τα δούμε;;

#3143   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:39

Αλλη μια ερωτηση... Οσοι το πηρατε απο το eshop της cosmote δεχονται πιστωτικη με δόσεις ατοκες?? Και αν ναι μεχρι ποσες?? ευχαριστώ!
XS Max 256 Gb Space Gray

#3144   Thess1

Thess1

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:55

Αλλη μια ερωτηση... Οσοι το πηρατε απο το eshop της cosmote δεχονται πιστωτικη με δόσεις ατοκες?? Και αν ναι μεχρι ποσες?? ευχαριστώ!

Ναι δεχεται πιστωτικη με δοσεις στο 90% των καρτων της αγοράς (δεν ξέρω τι γίνεται αν έχεις καμία περίεργη κάρτα π.χ. AMERICAN EXPRESS) και οι δόσεις φτάνουν μέχρι 36.

#3145   Kostaki13

Kostaki13

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 12/10/2016 - 15:04

ναι φιλε μου.εγω πηρα και τηλ και ρωτησα αν ειναι ατοκες κιολας και μου απαντησαν ναι.

#3146   Kostaki13

Kostaki13

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2016 - 15:13

Ακριβως το ίδιο έγινε και με μενα και σήμερα το πρωί κατάφερα να κάνω την παραγγελία μέσω πιστωτικής γιατι μέχρι τώρα δεν γινόταν, και παρηγγειλα το 128 plus black.Ελπίζω να το παραλαβουμε αυριο.......Αρρωστήσαμε με αυτο το τηλέφωνο ...!!!!

αρρωστησαμε δεν λες τιποτα.αντε να δουμε αν παραλαβουμε αυριο ομως.καθε λιγο κοιταω το mail μου για να δω αν στειλανε αριθμο αποστολης  :P

#3147   Thess1

Thess1

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2016 - 15:29

αρρωστησαμε δεν λες τιποτα.αντε να δουμε αν παραλαβουμε αυριο ομως.καθε λιγο κοιταω το mail μου για να δω αν στειλανε αριθμο αποστολης  :P

Και εγω μια απο τα ιδια ........δεν εχουν στειλει ακόμα αριθμο αποστολης....Περιμένουμε..... 

#3148   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 12/10/2016 - 15:41

Παιδιά istorm τσιμισκη έχει κανένα black ή jet black demo να τα δούμε;;

Αν θυμάμαι καλά, έχουν ένα Jet Black 7άρι και ένα Black 7+

#3149   bill_2

bill_2

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 12/10/2016 - 16:21

καλησπερα παιδια ,εμενα μου ερχετε αυριο το jet black 128 απο γερμανο , επιτελους ελαβε τελος το μαρτυριο ! αλλα αν δεν ηξερα και αυτον που το εχει δεν επερνα ουτε του χρονου !!

λοιπον στο καταστημα αυτο εχει 2  plus ena 128 και ενα 32 black matte ,( νομιζω κιολασ απο τι μου ειπε δλδ )

βλεπω εδω τι τραβάμε και ειπα τον δικο μου ( ιδιοκτητη δλδ ) αν μπορώ να δώσω το τηλ του να πάρετε καποιοι απο εκεί ! να βοηθήσω ρε παιδι μου και εγω !

λοιπον οποιος εδιαφερετε ασ μου στειλει  να του δωσω το τηλ

Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 12/10/2016 - 16:31

#3150   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2016 - 17:35

Τελικά πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να βρεις τη συσκευή που θέλεις...
Μάλλον ασφαλέστερη λύση μοιάζει να έχεις ένα κατάστημα που να σε εξυπηρετεί και να σου αποδείξει ότι μπορεί να σε βοηθήσει όταν εσύ το χρειάζεσαι...

Εγώ απλά παράγγειλα και 3 του Οκτώβρη είχα το iPhone 7 plus Jet Black που ψάχνει ο μισός πλανήτης (και ο άλλος μισός λέει ότι γεμίζει γρατζουνιές και δαχτυλιές)...
Ούτε προκαταβολές ...ούτε δόσεις και αναμονή για συσκευή 1-2 μήνες...ούτε ταλαιπωρία...

Έτσι απλά...

ΥΓ: Καλορίζικο σε όσους παρέλαβαν...  

Τελευταία επεξεργασία από: iNewbie, 12/10/2016 - 17:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια