τελικά σου ήρθε αριθμός αποστολής εσένα φιλαράκι;Και εγω μια απο τα ιδια ........δεν εχουν στειλει ακόμα αριθμο αποστολης....Περιμένουμε.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/10/2016 - 18:52
τελικά σου ήρθε αριθμός αποστολής εσένα φιλαράκι;Και εγω μια απο τα ιδια ........δεν εχουν στειλει ακόμα αριθμο αποστολης....Περιμένουμε.....
Δημοσίευση 12/10/2016 - 18:54
τελικά σου ήρθε αριθμός αποστολής εσένα φιλαράκι;
Ακριβώς την ίδια απορία είχα....!! Οχι τιποτα ακόμα...
Δημοσίευση 12/10/2016 - 20:08
Εγώ μόλις μίλησα με Media Markt...
Έχω παραγγείλει/προπληρώσει το Plus 256GB JetBlack από τις 16.09 έκτοτε καμία ενημέρωση από εκείνους για ενδεχόμενη παραλαβή του αν δεν ενοχλήσω εγώ.
Η απάντηση είναι "υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση, είστε σε σειρά προτεραιότητας κλπ κλπ"
Δηλαδή σε τι σειρά μπήκα, όταν παράγγειλα από το συγκεκριμένο κατάστημα του Αμαρουσίου 10 λεπτά μόλις είχαν ανοίξει οι προπαραγγελίες;
Και το βασικότερο... στέλνουν 1 JetBlack ανά 15 μέρες και ΑΝ ή από τις 16.09 δεν έχουν παραλάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;
Γιατί και σε αυτήν την ερώτηση είναι κρυψίνους λες και είναι μυστικό-αν-σου-πω-θα-πρέπει-να-σε-σκοτώσω φάση...!!!
Και για να μην πω για συνεννόηση μπουζούκι... καλώ στο κατάστημα, πατάω να μιλήσω με διαθεσιμότητα (το έχω ξανακάνει), το σηκώνει τύπος και μου λέει πρέπει να μιλήσεις με κατάστημα internet.
Του εξηγώ ότι έκανα την παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά για παραλαβή από εκείνους και ότι με έχουν ξαναενημερώσει πάλι από εκεί και μου απαντάει "καλά εντάξει.. κάτσε να σας συνδέσω με το τμήμα κινητής (ή με Κάιρο γιατί 5 λεπτά δεν απάνταγε κανείς...) και βλέπουμε...
Τελικά κάλεσα στο τμήμα internet για να μου πει μια κοπέλα ότι δε μπορεί να το δει γιατί είναι σε άλλο κομμάτι, ότι έπρεπε να είχα εξυπηρετηθεί νωρίτερα και φυσικά ότι έχω δίκιο...
Κλασικά είπε ότι θα ενημερώσει το κατάστημα για να με καλέσει κάποιος και να μου πει σε τι σειρά είμαι (σιγά μη μου πει αριθμό ή και να μου πει μάλλον μούφα θα είναι για να με καθησυχάσει), αλλά στο ερώτημά μου (που έκανα και πιο πάνω σχετικά με το κάθε πότε γίνονται παραλαβές) μου είπε ότι μέσα στον μήνα θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι... τώρα μέσα σε ποιόν μήνα ποιού έτους ξέχασε να μου πει...
Σε 4 μέρες μπαίνει και η 2η δόση και όσον αφορά το Follow up από εκείνους για την παραγγελία μου και την όποια εξυπηρέτηση από εκείνους είμαι απογοητευμένος...
Ναι ξέρω ότι υπάρχουν ελλείψεις αλλά ρε παιδιά... όταν αφήνεις τον πελάτη που στα έχει στάξει χωρίς ενημέρωση και πρέπει να σε καλέσει αυτός πίσω για να μάθει και δεν κάνεις ΚΑΝ τον κόπο να τον καθησυχάσεις, αυτό δεν είναι ούτε marketing, ούτε customer service... είναι "κάνω αυτή τη δουλειά που δε μου αρέσει και βαριέμαι τρομερά..."
Eλλάδα....
Έχουμε ακόμα πολλάαααααα χρόνια μέχρι να γίνουμε Αγγλία στην online εξυπηρέτηση..
Δημοσίευση 12/10/2016 - 20:32
Ενημερωτικα επειδη δουλευει η αδερφη μου , στο καταστημα ΟΤΕ Μενιδιου υπαρχει ενα και μοναδικο iphone 7(το απλο) 128 gb σε jet black προς πωληση.....
Οποιος το θελει ας παει να το τσιμπησει!Οποιος προλαβει βασικα!!
Δημοσίευση 12/10/2016 - 20:38
Eλλάδα....
Έχουμε ακόμα πολλάαααααα χρόνια μέχρι να γίνουμε Αγγλία στην online εξυπηρέτηση..
Με πήρε εν τέλη υπεύθυνη του καταστήματος του Αμαρουσίου για τη κινητή τηλεφωνία (φαντάζομαι) και μου είπε ότι φέρνουν κανονικά όλα τα μοντέλα αλλά από τις 16.09 που έχουν ανοίξει οι προπωλήσεις, δεν τους έχουν στείλει από infoquest (που είναι και ο επίσημος εισαγωγέας) ούτε ένα JetBlack plus 256GB... δεν έχουν πρόβλημα με τα άλλα μοντέλα και χωρητικότητες μόνο με το συγκεκριμένο λέει και μου είπε ότι πιθανότατα σε 10 μέρες θα έχει λυθεί το πρόβλημα.
Όσο για τι θέση είμαι, μου είπε ότι με τα κόπων και βασάνων ότι αν πάρουν 3 στις επόμενες ημέρες θα εξυπηρετηθώ και εγώ...
Άντε να δούμε...
Δημοσίευση 12/10/2016 - 20:41
Και μένα σήμερα με ειδοποίησαν από Κωτσόβολο οτι παραλαμβάνω στις 20 το plus jet black 128 !!!
Αντε 8 και σήμερα !!!
Στις 16 Σεπτεμβρίου είχα προπαραγγείλει !!!
Τελευταία επεξεργασία από: makismakis2004, 12/10/2016 - 20:42
Δημοσίευση 12/10/2016 - 22:07
Το eshop είναι ανεξάρτητο από τα καταστήματα Cosmote και από το Γερμανό. Κι εγώ έχω παραγγείλει και από κατάστημα Cosmote και από Γερμανό χωρίς καμία ενημέρωση από την ημέρα κυκλοφορίας ενώ από το eshop μου το έστειλαν σε 2 μέρες.
Το ότι το eshop προμηθεύεται από αλλού ή τέλος πάντων με άλλη προτεραιότητα απ ότι τα καταστήματα μου το επιβεβαίωσαν και από τα ίδια τα καταστήματα.
Άρα το να το δεις στο eshop δε σημαίνει ότι θα έρθει και στο κατάστημα που το έχεις παραγγείλει.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 06:00
Δημοσίευση 13/10/2016 - 06:22
Δημοσίευση 13/10/2016 - 06:38
Παιδιά όσοι παραλάβατε από κοσμοτε παραγγελίες που κάνατε Σάββατο πρωί έχετε πρόβλημα με το clickgate κάτω δεξιά και αριστερά της οθόνης; έστω και λίγο όπως σε μένα ή μόνο σε μένα έτυχε;
Δημοσίευση 13/10/2016 - 07:41
Δημοσίευση 13/10/2016 - 08:51
Μάλλον αυριο παραδοση απο cosmote eshop για εμας που παραγγείλαμε χθές το πρωι.Πάλι καλά ....
Δημοσίευση 13/10/2016 - 09:02
Δημοσίευση 13/10/2016 - 09:27
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:36
Μετά από πολύ αναμονή, επιτέλους παρέλαβα κι εγώ...
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες