Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3226   diwali33

diwali33

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/10/2016 - 15:49

Αμα κάνω παραγγελία από istorm σήμερα , πιστεύετε έχω καμια ελπίδα μέχρι τέλος του μήνα ;

Καλύτερα να τσεκάρεις καθημερινά cosmote - public - kotsovolo κλπ και να περιμένεις να βγάλουν κάποιο μοντέλο που θες διαθέσιμο. Αλλιώς δύσκολο το βλέπω.

Εγώ ήθελα 128 plus silver. Τσέκαρα τα site, το έβγαλε το public διαθέσιμο, το έβαλα και σε 2 μέρες είχε παραδοθεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3227   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/10/2016 - 15:55

Αμα κάνω παραγγελία από istorm σήμερα , πιστεύετε έχω καμια ελπίδα μέχρι τέλος του μήνα ;

Απο istorm? Τελος του μήνα?ναι αλλα ποίου μήνα?απριλιου ίσως!,
Φιλικα πάντα.
ΥΓ:ψάξε απο οπουδήποτε άλλου φίλε.

#3228   K2LINOS

K2LINOS

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2016 - 16:06

Παντα παιδια εξαρταται απο το πιο μοντελο και χρωμα θελετε!!!Στην Θεσσαλονικη παντως το Σαββατο υπηρχαν στην Vodafone στο Cosmos iphone plus rose gold & silver και στο istorm ειχαν iphone 7 σε ολα τα χρωματα

#3229   K2LINOS

K2LINOS

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2016 - 16:06

Γενικα υπαρχει θεμα με το plus και οχι με το μικρο.

#3230   MiltosLs

MiltosLs

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/10/2016 - 16:44

Παντα παιδια εξαρταται απο το πιο μοντελο και χρωμα θελετε!!!Στην Θεσσαλονικη παντως το Σαββατο υπηρχαν στην Vodafone στο Cosmos iphone plus rose gold & silver και στο istorm ειχαν iphone 7 σε ολα τα χρωματα

Στο cosmos είδες μήπως ποιές συσκευές έχει σε demo? Ευχαριστώ.

#3231   MiltosLs

MiltosLs

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/10/2016 - 16:45

#3232   antdouk

antdouk

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/10/2016 - 17:03

Εγώ μόλις μίλησα με Media Markt...
Έχω παραγγείλει/προπληρώσει το Plus 256GB JetBlack από τις 16.09 έκτοτε καμία ενημέρωση από εκείνους για ενδεχόμενη παραλαβή του αν δεν ενοχλήσω εγώ.

Η απάντηση είναι "υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση, είστε σε σειρά προτεραιότητας κλπ κλπ"

Δηλαδή σε τι σειρά μπήκα, όταν παράγγειλα από το συγκεκριμένο κατάστημα του Αμαρουσίου 10 λεπτά μόλις είχαν ανοίξει οι προπαραγγελίες;
Και το βασικότερο... στέλνουν 1 JetBlack ανά 15 μέρες και ΑΝ ή από τις 16.09 δεν έχουν παραλάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ;;;

Σε 4 μέρες μπαίνει και η 2η δόση και όσον αφορά το Follow up από εκείνους για την παραγγελία μου και την όποια εξυπηρέτηση από εκείνους είμαι απογοητευμένος...

Ναι ξέρω ότι υπάρχουν ελλείψεις αλλά ρε παιδιά... όταν αφήνεις τον πελάτη που στα έχει στάξει χωρίς ενημέρωση και πρέπει να σε καλέσει αυτός πίσω για να μάθει και δεν κάνεις ΚΑΝ τον κόπο να τον καθησυχάσεις, αυτό δεν είναι ούτε marketing, ούτε customer service... είναι "κάνω αυτή τη δουλειά που δε μου αρέσει και βαριέμαι τρομερά..."

Να μάθετε να μην πληρώνετε πριν την παραλαβή. η προσωπική μου εμπειρία απο το Media Markt αντίστοιχα ειναι άψογη.
παραγγελία 23/9 7plus μαύρο 32 gb με πληρωμή κατα την παραλαβή.
διαβάζοντας ολους τους πικραμένους του νήματος εκτιιμηςα οτι η παραλαβή θα αργουςε.
κι όμως Παρασκευή 30/9 το πρωί παρέλαβα το κινητό μου.

#3233   Christosdiam

Christosdiam

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/10/2016 - 17:12

Εγω παντος έχω την εντύπωση ότι όση κάνανε με δόσεις θα το πάρουνε πιο αργά... 20 Σεπτ εκανα προπαραγγελια πλας μαύρο 32αρι από κοτσοβολο μου λένε στης 17 οκτ περίπου... και την προηγούμενη Πέμπτη μου ηρθε μηνημα πος θα καθυστέρηση η παραγγελία μου επιδη δεν παρέλαβαν ακόμη από τον προμηθευτή τους... έχω δώσει 500€ προκαταβολή και από εβδομάδα ειναι να δώσω και την πρώτη δόση... Δεν ξερω τι παίζει... αν ήξερα ότι θα αργούσε τόσο θα το επερνα με το που ήταν διαθέσιμο κανονικά στην αγορά...

1cee2afda410488e0210f732ad919ffb.png

Τελευταία επεξεργασία από: Christosdiam, 16/10/2016 - 17:13

#3234   K2LINOS

K2LINOS

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2016 - 18:12

και τις δυο τις εχει.Τα 2 μαυρα (mate & jet black) σιγουρα

#3235   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/10/2016 - 18:55

Απ' ότι κατάλαβα το διάστημα που έψαχνα το plus, θέλει να φέρνεις βόλτες από μαγαζί σε μαγαζί για να πάρεις άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο σε 1 εβδομάδα, άντε 10 μέρες κάτι θα βρεις.

Αν περιμένεις την προπαραγγελία σου, θα πας με τη σειρά και θα αργήσεις αρκετά.

Δεν ξέρω πως χειρίζονται τις προπαραγγελίες τα μαγαζιά και αν δίνουν προτεραιότητα σε αυτές ή αν βρεθεί κάποιος εκείνη τη στιγμή και δώσει ζεστά 1000 ευρώ του δίνουν κινητό, έστω και αν προέρχεται από παραγγελία. Επαναλαμβάνω δεν ξέρω πως το κάνουν...αν γίνεται έτσι δεν είναι καθόλου σωστό για όσους περιμένουν...αν έχουν ορισμένα κινητά για προπαραγγελίες, σε κάθε παραλαβή, και ορισμένα για άμεση διάθεση, το βρίσκω πιο λογικό.

Τουλάχιστον όσοι περιμένετε ίσως είναι πιο πιθανό να πετύχετε εντελώς απροβλημάτιστη συσκευή...κάτι είναι και αυτό.

#3236   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 16/10/2016 - 19:50

Εγω παντος έχω την εντύπωση ότι όση κάνανε με δόσεις θα το πάρουνε πιο αργά... 20 Σεπτ εκανα προπαραγγελια πλας μαύρο 32αρι από κοτσοβολο μου λένε στης 17 οκτ περίπου... και την προηγούμενη Πέμπτη μου ηρθε μηνημα πος θα καθυστέρηση η παραγγελία μου επιδη δεν παρέλαβαν ακόμη από τον προμηθευτή τους... έχω δώσει 500€ προκαταβολή και από εβδομάδα ειναι να δώσω και την πρώτη δόση... Δεν ξερω τι παίζει... αν ήξερα ότι θα αργούσε τόσο θα το επερνα με το που ήταν διαθέσιμο κανονικά στην αγορά...

1cee2afda410488e0210f732ad919ffb.png

Κοίτα... εγώ που το έβαλα σε δόσεις, το έβαλα εξ' αρχής... όχι προκαταβολή κάτι και μετά με δόσεις...

Όσον αφορά τη ΜΜ εκείνη όλο το ποσό το έχει εισπράξει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ... οπότε σαν παραγγελία θεωρείται εξοφλημένη...

Έχω αγοράσει κάτι το οποίο δε μου το έχουν φέρει ακόμα... χαχα

Τώρα η συναλλαγή μου είναι με την τράπεζα... (βέβαια κάπου λέει στους όρους χρήσης, ότι όταν βάζεις δόση σε κάτι, παραμένει στην κυριότητά τους, μέχρι να εξοφληθούν, ωστόσο δε νομίζω ότι στέκει...)

#3237   makismakis2004

makismakis2004

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/10/2016 - 22:15

Εγώ από Καρδίτσα με παραγγελία 16 Σεπτεμβρίου και πληρωμένη ήδη η πρώτη δόση με στείλανε μήνυμα από dixons ότι την Πέμπτη μετά τις 6 το απόγευμα να πάω να παραλάβω την συσκευή jet black plus 128 !!! Οπότε και σεις λογικά σε μια βδομάδα θα παραλάβετε υπομονή !!!

#3238   Christosdiam

Christosdiam

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2016 - 23:12

Εγώ από Καρδίτσα με παραγγελία 16 Σεπτεμβρίου και πληρωμένη ήδη η πρώτη δόση με στείλανε μήνυμα από dixons ότι την Πέμπτη μετά τις 6 το απόγευμα να πάω να παραλάβω την συσκευή jet black plus 128 !!! Οπότε και σεις λογικά σε μια βδομάδα θα παραλάβετε υπομονή !!!

Μακάρι φίλε μου... Εμένα πάλι μου ηρθε μηνημα το αντίθετο από ότι λες... Δεν ξερω...Ας δουμε αύριο στης 17 οκτ. Που ειναι και η ημερομηνία που μου είχαν πει αρχικά...

#3239   Christosdiam

Christosdiam

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2016 - 23:13

Κοίτα... εγώ που το έβαλα σε δόσεις, το έβαλα εξ' αρχής... όχι προκαταβολή κάτι και μετά με δόσεις...
Όσον αφορά τη ΜΜ εκείνη όλο το ποσό το έχει εισπράξει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ... οπότε σαν παραγγελία θεωρείται εξοφλημένη...
Έχω αγοράσει κάτι το οποίο δε μου το έχουν φέρει ακόμα... χαχα
Τώρα η συναλλαγή μου είναι με την τράπεζα... (βέβαια κάπου λέει στους όρους χρήσης, ότι όταν βάζεις δόση σε κάτι, παραμένει στην κυριότητά τους, μέχρι να εξοφληθούν, ωστόσο δε νομίζω ότι στέκει...)

Μακάρι...

#3240   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 17/10/2016 - 00:00

Και εγώ στις 16/09 έκανα παραγγελία στα MediaMarkt για JetBlack Plus 256GB όμως...

Βέβαια η MM είπαμε.. δε φιμίζεται για την ενημέρωση προς τους πελάτες της...

Και το κορυφαίο... μπαίνω στο λογαριασμό μου και πλέον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ παραγγελία μου εκεί... ούτε κάτι ψιλολόγια που είχα πάρει πριν 3 μέρες... (ενώ το πρωί υπήρχαν...)

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό; λολ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6