τι ειναι τo expansys? ειναι κατι σαν σκρουτζομαγαζο? εχει υποκαταστημα ελλαδα? λεει για τα plus 1-2 ημερες...το πιστευουμε?
συγνωμη για τα πολλα ? ? ? ?
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:24
τι ειναι τo expansys? ειναι κατι σαν σκρουτζομαγαζο? εχει υποκαταστημα ελλαδα? λεει για τα plus 1-2 ημερες...το πιστευουμε?
συγνωμη για τα πολλα ? ? ? ?
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:31
Δεν σε αφηνει να προχωρησεις αν δεν αναβαθμισεις ..
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:37
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:41
μην λες τέτοια και θα κατέβουν όλοι και θα μας τα πάρουν
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:43
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:46
Τι εννοείς δεν με αφήνει να προχωρήσω; Μια χαρά το έχω σεταρει.
Καλορίζικο και σε εσένα.
Δεν σε αφηνει να προχωρησεις σε icloud επαναφορα , αν δεν κανεις πρωτα update , αυτο εννοω
Δημοσίευση 23/09/2016 - 13:52
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:14
Δεν σε αφηνει να προχωρησεις αν δεν αναβαθμισεις ..
Εμενα μια χαρα προχωρησα χωρις αναβαθμιση
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:16
Εγώ απο επαρχία με πρώτη κράτηση στις 16 Σεπ. δεν παρέλαβα απο Κωτσόβολο σήμερα.
Και στο κατάστημα που πήγα δεν ήξεραν να με ενημερώσουν.
Τελευταία επεξεργασία από: makismakis2004, 23/09/2016 - 14:22
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:24
Λοιπόν, είδα σήμερα στο iStorm στο Golden Hall το Plus.
Αν προσπεράσουμε όλους τους γνωστούς λόγους που θα πάρει κάποιος το Plus (οθόνη , μπαταρία) και πάμε στο κομμάτι της κάμερας, θα πω ότι δεν ενθουσιάστηκα.
Η απουσία OIS στον Telephoto φακό είναι εμφανής. Εμφανής σε σημείο που αν τρέμει έστω και λίγο το χέρι σου δεν θα βγάλεις σταθερή φωτογραφία.
Η συσκευή δεν το συζητάμε ότι είναι απίστευτη, αλλά περίμενα ότι αυτό το feature που τόσο πολύ προβάλανε, θα ήταν πολύ ανώτερο.
Παρόλα αυτά θα περιμένω να το δω και σε καθημερινή χρήση ώστε να δω αν είναι τόσο εμφανές αυτό το "πρόβλημα" ή όχι.
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:47
Λοιπόν, είδα σήμερα στο iStorm στο Golden Hall το Plus.
Αν προσπεράσουμε όλους τους γνωστούς λόγους που θα πάρει κάποιος το Plus (οθόνη , μπαταρία) και πάμε στο κομμάτι της κάμερας, θα πω ότι δεν ενθουσιάστηκα.
Η απουσία OIS στον Telephoto φακό είναι εμφανής. Εμφανής σε σημείο που αν τρέμει έστω και λίγο το χέρι σου δεν θα βγάλεις σταθερή φωτογραφία.
Η συσκευή δεν το συζητάμε ότι είναι απίστευτη, αλλά περίμενα ότι αυτό το feature που τόσο πολύ προβάλανε, θα ήταν πολύ ανώτερο.
Παρόλα αυτά θα περιμένω να το δω και σε καθημερινή χρήση ώστε να δω αν είναι τόσο εμφανές αυτό το "πρόβλημα" ή όχι.
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:57
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:58
Δημοσίευση 23/09/2016 - 14:59
Δλδ το plus δεν εχει ois? πως γινεται αυτο?εχει η μια απτις δυο κάμερες μηπως?δλδ στο zoom δεν εχει ois?βλακεια αυτο πιστεύω...μου βάλεις σκέψεις τωρα να πάρω το μικρό...
Δεν εχει ois στον telephoto φακό αναφέρει ο φίλος απο,πάνω.....λογικά εννοεί στον έναν απο τους δυο φακούς που εχει ονομάζεται telephoto και αυτός δεν εχει ois
Sent from my iPad using Tapatalk
Aκριβώς αυτό. Ο απλός φακός που είναι ίδιος με του μικρού έχει OIS.
Αυτός που εξασφαλίζει το x2 optical zoom (και που θεωρητικά έχει μεγαλύτερη ανάγκη από OIS) δεν έχει.
Δημοσίευση 23/09/2016 - 15:00
Λοιπον τα πραγματα ειναι οπως τα ειχα πει πιο πανω με πηραν τωρα τηλεφωνο απο το πλαισιο αλλα μου εστειλαν και μηνυμα που λεει οτι λογω περιορισμενης διαθεσιμοτητας απο την επισημη αντιπροσωπεια δεν παρελαβαν καθολου 7 plus σε οποιοδηποτε χρωμα και χωρητικοτητα παρα μονο ελαχιστα 7αρια και σε ερωτηση που τους εκανα ποτε υπολογιζουν να παραλαβουν 7 plus μου ειπαν αρχες οκτωβρη και οτι βρισκομαι σε υψηλη θεση προτεραιοτητας χαχαχαχα,αυτα τα ολιγα.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες