Ναι φίλε ξεκλείδωτο είναι.
iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 09/09/2016 - 23:50
Ad
Δημοσίευση 09/09/2016 - 23:53
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:11
Θα μου το παρει η ξαδερφη μου απο γλασκωβη. Η φθηνοτερη μεταφορα απο εκει ποια ειναι; Αν ξερετε. Πηγα απο τα λινκ που δωσατε αλλα το χασα εκεις στις διαστασεις. Επισης με ασφαλιση τι παιζει; Πρεπει να δηλωσω αξια γτ με ρωταγε
Φθηνότερη ή ασφαλή? Γιατι δεν πανε μαζι...
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:17
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:29
Κατςε γιατι σε εχαςα καπου.Στην επιλογη full price απο verizon παλι θελει στοιχεια συνδρομητη της verizon που δεν εχω να βαλω. Της tmobile αν το παραγγειλω online τωρα θα ειναι ξεκλειδωτο αν της αποσταλλει ή πρεπει να μην παραγγειλω και να παει η θεια μου σε φυσικο καταστημα της tmobile;
Απο κατάστημα της T-Mobile δεν είναι ξεκλείδωτο.
Ρε παιδια το deals 365 γιατι τα εχει τοσο οικονομικά; Έμπιστο ειναι; 7plus 919€ Λεει... Να προχωρήσω σε παραγγελία άφοβα;
Μη μπλέξεις. Είχαμε και πέρυσι περιστατικά που η συσκευή είναι US και χαιρέτα μετά το 2ο χρόνο της εγγύησης.
Παρ'το απο κάποιο Apple Store εντός Ευρώπης.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:32
Απο κατάστημα της T-Mobile δεν είναι ξεκλείδωτο.
Μη μπλέξεις. Είχαμε και πέρυσι περιστατικά που η συσκευή είναι US και χαιρέτα μετά το 2ο χρόνο της εγγύησης.
Απο online παραγγελια απο apple.com με επιλογη tmobile και παραλαβη στο σπιτι της θα ειναι ξεκλειδωτο;
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:39
Δεν έχω ξανακάνει παραγγελία απο έξω και δεν ξέρω τα βήματα και τα κουριερ που πρέπει να επιλέξω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να κάνω παραγγελία απο έξω; επίσης απο που συμφέρει; ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:49
Απο online παραγγελια απο apple.com με επιλογη tmobile και παραλαβη στο σπιτι της θα ειναι ξεκλειδωτο;
Απο τη στιγμή που αγοραστεί Full Price, ναι.
Δεν έχω ξανακάνει παραγγελία απο έξω και δεν ξέρω τα βήματα και τα κουριερ που πρέπει να επιλέξω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να κάνω παραγγελία απο έξω; επίσης απο που συμφέρει; ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Θα πρέπει να το κάνεις μέσω κάποιας Forwarding υπηρεσίας. Aramex, Forward2Me κτλ.
Για τη τιμή τώρα θα πρέπει να το ψάξεις. Η Ελβετία συνεχίζει π.χ να είναι η πιο φθηνή σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:55
Εε τωρα χαχα. Προφανως και θελω να ερθει απλα σε φυσιολογικο κοστος. Μηπως στο τελος δεν αξιζει η διαδικασια γι αυτο ρωταω αν το εχει κανει καποιος. Πριν ειπωθηκε για dhl αλλα και fed ex στη συνεχεια
Μία απο τις 2 όποια είναι η πιο φθηνή!
Καλή επιτυχία
Δημοσίευση 10/09/2016 - 00:59
Το iPhone 7 λέει οτι είναι αδιάβροχο. Πρώτον, είναι τελείως αδιάβροχο και αν βουτήξω στη θάλασσα θα αντέξει? και δεύτερον, τώρα που είναι αδιάβροχο, αν πάρει νερό η συσκευή θα το καλύπτει η εγγύηση? Πέσιμο-βρέξιμο δεν καλύπτει αλλά τώρα με την αδιαβροχοποίηση δεν πρέπει να είναι μέσα στην εγγύηση?
Δημοσίευση 10/09/2016 - 01:03
Το iPhone 7 λέει οτι είναι αδιάβροχο. Πρώτον, είναι τελείως αδιάβροχο και αν βουτήξω στη θάλασσα θα αντέξει? και δεύτερον, τώρα που είναι αδιάβροχο, αν πάρει νερό η συσκευή θα το καλύπτει η εγγύηση? Πέσιμο-βρέξιμο δεν καλύπτει αλλά τώρα με την αδιαβροχοποίηση δεν πρέπει να είναι μέσα στην εγγύηση?
1. Δεν είναι αδιάβροχο αλλά waterproof - μέχρι 1 μέτρο για 30 λεπτα
2. Όχι δέν σε καλύπτει. Το ξεκαθαρίζει η Apple.
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: technomonster, 10/09/2016 - 01:05
Δημοσίευση 10/09/2016 - 01:06
Απο τη στιγμή που αγοραστεί Full Price, ναι.
Θα πρέπει να το κάνεις μέσω κάποιας Forwarding υπηρεσίας. Aramex, Forward2Me κτλ.
Για τη τιμή τώρα θα πρέπει να το ψάξεις. Η Ελβετία συνεχίζει π.χ να είναι η πιο φθηνή σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Βασικά αν το μόνο αρνητικό στο deals365 είναι ότι θα έχω 1 χρόνο εγγύηση δεν με πειράζει.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 01:56
Water Resistant και όχι Waterproof. Υπάρχει διαφορά..
Η εγγύηση δε σε καλύπτει.
Βασικά αν το μόνο αρνητικό στο deals365 είναι ότι θα έχω 1 χρόνο εγγύηση δεν με πειράζει.
Εσύ ξέρεις. Τότε προχωράς.
Δημοσίευση 10/09/2016 - 08:55
Δεν έχει τελωνείο με το deals365?
Δημοσίευση 10/09/2016 - 09:02
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες