Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   FRRT

FRRT

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/09/2016 - 09:21

αυτο ειναι γνωστο θεμα με το που θα ανοιξεις το τηλεφωνο. τις επομενες μερες θα στρωσει.

ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:12

Παιδια μια ερωτηση: Η θεια μου θα παραλαβει στη βοστωνη ενα iphone7 plus 128gb black σε 10 μερες περιπου. Πως θα το φερει πισω με το αεροπλανο για να μην εχει προβλημα στο τελωνειο; Πρεπει να ανοιξει το κουτι και να κραταει την συσκευη σαν δικια της ή δεν πειραζει να το βαλει το κουτι σφραγισμενο στην βαλιτσα;

#1248   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:15

Για την αγορά από το Deals365 χρειάζεται και κουπόνι για να το αγοράσουμε στην τιμή που αναφέρει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1249   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:21

Παιδια μια ερωτηση: Η θεια μου θα παραλαβει στη βοστωνη ενα iphone7 plus 128gb black σε 10 μερες περιπου. Πως θα το φερει πισω με το αεροπλανο για να μην εχει προβλημα στο τελωνειο; Πρεπει να ανοιξει το κουτι και να κραταει την συσκευη σαν δικια της ή δεν πειραζει να το βαλει το κουτι σφραγισμενο στην βαλιτσα;

Καλυτερα να βγαλει την ζελατινα και να το αφησει στο κουτι.Να το παρει καλυτερα μαζι της στο αεροπλανο σε χειραποσκευη η τσαντα.Μου εχουν φερει ετσι apple watch και iphone πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα...

#1250   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:21

Θα ήταν καλό να το ανοίξει να το έχει στην τσάντα της.

#1251   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:41

Καλυτερα να βγαλει την ζελατινα και να το αφησει στο κουτι.Να το παρει καλυτερα μαζι της στο αεροπλανο σε χειραποσκευη η τσαντα.Μου εχουν φερει ετσι apple watch και iphone πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το βάλει στην βαλίτσα της και να το φέρει.

#1252   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:43

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το βάλει στην βαλίτσα της και να το φέρει.

Ναι εννοειται στην βαλιτσα δεν εχει κανενα θεμα...Απλως τα επαιρναν μαζι τους στο αεροπλανο για να ειναι πιο σιγουροι..

#1253   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:50

Για την αγορά από το Deals365 χρειάζεται και κουπόνι για να το αγοράσουμε στην τιμή που αναφέρει;

Προχωράς στην αγορά κανονικά το κουπόνι είναι για το τυπικό μέρος.

#1254   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2016 - 11:00

Ισχύει οτι με το νέο update μείωσαν την ταχύτητα του επεξεργαστή?

#1255   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 24/09/2016 - 11:17

Έχω γυρίσει από Αμερική με iPhone σφραγισμένο, απλά μου είχαν πει από το Apple Store να έχω την απόδειξη αγοράς ευκαιρη. Το είχα πάνω μου, με την χειραποσκευή μου.

#1256   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:05

Προχωράς στην αγορά κανονικά το κουπόνι είναι για το τυπικό μέρος.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η τιμή αποτελεί μέρος κάποια προσφοράς;; γιατί στο πλάι λέει η προσφορά λήγει σε χψ ώρες κλπ.

#1257   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:12

Πήγα Public Ηρακλείου και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κανένα Plus στην Ελλάδα και όταν είπα ότι χθες το πρωί που πέρασαν κάποιοι είχατε μου λέει είχαμε ένα για προπαραγγελια και τέτοιες αερολογίες. Επίσης όταν τους είπα ότι μας παίρνατε τηλέφωνο την Πέμπτη και μας λέγατε ότι θα παραλάβουμε Παρασκευή με μαξ Δευτέρα; μου λέει η Apple μας είπε να επιβεβαιώσουμε τα κομμάτια...
No comments...

#1258   george07

george07

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:18

Πήγα Public Ηρακλείου και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κανένα Plus στην Ελλάδα και όταν είπα ότι χθες το πρωί που πέρασαν κάποιοι είχατε μου λέει είχαμε ένα για προπαραγγελια και τέτοιες αερολογίες. Επίσης όταν τους είπα ότι μας παίρνατε τηλέφωνο την Πέμπτη και μας λέγατε ότι θα παραλάβουμε Παρασκευή με μαξ Δευτέρα; μου λέει η Apple μας είπε να επιβεβαιώσουμε τα κομμάτια...
No comments...

Lol. Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε. Εμενα με ειπαν στον κοτσοβολο οτι θα το παρω 3-4 οκτωβριου. (Για το plus)

#1259   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:19

No comments...

ολα αυτα στην ουσια ουσια ειναι μπακαλικα με φανταχτερη προσοψη. Χρησιμοποιουν οτι κουτοπονηρη μεθοδο θες για να μενουν στον αφρο με οτι μπορει να σημαινει αυτο στην Ελλαδα της κρισης, των δανειων, των πτωχευσεων,των εξαιρεσεων κλπ. Οποτε μην τους δινουμε αξια και προπαντων μη συγχιζομαστε με αεριτζηδες (γιατι τετοιοι ειναι)

#1260   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:40

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η τιμή αποτελεί μέρος κάποια προσφοράς;; γιατί στο πλάι λέει η προσφορά λήγει σε χψ ώρες κλπ.

Ναι θα εκδοθεί ένα κουπόνι αλλά δεν θα κάνεις τίποτα.
Καλύτερα συνέχισε τα ποστ στο νήμα εδώ:

http://www.iphonehel...gr#entry1836493

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;