αυτο ειναι γνωστο θεμα με το που θα ανοιξεις το τηλεφωνο. τις επομενες μερες θα στρωσει.
ευχαριστω
Δημοσίευση 24/09/2016 - 09:21
αυτο ειναι γνωστο θεμα με το που θα ανοιξεις το τηλεφωνο. τις επομενες μερες θα στρωσει.
ευχαριστω
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:12
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:15
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:21
Παιδια μια ερωτηση: Η θεια μου θα παραλαβει στη βοστωνη ενα iphone7 plus 128gb black σε 10 μερες περιπου. Πως θα το φερει πισω με το αεροπλανο για να μην εχει προβλημα στο τελωνειο; Πρεπει να ανοιξει το κουτι και να κραταει την συσκευη σαν δικια της ή δεν πειραζει να το βαλει το κουτι σφραγισμενο στην βαλιτσα;
Καλυτερα να βγαλει την ζελατινα και να το αφησει στο κουτι.Να το παρει καλυτερα μαζι της στο αεροπλανο σε χειραποσκευη η τσαντα.Μου εχουν φερει ετσι apple watch και iphone πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα...
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:21
Παιδια μια ερωτηση: Η θεια μου θα παραλαβει στη βοστωνη ενα iphone7 plus 128gb black σε 10 μερες περιπου. Πως θα το φερει πισω με το αεροπλανο για να μην εχει προβλημα στο τελωνειο; Πρεπει να ανοιξει το κουτι και να κραταει την συσκευη σαν δικια της ή δεν πειραζει να το βαλει το κουτι σφραγισμενο στην βαλιτσα;
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:41
Καλυτερα να βγαλει την ζελατινα και να το αφησει στο κουτι.Να το παρει καλυτερα μαζι της στο αεροπλανο σε χειραποσκευη η τσαντα.Μου εχουν φερει ετσι apple watch και iphone πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα...
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:43
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το βάλει στην βαλίτσα της και να το φέρει.
Ναι εννοειται στην βαλιτσα δεν εχει κανενα θεμα...Απλως τα επαιρναν μαζι τους στο αεροπλανο για να ειναι πιο σιγουροι..
Δημοσίευση 24/09/2016 - 10:50
Για την αγορά από το Deals365 χρειάζεται και κουπόνι για να το αγοράσουμε στην τιμή που αναφέρει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προχωράς στην αγορά κανονικά το κουπόνι είναι για το τυπικό μέρος.
Δημοσίευση 24/09/2016 - 11:00
Ισχύει οτι με το νέο update μείωσαν την ταχύτητα του επεξεργαστή?
Δημοσίευση 24/09/2016 - 11:17
Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:05
Προχωράς στην αγορά κανονικά το κουπόνι είναι για το τυπικό μέρος.
Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:12
Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:18
Lol. Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε. Εμενα με ειπαν στον κοτσοβολο οτι θα το παρω 3-4 οκτωβριου. (Για το plus)Πήγα Public Ηρακλείου και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κανένα Plus στην Ελλάδα και όταν είπα ότι χθες το πρωί που πέρασαν κάποιοι είχατε μου λέει είχαμε ένα για προπαραγγελια και τέτοιες αερολογίες. Επίσης όταν τους είπα ότι μας παίρνατε τηλέφωνο την Πέμπτη και μας λέγατε ότι θα παραλάβουμε Παρασκευή με μαξ Δευτέρα; μου λέει η Apple μας είπε να επιβεβαιώσουμε τα κομμάτια...
No comments...
Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:19
Πήγα Public Ηρακλείου και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κανένα Plus στην Ελλάδα και όταν είπα ότι χθες το πρωί που πέρασαν κάποιοι είχατε μου λέει είχαμε ένα για προπαραγγελια και τέτοιες αερολογίες. Επίσης όταν τους είπα ότι μας παίρνατε τηλέφωνο την Πέμπτη και μας λέγατε ότι θα παραλάβουμε Παρασκευή με μαξ Δευτέρα; μου λέει η Apple μας είπε να επιβεβαιώσουμε τα κομμάτια...
No comments...
ολα αυτα στην ουσια ουσια ειναι μπακαλικα με φανταχτερη προσοψη. Χρησιμοποιουν οτι κουτοπονηρη μεθοδο θες για να μενουν στον αφρο με οτι μπορει να σημαινει αυτο στην Ελλαδα της κρισης, των δανειων, των πτωχευσεων,των εξαιρεσεων κλπ. Οποτε μην τους δινουμε αξια και προπαντων μη συγχιζομαστε με αεριτζηδες (γιατι τετοιοι ειναι)
Δημοσίευση 24/09/2016 - 12:40
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η τιμή αποτελεί μέρος κάποια προσφοράς;; γιατί στο πλάι λέει η προσφορά λήγει σε χψ ώρες κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες